ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 14 Απρ 2018 - 19:15
Loading...

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΝΤΠ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ Η ΝΤΠ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ, ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ.

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ HAARP ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010. Η ΧΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΙΑ ΞΗΡΑΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ 80% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΟΜΩΣ Ο ΑΣΑΝΤ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΕ (ΚΑΙ ΕΧΕΙ) ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ», ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ «ΕΜΦΥΛΙΟ» (ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ:

1) Η ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (7 ΑΔΕΛΦΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ).

2) Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΞΙΑΣ 1,6 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. (ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ). ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

3) ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΕΝΩ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΤΑΡΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ «ΒΑΣΗ» ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

4) Η ΣΥΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ «ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ» ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ.Α.), ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.

5) ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΤΠ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Π.Χ. Η ΣΥΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ).

ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:
6) α) Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ (ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ).

β) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΠ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

7) ΤΕΛΟΣ, Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟΣ, Η ΣΤΑΓΟΝΑ, ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΗΤΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ; ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ. ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ: ΚΑΤΑΡ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΣΥΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ. Ο ΑΣΑΝΤ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ.)

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ (Η ΑΜΕΡΙΚΗ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ.

ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, Ο ΑΣΑΝΤ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΓΟΥΤΑ. ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΦΟΥ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΤΠ. ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΤΡΑΜΠ (΄Η Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΛΛΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΣΚΙΩΔΗΣ» ΄Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝ ΤΟ CFR (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ), ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ.
ΕΤΣΙ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΙΑ FAKE ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ:

Α) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΑΝ ΕΓΙΝΕ

Β) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ:

Α) Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Β) ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ, ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ. (ΕΠΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΡΑΝ;) Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ.

ΥΓ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ, ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter