ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μη τους αφήσουμε να κάνουν την «Δικαιοσύνη» σαν τα … μούτρα τους!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ. - 6 Οκτ 2016 - 11:34
Loading...
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η …

Ελληνική Δικαιοσύνη!!!
Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά!
Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την ματαίωση πριν από λίγες ημέρες της συνεδρίασης του Συμβουλίου Επικρατείας για να αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα ή μη του “Παπάδειου” νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες με την αιτιολογία το «αρνητικό κλίμα» που έχειδιαμορφωθεί από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας για το θέμα αυτό.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες είχαμε την παραίτηση δύο αντιπροέδρων του
εν λόγω συμβουλίου συγκεκριμένα του κ. Ράμμου και της κ. Σακελλαροπούλου οι οποίοι κατήγγειλαν την μεθόδευση αυτή του Προέδρου και κάποιων μελών του συμβουλίου μιλώντας ξεκάθαρα για Αρνησιδικία.
Δηλαδή με λίγα λόγια φτάσαμε στο σημείο η απονομή ή και η γνωμάτευση της δικαιοσύνης για μείζονα θέματα της κοινωνίας να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια δηλ. ότι είναι αλλήθωρη, μη ανεξάρτητη και υποχείριο ανέντιμων προσώπων και νοσηρών καταστάσεων!  
κ. Δικαστές μετά την μεταπολίτευση βιώσαμε το “θάψιμο” πολλών υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών (και όχι μόνο) με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό στα μάτια του Ελληνικού λαού, του θεσμού και  του λειτουργήματος σας οπότε ευχή όλων μας είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα των δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και να ορθώσετε επιτέλους το ανάστημα σας απέναντι στους λιγοστούς επίορκους συναδέλφους σας αλλά και στα τσογλάνια του Πολιτικοοικονομικού και Κοινοβουλευτικού “Χαμαιτυπείου” που μας κυβερνά!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter