ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 5 Ιούν 2018 - 12:32
Loading...

Ενενηκοστή έβδομη μέρα, που τα δύο παληκάρια μας, ο ΄Αγγελος και ο Δημήτρης βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές και εννοείται, ότι δεν τους ξεχνάμε! Δυστυχώς όμως δε βλέπουμε και φως στην άκρη του τούνελ. Και βεβαίως γνωρίζουμε και πιστεύουμε, ότι το ηθικό τους είναι ακμαιότατο, όμως η κατάσταση χρονίζει και δε διαφαίνεται λύση στο εγγύς μέλλον! Το να τρέχουμε στις Ευρώπες και να κλαψουρίζουμε είδαμε, ότι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα!

Το να κάνουν την περαντζάδα τους διάφοροι πολιτικοί από τις τουρκικές φυλακές, νομίζω, ότι είναι φως φανάρι, ότι γίνεται για την προσωπική τους προβολή και μόνον! Και ποιο ήταν το έγκλημα, που διέπραξαν; Απλούστατα! Βρέθηκαν στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα με τη λάθος κυβέρνηση!

Και βέβαια ηθικός αυτουργός στην προκειμένη περίπτωση είναι και πάλι το κ@λόπαιδο, που το παίζει πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοί του! Τελικά, όλα αυτά τα λαμόγια, που βρίσκονται εκεί πάνω και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και των μελλοντικών γενεών (για τα επόμενα 100 χρόνια) τι είναι; Εγκληματικά ηλίθιοι; Εγκληματικά προδότες; ΄Η μήπως εγκληματικά ηλίθιοι προδότες;

Και ίσως κάποιος θεωρήσει, ότι επειδή είμαι αρνητικά διακείμενη απέναντι στον Τσίπρα και την άθεη κυβέρνησή του, τους φορτώνω και ευθύνες, που δεν τους αναλογούν! Κάθε άλλο! Ο Τσίπρας ήταν αυτός, που υποσχέθηκε στον Ερντογάν, ότι θα του παραδώσει άμεσα τους οκτώ «πραξικοπηματίες», που κατέφυγαν στη χώρα μας και φυσικά ο Ταγίπ το έδωσε κόμπο! Αλήθεια, τι σκεφτόταν αυτό το ανεγκέφαλο τσογλ@νι, που μας κυβερνά;

1) Δε γνώριζε, ότι δεν ήταν δική του αρμοδιότητα αλλά της ελληνικής δικαιοσύνης η έκδοση ή όχι των οκτώ;

2) Το γνώριζε, αλλά προσπάθησε, να «δουλέψει» τον Ερντογάν με ψεύτικες υποσχέσεις;

3) Ποιον νόμιζε, ότι είχε απέναντί του; Τον ηλίθιο ΄Ελληνα, που του πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και βγάζει το σκασμό; Που του υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και κάνει τα άκρως αντίθετα αλλά δεν κουνιέται φύλο; Που κάνει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ και δεν τρέχει κάστανο;

Αλλά, θα μου πείτε: Ποιος έχασε το μυαλό του για να το βρει ο Αλέξης;
Και το μέγα σφάλμα του Τσίπρα, να υποσχεθεί πράγματα, που δε θα τηρούσε, το πληρώνουν τώρα ο Δημήτρης και ο ΄Αγγελος, που κάποιοι πλέον παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη τους! Και δυστυχώς τα πράγματα χειροτερεύουν από τη στιγμή, που οι 8 αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι Τούρκοι εξαγριώθηκαν και εμείς χάνουμε εντελώς κάθε διαπραγματευτικό χαρτί!

Διαβλέπω, ότι ο μόνος τρόπος, να ελευθερωθούν τα δύο παιδιά είναι ή κάποιου είδους εκβιασμός ή ανταλλαγή (που αυτή τη στιγμή δε βλέπω, να υπάρχει κάτι στα χέρια μας), ή κάποια επιχείρηση απελευθέρωσης, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται, να γίνει από το επίσημο κράτος, αφού τρέμουν στην ιδέα, ότι θα χαλάσουμε τις άψογες σχέσεις, που έχουμε με τη γείτονα!

Η οποία χώρα όμως, δεν το έχει σε τίποτα, να απειλεί θεούς και δαίμονες, ότι θα βρει τους 8 και θα τους πακετάρει για Τουρκία μεριά! Φέρνοντας στην επιφάνεια άλλο ένα πρόβλημα, που υφίσταται εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας, αλλά και πάλι η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ, που αλωνίζουν ανενόχλητοι στην ελληνική επικράτεια και εκτός από την απαγωγή των οκτώ, που σχεδιάζουν, μπορεί να δημιουργήσουν άπειρα άλλα προβλήματα στη χώρα!

1) Να προκαλούν έκρυθμες καταστάσεις στα HOT SPOTS.

2) Να υποκινήσουν κάποια στιγμή γενικευμένη εξέγερση των μεταναστών στην Ελλάδα.

3) Να εργάζονται προς την ανακήρυξη ανεξαρτησίας των μουσουλμάνων της Θράκης.

΄Εχω μεγάλη φαντασία ή μήπως βλέπω πιο μπροστά από τα ζωντόβολα, που μας κυβερνούν; Εύχομαι, να διαψευστώ! Αλλά αυτά παθαίνει όποιος ακολουθεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και κάνει τη χώρα του «ξέφραγο αμπέλι».

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter