ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : “Δε βγαίνουνε, δε βγαίνουνε τα δόλια τα κατσίκια μας…”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 22 Μάι 2023 - 21:15
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ατάκα από παλιά ελληνική ταινία που ταιριάζει γάντι στο σήμερα…

Αυτή τη φορά το μακρύ μακρύ τους χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα είναι τόσο εξόφθαλμο, που όποιος ακόμα δεν το έχει καταλάβει, σίγουρα γιόρταζε χθες, του Τυφλού.

Εξ όσων γνωρίζω, μέχρι πριν μερικά χρόνια η δυνατότητα της Singular περιοριζόταν στο +-4% για κάθε κόμμα, που δεν ήταν καθόλου αμελητέο αλλά δεν έπαυε να είναι ένας κάποιος περιορισμός.

Τώρα φαίνεται, ότι αυτά τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Τα νέα λογισμικά είναι πολύ μπροστά και αν μπορούν, να κάνουν κουμάντο σε κοτζάμ Αμερική σιγά μην τους ξέφευγε η Ψωροκώσταινα.

Και να πώς το “Μητσοτάκη γ@μιέσαι” ενός ολόκληρου λαού μετατράπηκε στο “Είσαι η ελπίδα μας, πήδα μας, πήδα μας”.
Αντί άλλων αναλύσεων όμως θα μου επιτρέψετε να σας διηγηθώ κάποια προσωπικά μου βιώματα και εύχομαι να μη σας κάνω να πλήξετε…

Όταν ήμουν λοιπόν στη Β΄ Λυκείου και ετοιμαζόμουν για Πανελλήνιες ο καθηγητής Φυσικής του φροντιστηρίου που πήγαινα μας είχε πει το εξής:
Όταν ήταν εκείνος παιδί, μαζί με φίλους του ανέβαιναν στην ταράτσα του σπιτιού ενός παράγοντα της ομάδας τους κοντά στο γήπεδό της, για να δουν τους αγώνες.

Ο παράγοντας τους είχε εκπλήξει με τις “προβλέψεις” του, αφού -ω, του θαύματος- τους έλεγε με απόλυτη ακρίβεια ποιος παίκτης θα έβαζε γκολ και σε ποιο λεπτό και οι πιτσιρικάδες θαύμαζαν τις … μαντικές του ικανότητες.

Μερικά χρόνια αργότερα και αφού είχε μεγαλώσει ο καθηγητής, κατάλαβε, ότι δεν επρόκειτο για “φώτιση” αλλά απλούστατα για στημένα παιγνίδια στα οποία είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και ο τρόπος που θα έμπαινε το γκολ (π.χ. με κεφαλιά ή με κόρνερ…) ακόμα και οι χαμένες φάσεις. Και φυσικά έπαψε να ασχολείται με τις ομάδες και τα πρωταθλήματα και αυτό συμβούλευε και τα αγόρια – συμμαθητές μας να κάνουν.

Αφού μπήκα στην Οδοντιατρική, έτυχε να αρχίσουμε με το σύζυγό μου -τότε σύντροφό μου- να πηγαίνουμε σε μια εκκλησία, όπου ο φλογερός ιερέας στο κήρυγμά του μας έλεγε πολλά σχετικά με τις αναμενόμενες να εκπληρωθούν προφητείες, με τα σχέδια των σiwνιστών για την υποδούλωση της ανθρωπότητας, για τις νέες ταυτότητες που από τότε προσπαθούσαν να εκδώσουν και έκανε πολλές αναφορές στα Πρωτόκολλα των “σοφών” της Σιών.

Ως ανήσυχο πνεύμα που ήθελα να τσεκάρω τα πάντα πήγα και αγόρασα το βιβλίο των Πρωτοκόλλων και άρχισα να το διαβάζω απογευματάκι. Τελικά με απορρόφησε τόσο πολύ που με πήρε το ξημέρωμα, αφού δεν έλεγα να το αφήσω, πριν το ολοκληρώσω.

Και αυτό ήταν που πρωτοάνοιξε το κεφάλι μου και κατανόησα, τι συνέβαινε γύρω μου και ότι πολύ λίγα πράγματα αφήνονται στην “τύχη” από εκείνους που θέλουν να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα και να μετατρέψουν τον ελεύθερο άνθρωπο του Θεού σε (μετ)άνθρωπο δέσμιο / δούλο του σατανά.

Μεγαλώνοντας ψαχνόμουν ακόμα περισσότερο και κατάλαβα, ότι ζούσαμε στο απόλυτο ψέμα και επίσης ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων είχε άχυρα στο κεφάλι και ήταν απλώς μάζα, πανεύκολα χειραγωγούμενα ρομποτάκια.

Έβλεπα αυτούς τους μαζανθρώπους να προσκυνούν ανθρώπους αντί για το Θεό, να προσκολλώνται σε κόμματα και να φιλούν κ@τουρημένες ποδιές για να γλείψουν κι αυτοί κάνα κόκκαλο και να απολαύσουν ύλη και εφήμερη εξουσία και θλιβόμουν για την κατάντια της κοινωνίας.

Είχα όμως και την τύχη να μιλήσω με ανθρώπους που είχαν διασυνδέσεις και γνώριζαν εκ των έσω (ακόμα και μέσα από τη μασ..νία) πώς παίρνουν το χρίσμα οι αρχηγοί των κομμάτων και πώς “εκλέγονται” μέσα από δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο αλλά το μέγιστο προτέρημά τους είναι, ότι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν ακόμα και την π..τάνα τη μάνα τους προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα αόρατα αφεντικά τους – με το αζημίωτο πάντα. Και αν οι κινούντες τα νήματα δεν αφήνουν στην τύχη ούτε τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, φανταστείτε τι γίνεται στις εθνικές…

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου αρνιόμουν να ψηφίσω “μεγάλο” κόμμα και είτε απείχα είτε έδινα την ψήφο μου σε κάποιο μικρό. Κάποια στιγμή όμως σκέφτηκα κι εγώ, ότι η αποχή δεν είναι λύση και γιατί δε θα μπορούσε ο πατριωτικός χώρος να ενωθεί και να αποτελέσει μια αξιοσημείωτη δύναμη εντός Βουλής, ώστε έστω να ακούγεται η φωνή μας; (Τότε ήταν που βρέθηκα κατόπιν πιέσεων υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελεύθερη Πατρίδα). Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, ο πατριωτικός χώρος παραμένει κατακερματισμένος και “έξω από τα πράγματα” ενώ όσα τέτοια κόμματα κατόρθωσαν να εισέλθουν στη Βουλή τελικά ήταν μαϊμού πατριώτες τύπου Χ.A. και Βελό.

Πλέον δεν τρέφω αυταπάτες. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι, το οποίο και μοιράζουν μεταξύ τους. Ούτε ψίχουλο στους απέξω. Μόνο ως χρήσιμους ηλίθιους τους θέλουν. Και δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

Και αν κάποια στιγμή δούμε επαναστάσεις των λαών, don’t worry, be happy. Κι αυτές μέσα στο σχέδιο είναι, αφού τις αναφέρουν τόσο στα Πρωτόκολλα όσο και στις κάρτες Ιλλουμινάτι ως το τελικό στάδιο που θα ανατρέψει τις κατά τόπους κυβερνήσεις και θα φέρει τον παγκόσμιο δικτάτορα που διακαώς επιθυμούν.

Όσο για το δαιμόνιο της φυλής, τη διχόνοια, ας τη λουστούμε, αφού δεν είμαστε καν ικανοί να καταλάβουμε, ότι το “Διαίρει και βασίλευε” του πάλαι ποτέ Μακιαβέλι εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να μας έχει η εξουσία κάτω από τη μπότα της. (Εν προκειμένω το “φταίει ο ηλίθιος Έλληνας, φταίει η αποχή, φταίει ο Φούφουτος”, μόνο τα πουλημένα τομάρια δε φταίνε).

Τώρα θα μου πείτε, τι δουλειά είχαν οι ομάδες, από τις οποίες ξεκίνησα με αυτά που κατέληξα… Απλούστατο! Αν βάζουν χέρι σε ασήμαντα πράγματα όπως οι αγώνες ποδοσφαίρου, νομίζουμε, ότι θα αφήσουν στο χέρι του λαού τις τύχες του; Χλωμό έως εκρού του νεκρού…

Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται απαισιόδοξα. Κάθε άλλο! Το σατανά όμως δεν τον πολεμάς ούτε με εκλογές ούτε με υποκινούμενες επαναστάσεις. Τον πολεμάς με το Θεό. Όπως και το σκοτάδι το πολεμάς με το φως. Αρκεί μια αχτίδα φωτός για να το διαλύσει και να το εξαφανίσει…

Ιδού τα μαθηματικά της Singular Logic

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr