ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ: ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!

ΕΛΛΑΔΑ. - 31 Μαΐ 2020 - 18:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή της καραντίνας, πως ο στόχος της χούντας Μητσοτάκη είναι η απόλυτη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και η πλήρης φτωχοποίηση των Ελλήνων, για να έρθουν μετά οι διεθνείς «επενδυτές», οι τράπεζες και τα λεγόμενα “fund” και να τα πάρουν όλα για «ένα ντενεκέ λάδι», όπως στην κατοχή!

Κύριος στόχος αυτή την εποχή, είναι να μην πατήσει ούτε ένας τουρίστας στην Ελλάδα, για να αναγκαστούν να πουλήσουν «μπιρ παρά» τις επιχειρήσεις τους οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στα κοράκια του Μητσοτάκη και του Μπουμπούκου!

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό TRT του «άριστου» γενικού γραμματέα Τουρισμού της χούντας, Κωνσταντίνου Λούλη, που απαντώντας για το αν θα πάει διακοπές με την οικογένειά του το καλοκαίρι ή αν θα φοβηθεί (σ.σ. λόγω του κορονοϊού), απάντησε ως εξής: «Όχι όχι εξάλλου εγώ τις διακοπές μου εκεί που τις έκανα εδώ και δεκαετίες ήταν στα ερημόνησα. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο, να περιμένουμε ουρά, στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε…».

Το μήνυμα προς τους επίδοξους ξένους τουρίστες είναι σαφέστατο: μην έρθετε φέτος στην Ελλάδα, γιατί κινδυνεύετε! Να πάτε αλλού!

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζουν αυτοί οι άθλιοι ή ακόμα διατηρείτε τις… αμφιβολίες σας; 

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…