ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. RESPECT VLAD!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 19 Μαρ 2018 - 18:51
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ “ΗΓΕΤΗΣ”, ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ VLADIMIR PUTIN.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΣΟΛΕΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ KGB ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ 77% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ.
ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΒΛ. ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ (ΒΛ. PUSSY RIOT).

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥΣ (ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ), ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ:
«Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε ,αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).

Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες.Oι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία και δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων. Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες στην Αμερική, την Αγγλία, την Ολλανδία και την Γαλλία, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος.

Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των περισσοτέρων μειονοτήτων. Όταν αυτό το αξιότιμο Νομοθετικό Σώμα σκεφτεί να δημιουργήσει νέους νόμους (να νομοθετήσει), θα πρέπει να έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα παρατηρώντας (σημειώνοντας) ότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι.
(ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΜΑ).

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΖΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: “ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ”.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑ, ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: “ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑ@@ΣΙ” (ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ).

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΛΑ, ΔΙ’ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Ο Γ΄ΠΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ (ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ).

ΓΕΝΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡ@@ΔΙΑ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡ@@ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ;

RESPECT VLAD! ΠΡΟΣΚΥΝΩ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…