Καλημέρα ιστοσελίδα τρικλοποδια και αναγνώστες.
Χρονια πολλά στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Αφιερωμενο το κείμενο στους κυρίους και τις κυρίες που διαστρεβλωνουν την ιστορία για τους δικούς τους λόγους.
Και μας λένε ότι το όχι το είπε ο λαός και όχι ο Μεταξάς.
Η ιστορία διδάσκει τα όχι τα λένε οι ηγέτες και όχι ο λαός.
Το συγκεκριμένο όχι στους Ιταλούς το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς και ο λαός ακολούθησε γιατί ήταν σωστός ο ηγέτης.
Την ώρα που είπε το όχι ο Μεταξάς ο λαός κοιμόταν με την καλή έννοια γιατί ήτανε χαράματα και η ειδοποίηση ήρθε στον ηγέτη Μεταξά γιατί αγρυπνουσε για το λαό του και είπε το ιστορικό όχι.
Εσεις η σημερινή πολιτική ηγεσία πόσα όχι είπατε;;;το όχι του δημοψηφισματος το κάνατε ναιιιιιιιι.
Και σεις τα δύο μεγάλα κόμματα ναι σε όλα επί μνημονιων και ακολούθησε ο ψευτοηγετης του Σύριζα το ναι σε όλα.
Ειναι αυτός που έλεγε θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές και η Μερκελ.
Και όλοι εσείς που μας το παίζεται σούπερ πατριώτες που καπηλευεστε την ορθοδοξία και την ιστορία για το δικό σας συμφέρον εκτός λίγων εξαιρέσεων.
Σιχαθηκαμε την υποκρισία σας εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες.
Μας έχετε σπάσει τα νεύρα με την δουλικότητα σας και τα προσκυνηματα σας σε κάθε εχθρό της πατρίδας μας.
Προσγειωθειτε στην πραγματικότητα.
Και θα πω αυτό:η ιστορία διδάσκει η Ελλάδα πήγε μπροστά με τα όχι και όχι με τα ναι σε όλα.
Χρονια πολλά σε όλους τους Έλληνες.
Η Παναγία να σκεπάζει την Ελλάδα μας.
Ευχαριστω ιστοσελίδα τρικλοποδια και αναγνώστες.







ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΝΟΥ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ.
ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
μὰ ὅπου περίσσευσεν ἡ ἁμαρτία, ὑπερπερίσευσεν ἡ Χάρις.