ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ! Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ / ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 24 Μαΐ 2018 - 19:51
Loading...

Πολλοί εχθροί κατά τη διάρκεια των αιώνων προσπάθησαν, να αφανίσουν τους ΄Ελληνες και ακόμα περισσότεροι άσπονδοι φίλοι έκαναν φιλότιμες προπάθειες, να τους σκάψουν το λάκκο. Με ένα θαυμαστό όμως τρόπο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!» Και βέβαια, υπήρξαν πολλοί, που αμφισβήτησαν την ιστορική συνέχεια της ελληνικής φυλής με πρώτο και καλύτερο (ή μήπως χειρότερο;) τον Αυστριακό Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ, περιηγητή, δημοσιογράφο, πολιτικό και ιστορικό μπλαμπλαμπλα, ή κοινώς πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη!

Βέβαια, ο κακομοίρης ο Γιάκομπ (αλήθεια, το Γιάκομπ παραπέμπει σε εβραϊκό όνομα, υπάρχει κάποια σχέση;) δε γνώριζε το μακρινό 1830, ότι θα έρθει καιρός, που θα ανακαλυφθεί η δομή του DNA και θα βουλώσει στόματα ηλιθίων!

Κατά συνέπεια, ήταν ελεύθερος, να διατυπώνει οποιαδήποτε μπουρδολογία με επιστημονικοφανές περιτύλιγμα, όπως, ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση, από φυλετικής άποψης, με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στον Ελλαδικό χώρο κατά τον Μεσαίωνα και Αλβανούς που αναμείχθηκαν με Ελληνόφωνους μεν,όχι Έλληνες στο γένος,Βυζαντινούς πρόσφυγες από Μικρά Ασία, Βόσπορο και αλλού.

Κατά την περίοδο της Κατοχής μάλιστα, οι απόψεις του ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ ναζιστικών κύκλων, αφού αυτό τους έδινε «άλλοθι» για τις φρικαλεότητες που διέπρατταν εις βάρος των Ελλήνων!
΄Ελα, όμως, που πλέον έρχεται η επιστήμη, να απαντήσει με στοιχεία και όχι αερολογίες στους ισχυρισμούς του κάθε ανεγκέφαλου!

1) Συγκεκριμένα, η έρευνα διεθνούς ομάδας επιστημόνων (με ερευνητές από ιδρύματα σε ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο), με τίτλο «Genetics of the peloponnesean populations and the theory of extinction of the medieval peloponnesean Greeks» (Η γενετική των πελοποννησιακών πληθυσμών και η θεωρία της εξαφάνισης των μεσαιωνικών Πελοποννήσιων Ελλήνων), η οποία βασίστηκε σε μελέτες DNA, έβγαλε το συμπέρασμα, ότι οι Πελοποννήσιοι διαφέρουν ξεκάθαρα από τους πληθυσμούς των Σλάβων και μοιάζουν πολύ με τους Σικελούς και τους Ιταλούς. Και μην ξεχνιόμαστε: η Σικελία και η Κάτω Ιταλία αποτελούσαν την επικράτεια που έμεινε στην ιστορία ως «Μεγάλη Ελλάδα» (Magna Grecia), λόγω των πανάρχαιων ελληνικών αποικιών σε αυτές!

2) Ο κορυφαίος παγκοσμίως Έλληνας γενετιστής , Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε στη ΚΡΗΤΗ TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σιάτλ των ΗΠΑ, για την νέα γονιδιακή έρευνα, που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά, καταρρίπτοντας μύθους και θεωρίες. Όπως είπε, «κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων».

3) Ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξή του αναφέρει: «Στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπάρχουν διαφορές (μεταξύ των Ελλήνων στη δομή του DNA). Σε κάποια νησιά όμως εμφανίζονται ορισμένες μικρές διαφορές λόγω του ότι ο πληθυσμός εκεί είναι μικρός. Έτσι, μερικοί απομονωμένοι πληθυσμοί, όπως είναι οι Ανωγειανοί, παρουσιάζουν διαφοροποιημένη γενετική σύσταση, καθότι ζουν απομονωμένοι για χιλιάδες χρόνια και με δεδομένη την ενδογαμία(γάμοι συγγενικών προσώπων) που υπάρχει μεταξύ των κατοίκων, χωρίς ωστόσο να διαφέρουν σημαντικά από τους υπόλοιπους Έλληνες. Σε ό,τι αφορά στους Κρητικούς, τα αποτελέσματα της γενετικής σύστασης αποδεικνύουν ότι είναι άμεσοι απόγονοι των Μινωιτών.

Επίσης, στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας – Το DNA των Ελλήνων» ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης αναφέρει τα εξής:

«Οι Έλληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών, λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.

Εντυπωσιακό είναι ότι το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει καταγωγή από τη Νεολιθική εποχή και άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων, χωρίς να έχει υποστεί ιδιαίτερες προσμείξεις και, επιπλέον, το ενδεχόμενο οι αρχαίοι Έλληνες να είχαν φτάσει στην… Αμερική αιώνες προτού ο Κολόμβος φιλήσει το χώμα των «Δυτικών Ινδιών» εξετάζεται σήμερα ως πολύ πιθανό από τους επιστήμονες.»
Και, αν οι εντός και εκτός Ελλάδας ανθέλληνες έχουν την ελπίδα, ότι Ο.Κ., μέχρι εδώ ήταν! ΄Οσο μεγαλούργησαν μεγαλούργησαν οι ΄Ελληνες! Τώρα τους ωθούμε προς ολοκληρωτικό αφανισμό με τη γενοκτονία, που λαμβάνει χώρα εις βάρος τους και την εποίκιση της Ελλάδας από κάθε καρυδιάς καρύδι, λυπάμαι πολύ παίδες, αλλά σας έχω και το κερασάκι στην τούρτα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100.000.000 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η πολυετής γενετική έρευνα του ελβετικού ινστιτούτου Γενετικής i-GENEA, η οποία διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια και βασίστηκε σε γενετικά δείγματα και εκτενή βιβλιογραφία από 500 επιστημονικές πηγές. Στα 100 εκατομμύρια περιλαμβάνονται ΄Ελληνες και ελληνογενείς. Από αυτούς πολλοί βρίσκονται στη γειτονιά μας, τα Βαλκάνια και τη Δ. Μ. Ασία (όπως υποστηρίζει και ο συγγραφέας ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΥ στο βιβλίο του: » ΤΟ DNA ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»). Συγκεκριμένα, 300.000 υπάρχουν στα Σκόπια, 900.000 στην Αλβανία, 4.400.000 στη Βουλγαρία και (κρατηθείτε!) 20.000.000 στην Τουρκία (οι κρυπτοχριστιανοί, που θα βαπτιστούν, όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου)!

Επομένως, βάσει επιστημονικών αποδείξεων, οι ΄Ελληνες-ελληνογενείς ανά τον κόσμο είναι πολύ περισσότεροι από την εκτίμηση των 17.000.000 Ελλήνων της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Μην ξεχνάμε και «αυτόχθονες» πληθυσμούς μακρινών χωρών, που ισχυρίζονται οι ίδιοι πως κατάγονται από τους Ελληνες, όπως οι Καλάς στο Αφγανιστάν, που αβίαστα και υπερήφανα τονίζουν ότι είναι απόγονοι των Ελλήνων-Μακεδόνων, ή οι Αραούκοι (Αραουκανοί), «Ινδιάνοι» της Χιλής, που επιμένουν ότι είναι απόγονοι των Ελλήνων-Σπαρτιατών. [Η εκδοχή αυτή αποτυπώθηκε και στη μελέτη του Lonko Kilapan με τίτλο: «El Origen Griego de los Araucanos» («Η ελληνική καταγωγή των Αραουκανών»), 1974, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις, Σαντιάγο!], αλλά και τις διάσπαρτες κοινότητες-μειονότητες που υπάρχουν στα μήκη και τα πλάτη της Γης, από την Ινδία και το Αφγανιστάν μέχρι τη Χώρα των Βάσκων, την Ιρλανδία και τη Σκοτία, και από την Αυστραλία μέχρι τους χαμένους ελληνικούς πληθυσμούς της Λατινικής Αμερικής (ποδοσφαιρική ομάδα Κορίνθιανς στη Βραζιλία κ.λπ.). Εδώ, να δεις τα σύνορα της καρδιάς μας μέχρι πού φτάνουν, αγαπητέ Ταγίπ!

΄Ομως, τα καλά νέα για την Ελλάδα δε σταματούν εδώ! Αν συνυπολογίσουμε και τις εκτιμήσεις του
κ.Αντώνη Φώσκολου, ομότιμου καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμου ερευνητή της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, ότι «Η Ελλάδα έχει περισσότερο πετρέλαιο, ακόμα και από την Αμερική, (πάνω από 20 δις βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου)» ή ότι «Μόνο στην Κρήτη τα κοιτάσματα φυσικού αερίου μπορεί, να φθάνουν τα 480 τρις κυβικά πόδια» αντιλαμβανόμαστε, ότι το μέλλον της πατρίδας, μπορεί, να διαγραφεί λαμπρό, αρκεί εμείς, να το θελήσουμε διορθώνοντας τα κακώς κείμενα!
Και θα κλείσω καταθέτοντας την υπόσχεση του Χριστού για τις ένδοξες μέρες, που θα έρθουν σύμφωνα με τις προφητείες:

«Έπειτα όμως απ’ αυτά, θα ‘ρθει η νηνεμία,
όταν σε μένα γυρίσετε θα έρθει η ευλογία.
Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα,
με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα.
Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα αγίων,
πλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων.
Τα αρχαία θα διδάσκονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο,
παντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο.
Η Ελλάδα θα γίνει ένδοξη αλλά και πολύ μεγάλη,
θα πάρει πια τα εδάφη της που έχασε και πάλι.»
Με τη βοήθεια του Θεού και με πολλή προσευχή και μετάνοια οι ένδοξες μέρες της Ελλάδας, σύντομα θα βρεθούν προ των πυλών. ΑΜΗΝ!

ΠΗΓΕΣ: https://www.huffingtonpost.gr/2017/03/10/eidhseis-culture-arxaiologia-katagwgh-istoria-falmereyer_n_15281006.html

http://www.theonlinepress.gr/epistimi/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%83/

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2672650/o-genetistis-konstantinos-triantafillidis-apantai-sto-erotima-genniomaste-i-ginomaste-ellines

http://www.dimokratianews.gr/content/81547/perissoteroi-apo-100000000-oi-ellines-se-olokliro-ton-kosmo

http://www.enikos.gr/society/209429/to-dna-ton-ellinon-tote-kai-tora

https://www.ianos.gr/to-dna-ton-valkanion-einai-elliniko-0351655.html

http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84-%CF%86%CF%8E%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1/#

http://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80/

http://immorfou.org.cy/newsvarious-articles/1255-lkjhg-sf.html

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter