ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 13 Σεπ 2022 - 12:42

Τα ελληνοτουρκικά δε φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο αλλά αυτό που όλοι μας περιμένουμε είναι η εξέλιξή τους, η οποία θα οδηγήσει στον αναμενόμενο από τις προφητείες ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Γνωστό εδώ και χρόνια, το γεγονός ότι ο dear Ταγίπ πατά σε δύο βάρκες (Δύση και Ρωσία) και μέχρι τούδε τουλάχιστον ισορροπεί αξιοθαύμαστα ως άλλος ακροβάτης, αφού σφάζονται οι ηγέτες στην ποδιά του.

Όμως ο Ταγίπ δεν είναι κανένας ηλίθιος, όπως μερικοί από την εδώ μεριά -όνομα και μη χωριό- και φυσικά δεν ξεχνά την π..στιά που του έπαιξαν τα Αμερικανάκια με το πραξικόπημα, τότε που του έσωσε το κεφάλι ο Βλαδίμηρος. Επομένως, όπως δείχνουν τα πράγματα, σχεδιάζει μία εξ’ ολοκλήρου στροφή προς Ρωσία μεριά, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να επιτρέψει το ΝΑΤΟ, μιας και η Τουρκία αφενός μεν αποτελεί τη χώρα με το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στη Βορειοατλαντική συμμαχία, αφετέρου δε έχει θέση – κλειδί.

Θεωρώ λοιπόν, ότι οι Δυτικοί την έχουν στημένη στον Ταγίπ και προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση στην Τουρκία, αν λάβουμε υπόψιν και τις καταγγελίες τουρκικής εφημερίδας περί Γκιουλενιστών στον τουρκικό στρατό, οι οποίοι δρουν υπονομευτικά αλλά και περί επαφών των Ηπαπαραίων με άλλα κόμματα εντός Τουρκίας.

Η ελπίδα της Δύσης βέβαια είναι, ότι στις εκλογές του 2023 ο Ταγίπ θα ηττηθεί κατά κράτος, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις ακόμα και των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων και έτσι θα τον ξεφορτωθούν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Ο Ταγιπάκος όμως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και σιγά μην παραδώσει τόσο εύκολα και ειρηνικά την εξουσία.

Επομένως τι μπορεί, να κάνει;

Απλούστατο! Κάνει ένα ντου κατά δω μεριά μπουκάροντας σε κάνα δυο νησιά και ατάκα κι επί τόπου ζητά από την τουρκική εθνοσυνέλευση αναβολή των εκλογών λόγω εμπόλεμης κατάστασης με την Ελλάδα.

Αλλά δε σφάξανε, που θα το επιτρέψουν αυτό οι πολιτικοί του αντίπαλοι ή τα Αμερικανάκια, που περιμένουν πώς και πώς να τους αδειάσει τη γωνιά.

Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν βγαίνουν τα πιστόλια μέσα στην εθνοσυνέλευση και εν ριπή οφθαλμού τον Ταγιπάκο τον τρώει η μαρμάγκα και από δω παν κι οι άλλοι.

Μετά την εσωτερική αναμπουμπούλα στην Τουρκία οι Ηπαπατζήδες βρίσκουν ευκαιρία να επιβάλουν στρατιωτική δικτατορία και της δίνουν το πράσινο φως για εισβολή στην Ελλάδα.

Ο Ρώσος όμως, που επί Ερντογάν είχε βρει το μήνα που έθρεφε τους έντεκα και μια χαρά έκανε τη δουλειά του, τώρα τα βρίσκει μπαστούνια, αφού συν τοις άλλοις η φιλοδυτική χούντα της Τουρκίας με πρόφαση τον πόλεμο με την Ελλάδα, του κλείνει τα στενά και τη διέξοδο προς το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Παίρνει λοιπόν αμπάριζα και κάνει την Τουρκία λαμπόγυαλο και γλυτώνουμε κι εμείς τα τομάρια μας.

Το ποια θα είναι η κατάσταση τότε στη χώρα μας το γνωρίζουμε μεν (αναρχία, γενική αναταραχή) αλλά το αναλύουμε άλλη ώρα.

Κάπως έτσι θα μπορούσαν, να εξελιχθούν τα πράγματα, αν συνυπολογίσουμε όχι μόνο την τρέχουσα κατάσταση στην Τουρκία και τις συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί αλλά οπωσδήποτε και πρωτίστως τις γνωστές σε όλους μας προφητείες των αγίων.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή για ένα περίπου χρόνο και θα μάθουμε, αν αυτό το σενάριο έχει βάση ή είναι μια μπούρδα και μισή.

Πάντως αυτό στο οποίο θέλω, να επιστήσω την προσοχή, είναι, ότι ο Ταγίπ δε λέει καθόλου λόγια του αέρα, όταν κάθε τρεις και πέντε μας υπενθυμίζει, ότι θα έρθει νύχτα, μέρα ή ξημερώματα.

Κάτι έχει στο μυαλό του, έστω και ως plan B. Γιατί το plan A σίγουρα είναι κάτι ευκολότερο, όπως π.χ. μια γερή νοθεία στις εκλογές -παλιά του τέχνη κόσκινο- αλλά αυτή τη φορά δε θα είναι και τόσο εύκολο, αφού τα ποσοστά του έχουν πάρει φόρα, φόρα, κατηφόρα και σιγά μην τα σταματήσει ο καλός Θεούλης.

Άντε, να παίρνουμε κι εμείς σειρά και να βαδίσουμε προς την πολυπόθητη ελευθερία / Πόλη…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr