ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ…ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ; (Βίντεο)

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 17 Απρ 2019 - 22:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο αρχιτέκτων μηχανικός της Νοτρ Νταμ, ο Γάλλος…, μιλώντας σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι είναι σοβαρή η εκδοχή η μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε την Νοτρ Νταμ με ένα πολύ περίτεχνο τρόπο να είναι αποτέλεσμα χρήσης ότι πρέπει να ήταν εμπρησμός.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου αυτού, ο ναός αυτός φυλάσσεται επί εικοσιτετραώρου βάσεως από δύο ειδικούς φύλακες. Στην περίπτωση που η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα θα το

είχαν αντιληφθεί αμέσως.

Στην περίπτωση όμως εμπρησμού όπου χρησιμοποιούνται και άλλα μέσα η φωτιά ανάβει αμέσως σε πολλά σημεία και σε δευτερόλεπτα παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Κάτι τέτοιο έγινε μάλλον στην περίπτωση της Νοτρ Νταμ.

Στο παρακάτω τουίτερ φωτογραφήθηκε ένα άτομο πιθανόν αραβικής καταγωγής που βρισκόταν σε έναν από τους εξώστες όπου περπατούσε ήσυχα και αμέριμνα ενώ ήδη ήταν αναμμένη η φωτιά.

Το άλλο άτομο που φωτογραφήθηκε με το κίτρινο γιλέκο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την ταυτότητα του καθώς το γιλέκο αυτό μπορεί να το φορέσει σκόπιμα ο οποιοσδήποτε.

Σε μια άλλη σχετική τηλεοπτική εκπομπή ένας ειδικός υποστήριξε ότι η φωτιά μπορεί να προκλήθηκε από ενεργειακά όπλα με συνέπεια να κοπεί η εκπομπή στον αέρα.

Έχει διατυπωθεί η σοβαρή εκδοχή ότι υπήρξε απόφαση  να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης, δηλαδή με ένα ισχυρό σοκ false flag όπως η 11η Σεπτεμβρίου της Νέας Υόρκης, η Νοτρ Νταμ των Παρισίων που χαρακτηρίστηκε 11η Σεπτεμβρίου της Γαλλίας αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και στην πρώτη περίπτωση ανοίγουν τον δρόμο για τους πολέμους των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και στην δεύτερη περίπτωση της Νοτρ Νταμ πάλι αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας και καταστολής.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ερευνάς ένα θέμα όπως αυτό και προσπαθείς να δεις όλες τις εκδοχές, πολλοί αρχίζουν πάλι το παιχνίδι της ετικέτας με το να χαρακτηρίζουν κάθε έρευνα συνομωσιολογία στοχεύοντας να ακυρώσουν την έρευνα και να κατοχυρώσουν την επίσημη εκδοχή του εκάστοτε καθεστώτος. Δηλαδή παίζουν μια χαρά το παιχνίδι της Νέας Τάξης.

L’ancien ingénieur chef de Notre Dame sur la thèse de l’accident Du vieux chêne, il

Incendie à Notre-Dame de Paris : un élu de Neuilly réfute la thèse de l’accident

Muslims Notre Dame Fire screaming allahu akbar

Ο Shepard Smith κόβει τον Γάλλο αξιωματούχο στον αέρα ο οποίος εκτιμεί ότι η πυρκαγιά της Notre Dame μπορεί να είναι εμπρησμός εξαιτίας του βανδαλισμού και της βεβήλωσης των γαλλικών εκκλησιών από μουσουλμάνους.

 

Incendie à Notre-Dame de Paris : la thèse de l’accident réfuté par un élu de Neuilly

 

Γαλλία: Και πάλι μια σύμπτωση! Αφού η NotreDame στο Paris ήταν ήδη 30 λεπτά σε φλόγες, ένας από τους μαθητές του Μωάμεθ περπάτα ανετα και ήσυχα  σε εξώστη του νου. Μόνο ένας απατεώνας σκέφτεται τώρα κάτι κακό!

Το αληθινό πρόσωπο του Islam

 

Αηδιαστική χαρά! Το συνηθισμένο! Εκατοντάδες μουσουλμανοι σχολιάζοντας με χαμόγελα και μπράβο, την φωτιά του καθεδρικού ναού NotreDame στο Παρισι στο Facebook.

.https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1118103122763812868

Πριν από τρεις μέρες ένας μουσουλμάνος τζιχάντιστής στο Παρίσι συνελήφθη για τον προγραμματισμό μιας τρομοκρατικής επίθεσης στον καθεδρικό ναό της Notre Dame. Σήμερα, η Notre Dame βρίσκεται σε φλόγες. Πιθανώς απλά μια σύμπτωση.!!!!!!!!!!!!!!!

 

A New Season of Sacrifice Has Begun ~ Notre Dame; Predictive Programming and DEW…you get it yet?

Directed Energy Weapon Used on The Notre Dame Cathedral In Paris???

Γαλλία: Είναι καταπληκτικό το πόσο συχνά, πρόσφατα, οι παλιές ιστορικές καθολικές εκκλησίες καίγονται στις γαλλικές πόλεις. Ελπίζω να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα.

 

Fire At Notre Dame Follows Wave Of Church ATTACKS – Will They Blame The Yellow Vest Movement?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…