ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 20 Δεκ 2018 - 21:33
Loading...

Με αφορμή το χθεσινό άρθρο

Οι Τούρκοι «πατάνε» πόδι στη Δ.Θράκη: «Αυτά τα εδάφη είναι δικά μας, θα τα πάρουμε πίσω» – Απειλούν με «ακρωτηριασμό» εθνικού εδάφους

δράττομαι της ευκαιρίας, να αναφερθώ εκ νέου στη μοναδική καταγεγραμμένη προφητεία, που υπάρχει σχετικά με το διπλωματικό επεισόδιο στη Θράκη.

Εν ολίγοις, το παραπάνω άρθρο, που πέρασε στα ψιλά ως μία ακόμα πρόκληση των Τούρκων εντός

ελληνικών εδαφών, που μένει αναπάντητη, ενδέχεται, να προοιωνίζει την εκπλήρωση της παρακάτω προφητείας:

Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα διπλωματικό επεισόδιο στήν Θράκη.

«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη; Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !»

Σχετικά με την κατάσταση, που επικρατεί στη Θράκη έχω αναφερθεί επανειλημμένως και δε μου αρέσει, να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια. Δείτε:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…

Επομένως εστιάζω σε κάποια πράγματα, που θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικά:

1) Οι Τούρκοι με κάθε ευκαιρία προσεγγίζουν τους ΄Ελληνες μουσουλμάνους της Θράκης και τους αποκαλούν «ομοεθνείς»! Αυτό έκανε ο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα αυτό έκανε και ο Τούρκος αξιωματούχος Αμπντουλλάχ Έρεν, που ήρθε, να μιλήσει στην Κομοτηνή!

2) Τονίζουν, ότι τα εδάφη της Θράκης είναι τουρκικά και πως θα τα πάρουν πίσω! Ο Τούρκος αξιωματούχος απευθυνόμενος στους ΄Ελληνες μουσουλμάνους έκανε λόγο για τα «βάσανα της μειονότητας Δυτικής Θράκης» και τους είπε: «Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες σε αυτά εδώ τα εδάφη.»

3) Κάνουν λόγο για το «χρόνιο αγώνα της μειονότητας δυτικής Θράκης, ο οποίος πρέπει, να γίνει γνωστός στη διεθνή κοινότητα» και υπόσχονται, ότι θα βοηθήσουν σε αυτό! Με ποιο σκοπό άραγε;

4) Εκτός των παραπάνω όμως οι Τούρκοι εργάζονται συστηματικά και μεθοδικά προς την εκπλήρωση των στόχων τους με ποικίλους τρόπους:

α) Με τη χρηματοδότηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και τη συνεργασία της παράνομης «Τουρκικής ΄Ενωσης Ξάνθης» οργανώνονται προπαγανδιστικές “εκπαιδευτικές” εκδρομές μειονοτικών μαθητών λυκείων της Θράκης στην Τουρκία. Κατά τις εκδρομές αυτές οι ΄ Ελληνες μουσουλμάνοι μαθητές επισκέπτονται και αλυτρωτικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και εκεί φωτογραφίζονται με φόντο την σημαία της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.
https://www.protothema.gr/greece/article/777866/meionotikoi-mathites-tis-xanthis-fotografizodai-brosta-se-simaies-tis-anexartitis-dutikis-thrakis/

β) Τα παιδιά αυτά ενθαρρύνονται, να πάνε για σπουδές στην Τουρκία. Εκεί, στα Πανεπιστήμια δρα ένα ολόκληρο προπαγανδιστικό κύκλωμα, που βολιδοσκοπεί τους ΄Ελληνες φοιτητές και με ύπουλο τρόπο τους καλεί, να δηλώσουν, αν αισθάνονται ΄Ελληνες ή Τούρκοι. Στο κύκλωμα αυτό περιλαμβάνονται και ακραίοι εθνικιστές Τούρκοι φοιτητές, που αναλαμβάνουν, να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά αυτά, ώστε όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, να είναι εν δυνάμει πράκτορες της Τουρκίας.
Και ερωτώ:

1) Θεωρούμε, ότι όλες οι παραπάνω δράσεις της Τουρκίας και πολλές ακόμα (οικονομική διείσδυση μέσω της Ζιράατ Μπανκ, 500 ευρώ το μήνα σε κάθε παιδί που εγκαταλείπει το ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο, 1000 ευρώ το χρόνο σε κορίτσια, που φορούν τη μαντίλα κλπ. κλπ.) δεν έχουν κανένα απώτερο σκοπό και γίνονται όλως τυχαίως;

2) Αντιλαμβανόμαστε, ότι όλα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια του τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, που προχωρά με αργά ίσως αλλά προσεκτικά βήματα μέσω ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού;

3) Ποιος νομίζουμε, ότι είναι ο απώτερος σκοπός των Τούρκων, αν όχι:

ι) η τουρκοποίηση του μουσουλμανικού πληθυσμού της Θράκης

ιι) η δημιουργία θρακικού ζητήματος με δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειονότητας από την ελληνική πολιτεία

ιιι) η ανεξαρτητοποίηση της Δ. Θράκης

και ιν) η προσάρτηση στη μητέρα Τουρκία;

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα όργανα δεν ξεκίνησαν τώρα! ΄Εχουν ξεκινήσει προ πολλού αλλά με τους ανίκανους, ανεύθυνους, ανεγκέφαλους, προδότες, που μας κυβερνούν δυστυχώς στρουθοκαμηλίζουμε, σφυρίζουμε αδιάφορα και αφήνουμε ες αύριον τα σπουδαία! Μόνο που αύριο μπορεί, να είναι αργά!

Γιατί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην εκπλήρωση της παραπάνω προφητείας, που αποδίδεται στον ΄Αγιο Παίσιο και πολλοί την αμφισβητούν:

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter