ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 20 Ιαν 2022 - 19:43
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Χθες επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικώς ο ΄Αγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος, γνωστός από την αρθρογραφία του στην Τρικλοποδιά, για να μου περιγράψει το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει όντας άστεγος, άνεργος και με μηδενικούς πόρους, ενώ ούτε η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση.

Μου ζήτησε, να το ανακοινώσω στην Τρικλοποδιά και να απευθυνθώ στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας.

Δυστυχώς δεν είναι σε θέση ούτε τραπεζικό λογαριασμό να ανοίξει και διαθέτει μόνο ένα λογαριασμό στα ΕΛΤΑ, πράγμα που σημαίνει, ότι όποιος θελήσει, να βοηθήσει, θα πρέπει, να κάνει τον κόπο, να πάει ως εκεί.

Ο αριθμός του λογαριασμού του είναι ο εξής: ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601 Για του λόγου το αληθές μου έστειλε και σημείωμα ιερέα, ο οποίος πιστοποιεί την τραγική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

Επίσης ο  Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197)είναι μέλος της συντακτικής ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Arisvinews.blogspot.com στις εσχατιές και στην πιο ευαίσθητη σε Εθνικό επίπεδο περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, μαζί με την Κω, την Ρόδο, και την Θράκη. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη καθώς μπορεί να καταλήξει ανά πάσα στιγμή, με βάση τις συνθήκες που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων έχει ανάγκη για ρούχα και στέγη-εργασία. Για όσους δεν γνωρίζουν ήταν στέλεχος στην Α Εθνική σε μεγάλη ΑθηναΪκό σωματείο, στην καλαθοσφαίριση.  

Σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr