ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΪΣΙΟΥ & ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ …

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 14 Ιούν 2018 - 14:00

… ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ & ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! »Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ & Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ» …

ΟΜΙΛΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «Κατά την διάρκεια της κυήσεως δεν συνερχόμαστε(σε σεξουαλική επαφή)και ας λένε οι ιατροί, ότι, δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι τον έκτο μήνα. (Διότι)Το βρέφος ταράσσεται, ξαφνιάζεται και συμμετέχει σε αυτή την όποια σχέση ερωτική των

συζύγων. Είναι λάθος να νομίζουν οι σύζυγοι, όταν είναι έγκυος η γυναίκα, ότι αν συνέλθουν(σε σεξουαλική επαφή)εκείνη την περίοδο των εννέα μηνών, ότι είναι μόνο ο άνδρας και η γυναίκα παρόντες. Είναι και το παιδάκι παρόν. Και εισπράττει το παιδί τις επιθυμίες των γονέων. Και αυτό καθορίζει πάρα πολλές, πολύ λεπτές συμπεριφορές, που έχει ο άνθρωπος και που μέχρι σήμερα η επιστήμη ψάχνει να τις ερμηνεύσει και δεν ερμηνεύονται. Να φέρω ένα παράδειγμα:

Τι προβληματισμός γίνεται σήμερα για την ομοφυλοφιλία; Νομίζουν ότι θα το λύσουν το πρόβλημα, με το να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης, με το να κάνουν νομοθεσίες. Λες και ο άνθρωπος είναι νόμος. Κι όμως, αυτό το οποίο είναι οι ομοφυλόφιλοι, τι είναι; Είναι άνθρωποι που τους καθόρησε η σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων τους(κατά την διάρκεια της κυοφορίας). Διότι κατά τους αγίους πατέρες, Παΐσιο και Πορφύριο, που και αυτό το είδαν με το μάτι του Αγίου Πνεύματος, αυτοί οι άνθρωποι είδαν, ότι, ο άνθρωπος καθορίζεται εκείνη την ώρα. Εάν το ζευγάρι δεν έχει φυσική σχέση και στάση κατά την διάρκεια της κυοφορίας. Δηλαδή εάν γίνεται οποιαδήποτε παραφύσην σχέση, έλεγαν, μεταξύ των γονέων εκείνη την διάρκεια της κυοφορίας.., τότε αυτό το παραφύσην, επειδή είναι επιθυμία δυνατή και μεταδίδεται στο παιδί(στο έμβρυο), αυτό καθορίζει την σεξουαλική συμπεριφορά του παιδιού και αυτό θα ξεδιπλώσει στα χρόνια της εφηβείας. Αυτό είναι μία πολύ δυνατή ερμηνεία, την οποία δεν έχουμε ακόμα τολμήσει ούτε καν να την πούμε προς τα έξω. Εμείς που γνωρίσαμε τον Άγιο Πορφύριο…»

Απόσπασμα από την ομιλία: Η Αγωγή των Παιδιών κατά τους Σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας
Μια πραγματικά υπέροχη & εξαιρετικά ωφέλιμη για όλους, ομιλία, έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε κοινή εκδήλωση του Συνδέσμου Γονέων και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Περιστερώνας Μόρφου με θέμα «η αγωγή των παιδιών κατά τους σύγχρονους Αγίους της Ορθοδόξου Εκκλησίας». Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2016.
Η Αγωγή των Παιδιών από την Σύλληψη έως & την Εφηβεία κατά τους Σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας
Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης
Άγιος Πορφύριος
Άγιος γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης
Αξίζει πραγματικά να την παρακολουθήσετε μέχρι το τέλος!!!

πηγή: RumOrthodox

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter