ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μητρ. Μαντινείας Αλέξανδρος: “Μας ενέπαιξαν και μας εξαπάτησαν, μας είπανε κάποτε δώστε μας την κυβέρνηση και ο λαός θα είναι στην εξουσία, και το πιστέψαμε…”

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 17 Ιούλ 2018 - 16:30
«Σήμερα εμείς βρεθήκαμε σε μια αδυναμία, μας ενέπαιξαν και μας εξαπάτησαν, μας είπανε κάποτε δώστε μας την κυβέρνηση και ο λαός θα είναι στην εξουσία, και το πιστέψαμε. Κι ο λαός, αντί να είναι στην εξουσία, είναι στη δυστυχία.
Σήμερα αγωνίζονται εκείνοι που έχουν την ισχύ και τη δύναμη που τους δώσαμε εμείς να γκρεμίσουν την οικογένειά μας. Αν δείτε τους νόμους που ψήφισε η Βουλή, είναι όλοι εναντίον της οικογένειας. Ολα είναι εναντίον της πίστης, να γκρεμιστεί ο Σταυρός από τη σημαία, το στήθος μας, να καταργηθούν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία μας και πολλά άλλα» ανέφερε με πικρία ο κ. Αλέξανδρος.

«Δώσαμε το όνομά μας σε εκείνους που δεν υπήρχαν στον κόσμο και εμφανίστηκαν τον 7ο αιώνα στην Ιστορία της Ευρώπης. Κι όμως διεκδίκησαν και θέλησαν να ονομάζονται Μακεδόνες, κι εμείς ελαφρά τη καρδία δώσαμε τη Μακεδονία και πήραμε μία γραβάτα, να την κάνουμε θηλιά στον λαιμό μας, για να πάψουμε να υπάρχουμε, για να μην ντρεπόμαστε πια στην κοινωνία των λαών» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ολοι οι λαοί πρέπει να κοιτάνε μπροστά, εμείς πρέπει να κοιτάζουμε πίσω στις ρίζες της φυλής μας, στην παράδοση των πατέρων μας, γιατί εκεί είναι η δύναμή μας, από εκεί θα βγουν τα βλαστάρια και θα δημιουργούνται τα δέντρα της ζωής. Κάναμε το λάθος και πιστέψαμε στους ξένους».
Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος
Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια dimokratianews.gr

 i-epikaira.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter