ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 2 Ιούν 2020 - 21:46
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ -ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΟΥ- ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΕΙΛ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Γ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:

1. Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΔΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.

3. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

4. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ:
Α. “Και εγώ παλαιότερα, και όλοι σχεδόν στο Τραχώνι έτσι νομίζαμε. Ότι θα εμφανίσουν τον σιχαμένο και θα κρατήσει 7 χρόνια (παράλληλα με Ιωάννη). Ο σιχαμένος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στους μεγάλους ηγέτες και όπου να ναι κλείνουν τα πρώτα 3.5 χρόνια της επταετίας. Η Αποκάλυψη του Ιωάννου (Θεολόγου) μιλά καθαρά για τα 3.5 χρόνια και αναφέρει και ακριβώς τις ημέρες. Φέτος λοιπόν περιμένουμε τον Μέγα πόλεμο και την ανάδειξη του Ιωάννη. Σχεδόν αμέσως μετά θα μας εμφανίσουν ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε όλον τον κόσμο τον Αντίχριστο ως σωτήρα και μεσσία μετά την τεράστια καταστροφή του πλανήτη. Γι’ αυτό ετοιμάζουν πυρετωδώς τον “ναό” του στα Ιεροσόλυμα. Μάλιστα, ραβίνοι το λένε ξεκάθαρα ότι τον περιμένουν φέτος τον Σεπτέμβριο (ταιριάζει απόλυτα με όσα λέει το Τραχώνι).”
=====================================================================
Β. Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
“-Θερμό επεισόδιο με Τούρκους – στα όρια (μόνο) σύρραξης

– Επέμβαση Ρώσου και διαμελισμός Τουρκίας

– Γ’ παγκόσμιος πόλεμος (Ο Θεός βοηθός!)

– Τριήμερος Μέγας Πόλεμος σε Κωνσταντινούπολη, ο οποίος λήγει με θαύμα Θεού και ΑΝΑΔΕΙΞΗ Αγίου Βασιλέως Ιωάννη

– Έπειτα από λίγο, εμφάνιση του Αντίχριστου ο οποίος ήδη κυβερνά με την παγκόσμια ελίτ του Κερατά (αμ πως νομίζεις ότι περνάμε όλα αυτά που περνάμε…). Θα εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια κυβέρνηση στο Ισραήλ.

– Επί 3.5 χρόνια, Ιωάννης και Αντίχριστος θα συνυπάρχουν. Θα δοκιμαστεί όλος ο κόσμος με το Χάραγμα, που φυσικά αυτός θα φέρει…

– Στο τέλος των 3.5 χρόνων, ο Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης αντιμετωπίζει τον Αντίχριστο στη μεγάλη μάχη του Αρμαγεδώνα και τον νικά με τη βοήθεια φυσικά του Θεού. Αντίχριστος και Εωσφόρος πάνε στο πυρ το εξώτερον. Ο κερατάς δένεται για χίλια χρόνια, και τα οποία είναι τα ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

5 – 05 – 2024 ΠΑCΧΑΛΙΟC ΧΑΡΑ. Έχουν όλα τελειώσει και αρχίζει η χρυσή περίοδος…

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…!!!”
======================================================================
Γ. ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ:
“Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι ΉΔΗ ζούμε την εποχή του τελικού Αντίχριστου, αυτού που θα βληθεί εις το πυρ το εξώτερον μετά του Εωσφόρου για χίλια χρόνια. Θα λυθεί δε για λίγο χρονικό διάστημα ο Εωσφόρος και κατόπιν έρχεται η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Αναφέρονται όλα ξεκάθαρα στην Αποκάλυψη του Ιωάννου…
Δυστυχώς, σεβάσμιοι και άξιοι κατά τα άλλα γεροντάδες (πχ. Νεόφυτος Μόρφου) θέλουν να μας πείσουν ότι η εποχή του Αντίχριστου αργεί πολύ ακόμη. Θεωρούν μάλιστα ότι αυτοί “βλέπουν¨καθαρά…
“Κούνια που τους κούναγε…”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ:
Ἔχουμε ἀνάγκη ἀγαπητοί, ἀπό πολλές προσευχές καί ἀπό πολλά δάκρυα, γιά νά βρεθεῖ κάποιος ἀπό μᾶς σταθερός στούς πειρασμούς.
Ἀδελφοί φιλόχριστοι, σᾶς παρακαλῶ, νά μήν γινόμαστε πλαδαροί, ἀλλά ἀπεναντίας νά γινόμαστε δυνατοί μέ τήν δύναμη τοῦ Σταυροῦ. Ὁ ἀναπόφευκτος ἀγῶνας εἶναι πολύ κοντά μας·
Θά πενθήσουν ὅλες οἱ Ἐκκλησίες τοῦ Χριστοῦ μέ μεγάλο πένθος, διότι δέν τελεῖται ἡ λειτουργία καί ἡ προσφορά.
Ἀπό αὐτούς πού ἔχουν γνώση εὔκολα ἀναγνωρίζεται ὁ ἐρχομός τοῦ Ἀντιχρίστου· ἀπό ἐκεῖνους ὅμως πού ἔχουν τό νοῦ τους σέ βιωτικά πράγματα καί ποθοῦν τά γήινα, δέν θά εἶναι αὐτό εὐκολοδιάκριτο.
(Ὁσίου Ἐφραίμ τοῦ Σύρου, Ἔργα τoμ. Δ΄, σελ. 111-128, ἐκδ. Περιβόλι τῆς Παναγίας)”
=======================================================================
ΤΕΛΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ), ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

“Η Ευρώπη διοικείται από κατεξοχήν κέντρα μασονικά, πρόσωπα μασονικά· απόδειξη όλοι όσοι προβάλλονται μέσα από την ταραχή, τη βαβούρα, ως υπουργοί και πρωθυπουργοί των διαφόρων χωρών της Ευρώπης ανήκουν σε μασονικές λέσχες….

Αν αυτός ο τόπος προετοιμάζεται να ενταχθεί σε ένα γενικότερο σύστημα δαιμονομασονικό, όπως το αποκάλεσα υπεύθυνα -γιατί αυτά είναι τα κέντρα σήμερα, είναι αυτά τα κέντρα που λειτουργούν το σήμερα, τα οποία έχουν ως καίριο, προσέξτε δεν είναι τυχαίο, άξονά τους το τραπεζικό σύστημα.

Μην ξεχνάτε την Αποκάλυψη. Ότι θα έρθει ένα σύστημα το οποίο θα είναι τελείως εγκλωβιστικό για τον άνθρωπο.
Δεν θα μπορεί ο άνθρωπος να σηκώσει κεφάλι και δεν θα μπορεί να ψωνίσει ή να αγοράσει.
Όλα τα χρήματα σήμερα λειτουργούν μέσα από τις τράπεζες. Γι ‘αυτό οι τράπεζες είναι τα ”καλά παιδιά” της ιστορίας…
Σημαίνει πως αυτή η Ευρώπη, με αυτό το ευρώ, είναι πουλημένη εκ προοιμίου.

Κι εγώ συντασσόμενος μαζί τους, παίρνω την ευθύνη, η Ελλάδα να έρθει σε αυτό το σύστημα το οποίο ετοιμάζει την κόλαση και την πολιτεία του Αντιχρίστου.

Εγώ έτσι νιώθω. Και νιώθω ότι πρέπει να το πω στο λαό του Θεού.
Όποιος αντιδράσει, θα πονέσει. Αλλά εγώ ξέρω ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχει μια ιστορία αντιδράσεως και δεν ζητώ να αντιδράσετε σε οτιδήποτε.

Να αντιδράσετε σε αυτό που σας είπα. Τι σας είπα;
Δαιμονο-μασονοκρατία σας είπα και το λέω υπεύθυνα.

Όλοι οι κεντρικοί φορείς αυτού του τόπου και της Ευρώπης είναι αυτοί και απεργάζονται αυτό το σχέδιο για την Ευρώπη. Η Ευρώπη, εγκλωβισμένη σε ένα παγκόσμιο δήθεν κράτος το οποίο εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα με άξονα το τραπεζικό σύστημα, το οποίο αναφέρεται στην Αγία Γραφή, στην Αποκάλυψη.

Εγώ δεν θα πάρω, ευχαριστώ…”
[Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα ομιλίας του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου που έγινε στα πλαίσια των κατηχητικών αναλύσεων της προς Τιμόθεον επιστολής του Αποστόλου Παύλου, στο χωρίο Κεφάλαιο 1, στίχοι 6-11, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Δικηγορικών Γλυφάδας, την Πέμπτη 24-05-2012. Πηγή: (floga.gr)]
https://pneumatoskoinwnia.blogspot.com/
=====================================================================
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…