• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ!

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
0
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ!
1
SHARES
40
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ, ΩΣ ΜΟΔΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΠΑ@@ΡΙΕΣ). ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ , ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΚΤΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, (ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ) ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ:

1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΘΑΥΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ) ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
” ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΕΝΟ. ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

– ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ!

– ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 73 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΣΑΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑΣ, ΔΙΠΛΟ BYPASS, ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ, ΥΠΟ ΑΓΩΓΗ, ΠΟΥ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ! ΟΝΤΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.

– ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΔΙΑ;

– ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ!

– ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ: ” ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.”

ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ :

-ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

– ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ. ΠΑΣ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ. Ο.Κ.;

– Ο.Κ.!
ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΕΞΗ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ” ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΛΠ.,ΚΛΠ.

ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ! ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟ! Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ! ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ! ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ! ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΟ “Τ” ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑΣ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΝΤΩΝ” ΚΟΥΝΗΣΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΑ, ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ: “ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ!”

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ: “ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ; ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ” ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. “ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΥΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΜΕ!”

ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΩ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΄Η ΘΕΛΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ. ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ, ΟΤΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ. ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ! ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΩ! ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ. ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ, ΜΕ ΠΗΡΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.

-ΕΛΑ, ΒΟΛΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!

-ΔΩΣ’ ΤΟΝ ΜΟΥ!

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΨΩ! Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ, ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π.Χ. ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΙΣΧΑΙΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΠΕΘΑΝΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ…”

https://www.youtube.com/watch?v=mvgum4VRFLo

2Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Ο κ.ΝΑΟΥΜ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΘΑΥΜΑ, ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

Α) Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΟΝΤΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: “ΔΕ ΘΑ Μ’ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΚΟ, Ε;” ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=iFV500ImLB4

3Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ:

Σας αναφέρω με ακρίβεια ένα από τα πολλά ιατρικά θαύματα που πολλοί συνάδελφοι έχουν βιώσει στην ιατρική τους καριέρα χωρίς πάντα να τα ανακοινώνουν δημοσία. Ήταν καλοκαίρι του 2000 ή 2001 δεν θυμάμαι ακριβώς το έτος και εφημέρευα ως ειδικευόμενος καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Σωτήρια.

Πάντα έπαιρνα το γερμανικό επονομαζόμενο ωράριο 3-6πμ . Όπως όλες οι εφημερίες ήταν παρότι καλοκαίρι αρκετά εξαντλητική. Μετά τις 5 όμως το πρωί ουδείς ασθενής προσήλθε στα επείγοντα. Είχε ξημερώσει 27 Ιουλίου και στις 6 άρχιζε η θερινή μου άδεια. Στις 5.55 πμ άρχιζα κατάκοπος άλλα και χαρούμενος που θα άρχιζα διακοπές να ετοιμάζω τα πράγματα μου και να κλείσω το βιβλίο της εφημερίας για να φύγω.

Τότε ήρθε περιστατικό με φορείο του ΕΚΑΒ. Ήταν μία γυναίκα όπως μου είπε ο οδηγός του ΕΚΑΒ καθαρίστρια από το γειτονικό Νοσοκομείο Γεννηματά, η οποία πονούσε στο στήθος και ζήτησε να μεταφερθεί στο δικό μας νοσοκομείο που εφημέρευε για να εξετασθεί από καρδιολόγο. Είπα στον οδηγό του ΕΚΑΒ να τη βάλει μέσα στο εφημέριο και θυμάμαι ότι με καθησύχασε λέγοντας μου γιατρέ μην ανησυχείς δεν έχει τίποτα είναι 45 ετών μάλλον νευροφυτικά. Μπαίνοντας το φορείο στο γραφείο η νοσηλεύτρια μου φώναξε, γιατρέ γρήγορα . Έπαθε ανακοπή!

Τρέχοντας άρχισα ανάνηψη/απινίδωση, μάλαξις, κλπ. Επί μακρό διάστημα άλλα το ΗΚΦ της ασθενούς ήταν ισοηλεκτρική γραμμή δηλαδή ευθεία γραμμή χωρίς η γυναίκα να έχει καρδιακή, πνευμονική και εγκεφαλική λειτουργία ουσιαστικά ήταν νεκρή και οι νοσηλεύτριες ετοίμαζαν τη μεταφορά της στον νεκροθάλαμο . Βαθιά στεναχωρημένος για το νεαρό της νεκρής γυναίκας και σκεπτόμενος αστραπιαία τη γιορτή του Αγίου Παντελεήμονος που ξημέρωνε άρπαξα τον απινιδωτή και παρακάλεσα από μέσα μου Άγιε Παντελεήμονα είσαι γιατρός βοήθησε σήμερα στη γιορτή σου αυτή τη νέα γυναίκα.

Αμέσως έκανα ίσως ιατρικά άσκοπα την απινίδωση ενώ η νεκρή ήταν συνδεδεμένη στο μόνιτορ χωρίς σημεία ζωής και όμως αυτόματα άρχισε στο μόνιτορ να εμφανίζεται ΗΚΓ και μάλιστα με εικόνα προσθίου εμφράγματος.

Αμέσως το ΕΚΑΒ την πήρε και την μετέφερε στη μονάδα εμφραγμάτων. Σημειώνω ότι η γυναίκα σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης μας ουδέποτε με είδε διότι ήταν σε ανακοπή ή σε κώμα. Έφυγα κατάκοπος για το σπίτι μου και το περιστατικό το έσβησα από τη μνήμη μου σε όλη τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Επέστρεψα στις 14 Αυγούστου στις 8πμ για δουλειά και όταν χαιρέτησα τις νοσηλεύτριες της πρωινής βάρδιας ξαφνικά θυμήθηκα το περιστατικό. Ρώτησα αν η ασθενής της συγκεκριμένης εφημερίας της οποίας ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζω το ονοματεπώνυμο της ζει, νοσηλεύεται ακόμη ή πήρε εξιτήριο και μου απάντησαν: σήμερα φεύγει είναι στο δωμάτιο τάδε. Χωρίς να φορέσω μπλούζα έτρεξα στο δωμάτιο που μου υπέδειξαν. Χωρίς να μιλήσω είδα μία γυναίκα που έτρωγε καθιστή στο κρεββάτι της το πρωινό της. Μόλις με είδε άστραψε το βλέμμα της και μου είπε σας ευχαριστώ μου σώσατε τη ζωή. Τότε της είπα όχι εγώ άλλος σε έσωσε. Με δάκρυα στα μάτια μου έδειξε μία εικόνα στο κομοδίνο της.

Ήταν ο άγιος Παντελεήμων. Συγκινημένος και ταραγμένος έφυγα από το δωμάτιο χωρίς να πω άλλη λέξη. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζω το όνομα αυτής της γυναίκας. Αυτά σε απόδειξη της ζωντανής παρουσίας της πίστης μας του Θεού και των Αγίων μας . Με τιμή, Βασίλειος Καρογιάννης, καρδιολόγος Αθήνα.

http://www.ipaideia.gr/endiaferouses-eidiseis/agios-panteleimonas-to-megalo-thauma-pou-eksomologeitai-enas-giatros

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΜΕΓΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!” ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
4 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
5 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
18 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
19 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σπάνιο ηχητικό – Ο Άγιος Παΐσιος περιγράφει το θαύμα που έκανε η Παναγία στον Άγιο παπα-Τύχων

Σπάνιο ηχητικό – Ο Άγιος Παΐσιος περιγράφει το θαύμα που έκανε η Παναγία στον Άγιο παπα-Τύχων

4 ημέρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

4 ημέρες ago
Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    29 shares
    Share 12 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr