ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μια νέα ανωμαλία στον Ήλιο: μια γιγαντιαία προεξοχή και δύο συγχρονισμένες εκρήξεις.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 2 Ιαν 2022 - 8:19

spaceweather.com: Μπορεί ο ήλιος να έχει δύο εκρήξεις ταυτόχρονα; Όπως αποδείχθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, είναι δυνατόν – δύο εκρήξεις συνέβησαν σε απόσταση 700.000 χιλιομέτρων η μία από την άλλη:

Η πρώτη και πιο εμφανής έκρηξη ήταν η ηλιακή κηλίδα AR2918, η οποία εξερράγη στο βόρειο ημισφαίριο του Ήλιου (καταγράφοντας μια ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Μ1), αλλά ταυτόχρονα μια τεράστια προεξοχή αναπτύχθηκε πάνω από το νότιο ημισφαίριο:

Σύμπτωση; Όχι απαραίτητα. Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA ανακάλυψε εδώ και καιρό ότι οι ημισφαιρικές μαγνητικές αστάθειες μπορούν να προκαλέσουν ταυτόχρονες εκρήξεις στην επιφάνεια του Ήλιου. Αυτή φαίνεται να είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

Μέχρι στιγμής, οι στεμματογράφοι δεν έχουν ανιχνεύσει ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων που κατευθύνονται προς τη Γη, αλλά καλύτερα να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας μέσω κειμένου

The Big The One Σχόλιο συντάκτη: Όπως όλοι γνωρίζουμε από την εμπειρία μας, οι αξιωματούχοι έχουν πάντα καθησυχαστικές εξηγήσεις για τα πάντα. Συμβαίνει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ – και μας λένε ότι έτσι ήταν πάντα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα sprites και τα jet, τα οποία πριν από 100 χρόνια υπήρχαν μόνο στη θεωρία και τώρα φωτογραφίζονται σχεδόν καθημερινά. Και πόσοι απλά παρατηρούνται – κανείς δεν έχει μετρήσει ποτέ.

Τώρα μας λένε για την απώλεια της μαγνητικής σταθερότητας “σε ημισφαιρική κλίμακα”. Όμως, δεν είναι πολύ σαφές, σε ποιο ημισφαίριο του ήλιου χάθηκε αυτή η σταθερότητα, στην πραγματικότητα έχει εκραγεί τόσο στο βόρειο, όσο και στο νότιο; Επιπλέον, στο νότιο ημισφαίριο έπνεε τόσο καλά που η προεξοχή, τη βάση της οποίας δεν μπορούμε καν να δούμε, έφτασε ακόμα σε κάποιες επικές διαστάσεις:

Παλαιότερα, προεξοχές που ξεπερνούσαν το μήκος της ακτίνας ενός άστρου δεν παρατηρούνταν με κάποιο τρόπο, αλλά τώρα υπάρχουν, και πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Τι είναι αυτό;

Άλλο ένα παράξενο βίντεο:

Άλλο ένα, ήδη παράξενο σε όλα:

Μόλις χθες σε ένα κομμάτι παραθέσαμε αναφορές σε ευαισθητοποιημένες αναφορές ότι σύντομα θα μας επισκεφτούν κάποιοι πεπελάτες με επισκέπτες από το διάστημα. Σε απάντηση, αρκετοί από τους αναγνώστες μας σχολίασαν ότι είχαν δει πολύ παρόμοια όνειρα. Έτσι, ούτε 24 ώρες αργότερα, η ευαισθητοποιημένη Michelle Catherine Orts αναφέρει ότι οι πεσόντες άγγελοι έρχονται να μας επισκεφθούν σύντομα. Και δεν ήταν καν ένα όνειρο, αλλά μια ολόκληρη αποκάλυψη με Αγγέλους, με αποσπάσματα από τη Βίβλο και άλλα θαύματα, που έδειξε η Μισέλ Αικατερίνη στις 21 Δεκεμβρίου.

Δεν ξέρουμε, φυσικά, τι ετοιμάζεται εκεί και πώς και πότε θα συμβούν όλα, αλλά κρίνοντας από τις ανωμαλίες με τον Ήλιο, σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί. Είναι πολύ, πολύ ογκώδης και πιθανότατα κατοικείται. Και αν κατοικείται, οι κάτοικοι είναι βέβαιο ότι θα περάσουν για μια επίσκεψη. Αν θα περάσουν για να ανάψουν φωτιά ή αν θα φέρουν φωτιά μαζί τους, δεν το γνωρίζουμε, αλλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.comLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr