ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 25 Μαΐ 2018 - 19:34
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ρεζίλι των σκυλιών διεθνώς έχουμε γίνει με τα καμώματα της βλακοφασιστερής κυβέρνησης, που εφαρμόζει κατά γράμμα την “πολιτική των ανοιχτών συνόρων” του μπαρμπα-Σόρος, ως γνήσιο τέκνο της ΝΤΠ και αφήνει τις ΜΚΟ, να αλωνίζουν στα νησιά μας και να υποδέχονται μετανάστες!

Το παρακάτω βίντεο περιγράφει την κατάσταση, που επικρατεί στη Λέσβο, όπου (μεταξύ άλλων) ισραηλινή ΜΚΟ (η IsraAID), λειτουργεί ως “κράτος εν κράτει” εντός ελληνικού εδάφους και “υποδέχεται” μετανάστες.

Επίσης, αναφέρει, ότι ιδρυτής της εν λόγω ΜΚΟ είναι ο Shachar Zahavi, ο οποίος συμμετέχει σε συνεδριάσεις της AIPAC (Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων) και χρηματοδοτείται από πλούσιους και ισχυρούς για το “έργο” που επιτελεί. Τέλος, εκφράζει την άποψη, ότι η καταστροφή της Ελλάδας ήταν προσχεδιασμένη, ώστε, να μην είναι σε θέση, να προβάλει αντίσταση και να φυλάσσει τα σύνορά της! (Βουλωμένο γράμμα διαβάζει!)

Για να δούμε όμως ποια είναι η μεταναστευτική πολιτική του “ευσπλαχνικού” Ισραήλ:

1) Το Ισραήλ έχει τους χαμηλότερους δείκτες υποδοχής προσφύγων στον κόσμο.

2) Τον Ιανουάριο του 2018 ανακοίνωσε την έναρξη απέλασης των 40.000 παράτυπων μεταναστών, που βρίσκονται ήδη στη χώρα (διαφορετικά θα φυλακιστούν).

3) Ο Νετανιάχου υποσχέθηκε, ότι θα επιστρέψει το νότιο Τελ Αβίβ (στο οποίο υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί μετανάστες) στους Ισραηλινούς πολίτες. (Αλήθεια, τη Λέσβο ποιος θα την επιστρέψει στους ΄Ελληνες πολίτες;)

4) Το Ισραήλ έχει τοποθετήσει ηλεκτρικό φράχτη στα σύνορα με την Αίγυπτο και προτίθεται, να κατασκευάσει και φράχτη στα σύνορα με την Ιορδανία.

5) Τον Απρίλιο του 2018 ο Νετανιάχου ακύρωσε συμφωνία με τον ΟΗΕ, για την νομιμοποίηση 16.000 μεταναστών, ενώ για αντάλλαγμα θα αποχωρούσε ανάλογος αριθμός μεταναστών από το Ισραήλ για χώρες της Δύσης.

6) Δηλώσεις Νετανιάχου:
α) “Οι Αφρικανοί μετανάστες είναι χειρότερη απειλή από τους τζιχαντιστές.”

β) «Μιλάμε για ένα εβραϊκό και δημοκρατικό Κράτος, όμως πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει εβραϊκό με 50.000-100.000 μετανάστες τον χρόνο; Ένα εκατομμύριο, ενάμισι εκατομμύριο και τότε “ας το κλείσουμε το μαγαζί”».

γ) “Το Ισραήλ δεν είναι αδιάφορο απέναντι στην ανθρώπινη τραγωδία με τους πρόσφυγες από τη Συρία και στα ισραηλινά νοσοκομεία νοσηλεύονται τραυματίες από τον εμφύλιο στη Συρία. Ωστόσο, το Ισραήλ είναι ένα πολύ μικρό κράτος. Δεν έχει γεωγραφικό ή δημογραφικό βάθος, και η υποδοχή αράβων προσφύγων θα προκαλέσει δημογραφική ανισορροπία.”

ΣΧΟΛΙΑ:
1) Δεν επικρίνουμε το Ισραήλ και το Νετανιάχου για την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική του. Μακάρι και τα δικά μας τα ζωντόβολα, να παραδειγματίζονταν!

2) Μήπως ένας “σοβαρός” φράχτης στον ΄Εβρο θα μας γλύτωνε από πολλά προβλήματα, μεταξύ άλλων από διενέξεις με τους γείτονες και από την περιπέτεια του Δημήτρη και του ΄Αγγελου;

3) Μήπως, να πετάξουμε με τις κλωτσιές τις ΜΚΟ έξω από την ελληνική επικράτεια;

4) Μήπως και η Ελλάδα είναι ένα μικρό κράτος χωρίς γεωγραφικό και δημογραφικό βάθος και κινδυνεύει με εθνολογική αλλοίωση λόγω της εισβολής μεταναστών;

5) Για ποιο λόγο δεν υποδέχονται αυτές οι ΜΚΟ έστω τους Σύριους πρόσφυγες στη χώρα τους; Ισραήλ και Συρία άλλωστε συνορεύουν. ΄Η μετακόμισε κάποια από τις δύο και δεν το πήρα χαμπάρι;

6) Αν εμείς φτιάξουμε ΜΚΟ και πάμε στο Ισραήλ, να υποδεχτούμε μετανάστες, πώς θα μας υποδεχτούν άραγε;

7) Λέτε κάποια στιγμή, να μας στείλουν κατά εδώ μεριά και τους Παλαιστίνιους, για να τους ξεφορτωθούν, αφού πολύ τους μπαίνουν στη μύτη;

8) Ας δούμε όμως και γιατί οι μετανάστες επιλέγουν τη χώρα μας ως πύλη εισόδου για την Ευρώπη: Σύμφωνα με τον Νότη Μαριά, οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες επιλέγουν την Ελλάδα, επειδή είναι χώρα που ανήκει στη συνθήκη Σένγκεν (Schengen)!
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όποιος καταγραφεί στην Ελλάδα, αποκτάει ταξιδιωτικά έγγραφα τύπου Σένγκεν, βραχείας διαμονής, που του παρέχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψει ως τον προορισμό του, που είναι συνήθως η Γερμανία.

Μήπως επομένως θα έπρεπε η Ελλάδα να έχει αναστείλει τη συμμετοχή της στην συνθήκη Σένγκεν από τον Ιανουάριο του 2015, όταν ξέσπασε το μεγάλο κύμα των παράνομων μεταναστών και προσφύγων;

Για ποιο λόγο όλοι οι πολιτικοί και τα κανάλια προπαγανδίζουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην συνθήκη Σένγκεν; Για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς διαβατήριο;

Από την πλευρά τους, όσοι πρόσφυγες και μετανάστες περνούν από την Ελλάδα και μιλάνε για την εμπειρία τους, υποστηρίζουν πως δεν επιλέγουν να φτάσουν στη Γερμανία μέσω Βουλγαρίας ή Αλβανίας, επειδή στις χώρες αυτές θεωρείται έγκλημα να περάσεις παράνομα τα σύνορα, ενώ στην Ελλάδα όχι!

Όπως περιγράφει στο iefimerida.gr πρόσφυγας από τη Συρία, η παράνομη είσοδος στην Ουγγαρία τιμωρείται με 4 χρόνια φυλακή. Αν περάσουν από την Τουρκία στη Βουλγαρία, οι αστυνομικοί θα τους κλέψουν όλα τα χρήματα και οτιδήποτε πολύτιμο διαθέτουν και μετά θα τους επιστρέψουν στην Τουρκία.

Όσον αφορά την Αλβανία, ο Σύριος πρόσφυγας υποστηρίζει πως εκεί υπάρχει κανονική μαφία, οπότε η χώρα αυτή δεν αποτελεί επιλογή…

9) Γιατί οι πρόσφυγες δεν πηγαίνουν στις Αραβικές χώρες και έρχονται στην Ευρώπη;
Γιατί απλούστατα εκεί δεν τους δέχονται λόγω και της αντιπαλότητας, που υπάρχει μεταξύ σουνιτών, σιιτών, αλεβιτών, χριστιανών.

10) Σχετικά με τις ΜΚΟ είναι κοινό μυστικό, ότι ο ρόλος τους είναι ύπουλος και δρουν βάσει οργανωμένου σχεδίου. Τα περί ανθρωπισμού, που προβάλλουν ως επιχειρήματα είναι άκρως υποκριτικά. Συγγνώμη, αλλά όλους αυτούς τους ψυχοπονιάρηδες, που δεν υποδέχονται τους μετανάστες στο σπίτι τους ούτε καν στη χώρα τους, αλλά σε μια ξένη χώρα, τους ακούω βερεσέ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας δεν μπορούμε, να κατηγορούμε μια ζωή τους “ξένους”. Υπεύθυνη στην προκειμένη περίπτωση είναι 1000% η προδοτική αριστερή κυβέρνηση, που έδωσε το πράσινο φως για το μεταναστευτικό, αφού έδωσε σε όλους, να καταλάβουν, ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον χώρα αλλά χώρος, που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς, να λογοδοτεί πουθενά και ότι πλέον δεν υφίσταται κράτος, αλλά μια τριτοκοσμική μπανανία. Ας μην κλαίμε επομένως τη μοίρα μας αλλά στις επόμενες εκλογές, ας τους μαυρίσουμε! Ας τους στείλουμε στο πυρ το εξώτερον!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΠΗΓΕΣ:
https://www.huffingtonpost.gr/entry/se-ische-to-proyramma-apelases-chiliadon-metanaston-sto-israel_gr_5a4ced8ce4b06d1621bc56bd

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/3426830/netaniachou-chiroteri-apili-apo-tous-tzichantistes-i-afrikani-metanastes

http://www.kathimerini.gr/829860/article/epikairothta/kosmos/arneitai-na-dextei-prosfyges-apo-th-syria-o-netaniaxoy

http://www.iefimerida.gr/news/407203/israil-o-netaniahoy-akyrose-ti-symfonia-me-ton-oie-gia-toys-afrikanoys-metanastes

http://cosmostatus.blogspot.gr/2016/03/blog-post_44.html

http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/09/blog-post_10.html

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…