ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. ΜΑΣΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 31 Αυγ 2018 - 20:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Επισήμως ο Ελευθεροτεκτονισμός ή Μασονία είναι παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου/αρχές του 17ου αιώνα και αριθμεί γύρω στα 5 εκατομμύρια μέλη. Οι ρίζες της αδελφότητας τους ανάγονται στην εποχή της ανέγερσης του Ναού του Σολομώντος. Μέλη της αδελφότητας μπορούν να γίνουν άνδρες ενήλικοι, με ορθή κρίση, έντιμοι και ελεύθεροι, υπό την προϋπόθεση ότι πιστεύουν σε ένα Υπέρτατο Ον και στην αθανασία της ψυχής* . Η συντεχνία είναι

οργανωμένη σε μεγάλες στοές. Συχνά οι στοές αυτές έχουν ένα προκάλυμμα πνευματικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Υποτίθεται, ότι κάθε άνθρωπος μπορεί, να γίνει μασόνος άσχετα από το αν ανήκει σε κάποια θρησκεία.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Θεός τον οποίο λατρεύουν οι μασόνοι λέγεται ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος). Μια ματιά στη φωτογραφία αυτού του όντος αρκεί όμως, για να κατανοήσουμε, ότι μάλλον σε σατανά παραπέμπει παρά σε Θεό:

Πράγμα με το οποίο συμφωνεί βέβαια και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που λέει, ότι ο θεός των μασόνων (ο ΜΑΤΣ) είναι ο Εωσφόρος. Στο όνομα αυτού γίνονται οι μυήσεις, οι δεήσεις και οι προσευχές, αλλά βέβαια οι κατώτεροι βαθμοί δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.

 

Σχετικά με το τελετουργικό της μύησης στη μασονία δείτε τη μαρτυρία ενός ΄Ελληνα πρώην μασόνου:

«ΜΠΗΚΑ στη ΜΑΣΟΝΙΑ και ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ»: Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις από Έλληνα πρώην Μασόνο!

Θεωρώ όμως, ότι τις περισσότερες και πλέον αξιόπιστες πληροφορίες για το “Τι εστί μασονία” μπορεί, να μας τις δώσει κάποιος πρώην μασόνος, ο οποίος είχε ανέβει σχεδόν όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας και αυτός είναι ο Βill Schnoebelen, ο οποίος υπήρξε μασόνος για 9 χρόνια. Ο Μπιλ πέρασε γρήγορα όλους τους γνωστούς (33) βαθμούς της μασονίας και κρίθηκε άξιος, να εισέλθει στον εσωτερικό ελευθεροτεκτονισμό, ο οποίος είναι άγνωστος στους περισσότερους μασόνους. Από εκεί μυήθηκε στο Memphis – Misraim και έφθασε στον 90ό βαθμό μασονίας, που επίσης αγνοεί η πλειοψηφία των μασόνων. (Ο Μπιλ κάνει λόγο για 97 βαθμούς μασονίας τουλάχιστον!)

Υποστηρίζει, ότι κατά τις τελετές μύησης τα πνεύματα τον καθοδηγούσαν, τι να κάνει και πώς να απαντήσει στις ερωτήσεις και επειδή τα έκανε όλα σωστά κέρδισε την εκτίμηση και το θαυμασμό της στοάς του ενώ αργότερα τον προσέγγισαν και οι Ιλλουμινάτι. Λέει επίσης, ότι αυτό, που υπόσχονται στους μυημένους σε όλες τις βαθμίδες είναι, ότι θα λάβουν περισσότερο φως, το οποίο φυσικά προέρχεται από τον Εωσφόρο (Λούσιφερ). Αυτό όμως είναι σε θέση, να το γνωρίζει μόνο ένας στους χίλιους μασόνους. Τους υπόλοιπους απλά τους χρησιμοποιούν στραγγίζοντάς τους πνευματικά και οικονομικά.

Ο Μπιλ έχοντας ανέβει ψηλά στην ιεραρχία της μασονίας και έχοντας διαβάσει τα βιβλία τους, που δεν είναι προσιτά στον καθένα συνδέει άμεσα έως και ταυτίζει τη μασονία με το σατανισμό. Για να προοδεύσει λοιπόν στο σατανισμό έπρεπε, να ολοκληρώσει δύο φαινομενικά αντίθετες αποστολές:

1) Να συμμετάσχει στο τάγμα των μασόνων και να γίνει Μέγας Διδάσκαλος και

2) Να γίνει ρωμαιοκαθολικός ιερέας.

Ο Μπιλ μιλά επίσης για το μίσος των υψηλόβαθμων μασόνων για το Χριστιανισμό και επιμένει, ότι, αν και επισήμως οι καθολικοί απαγορεύεται, να είναι ελευθεροτέκτονες, στην πραγματικότητα η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία βοήθησε στην ίδρυση των ελευθεροτεκτόνων. Ακόμα, ότι όλοι οι πάπες είναι μασόνοι (ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ μάλιστα έκανε άρση του αφορισμού της μασονίας), οι υψηλόβαθμοι Καρδινάλιοι στο Βατικανό είναι μασόνοι ενώ και πολλοί μασόνοι δηλώνουν καθολικοί. (Το ίδιο ισχύει για χιλιάδες ευαγγελικούς πάστορες και για τουλάχιστον 17 Προέδρους των ΗΠΑ, ενώ και η γνωστή αδελφότητα του Yale Skull and Bones είναι μασονική παραφυάδα).

Ο συνδυασμός των δύο ιδιοτήτων (μασόνος και καθολικός) εδράζεται στην ιδέα των Ιλλουμινάτι, ότι δύο αντίθετα πράγματα (ρωμαιοκαθολικισμός και μασονία) αρχικά συγκρούονται και πολεμούν το ένα το άλλο μέχρι που ενώνονται και δημιουργούν κάτι ενιαίο, στην προκειμένη περίπτωση μια παγκόσμια θρησκεία (όπως η πανθρησκεία, που πλέον προωθούν σχεδόν όλοι οι θρησκευτικοί ταγοί).
(Σχόλιο: Ας μη μας κάνει εντύπωση το πόσο ο ρωμαιοκαθολικισμός**, η μασονία και ο σατανισμός είναι αλληλένδετα μεταξύ τους αφού και ο πάπας Φραγκίσκος έκανε δημοσίως επίκληση στο Λούσιφερ:

Εννοείται βέβαια, ότι, όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που δεν έχουν ανέβει βαθμίδες αγνοούν τα πάντα!)
Αυτό που επίσης δεν είναι ευρέως γνωστό, κατά τον Μπιλ είναι, ότι η μασονία είναι μια λατρεία του σεξ, γι’ αυτό και οι μασόνοι φορούν τις ποδίτσες τους πάνω από αυτό, που θεωρούν το “άγιο των αγίων”. Για τον ίδιο λόγο τα μασονικά μνημεία είναι οβελίσκοι (γιγάντιοι φαλλοί). Επίσης, η μασονία είναι μια θρησκεία, που απαιτεί από τους ανθρώπους, να κάνουν πράξεις αντίθετες από το θέλημα του Θεού. Γι’ αυτό, το να είναι κανείς χριστιανός και μασόνος είναι έννοιες ασύμβατες. Οι λόγοι είναι -μεταξύ άλλων- και οι εξής:

1) Οι όρκοι, που καλείται, να δώσει ο μυούμενος είναι “όρκοι αίματος” και δίνονται πάνω στην Αγία Γραφή. (Ενώ ο Χριστός μας έχει πει: “Μη ομόσαι όλως”)

2) Ο μυούμενος οφείλει, να παραδεχτεί, ότι βρισκόταν στο σκοτάδι και τώρα ζητά, να έρθει στο φως, πράγμα εντελώς απαράδεκτο για ένα Χριστιανό. Ουσιαστικά έτσι απορρίπτει τον Ιησού Χριστό.

3) Ο μασόνος λατρεύει ως Θεό -εν γνώσει του ή και εν αγνοία του- το σεξ (πάλι αντίθετα προς το Χριστιανισμό) και αυτή η λατρεία διαβρώνει και την ψυχή του.

4) Ο μασόνος λατρεύει επίσης τον Βαάλ, που είναι ένας φαλλικός θεός της γονιμότητας. ΄Οταν γονατίζει και ορκίζεται στο βωμό της μασονικής στοάς τοποθετεί τον εαυτό του κάτω από την κυριαρχία του Βαάλ. Και ως γνωστόν, ο Χριστιανός δε δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν. Λόγω της λατρείας αυτής, στις οικογένειες των μασόνων, (πάντα σύμφωνα με τον Μπιλ) είναι πολύ συχνές οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης** γυναικών αλλά και παιδιών (πράγμα, το οποίο συμβαίνει και μέσα στις μασονικές στοές).

Ας δούμε όμως και ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία περί τεκτονισμού, που αναφέρθηκαν σε ομιλία του Πειραιώς Σεραφείμ:

1) Το ίδρυμα με την επωνυμία «ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ» επισήμως έχει σκοπό την ευόδωσι έργων ευποιΐας, ιδία δια περιθάλψεως ενδεών και μορφώσεως απόρων παίδων.

2) Στην πραγματικότητα όμως κύριο έργο του έχει την ίδρυση, λειτουργία και συντήρηση Μασονικών Στοών και την προώθηση της λατρείας του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) και πραγματοποιεί μυήσεις.

3) Επομένως το Τεκτονικό Ίδρυμα οφείλει την ίδρυσή του στην εξαπάτηση του κράτους και υπό το προσωπείο της δήθεν φιλανθρωπίας προωθεί στη χώρα μας τη θρησκευτική παραδοχή του Σατανισμού, η οποία δεν καλύπτεται υπό του άρθρου 13 του Συντάγματος διότι αντίκειται στην δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.

4) Το Τεκτονικό Ίδρυμα αποκρύπτει το υπ’ αριθμ. 3 Landmark (δόγμα) το οποίο «ουδεμία ανθρωπίνη δύναμη δύναται να θίξει η τροποποιήσει» και «επιβάλλει ως Θεό της Μασονίας τον Εωσφόρο».

5) Το Τεκτονικό Ίδρυμα πραγματοποιεί μυήσεις-εισδοχή μελών χωρίς να είναι σωματείο διότι δεν κέκτηται την ανάλογη δικαστική αναγνώριση.

6) Η Μασονία αποδεδειγμένως τυγχάνει θρησκεία μυστηριακή, όλως διάφορος, κεχωρισμένη και ξένη της Χριστιανικής θρησκείας.

7) Ουδαμώς προσήκει ν’ ανήκει τις εις τον Χριστόν και να ζητή εκτός αυτού απολύτρωσιν και ηθικήν τελείωσιν.

8) Λένε οι μασόνοι: «ο Τεκτονισμός δεν είναι θρησκεία, είναι όμως η καρδιά όλων των θρησκειών»! (Τιμ. Τ. Βρατσάνου «Το Βιβλίο του Μ.», Μέρος πρώτο, σελ. 8, Αθήνα 1953).
Τι σημαίνει αυτό; Τι άλλο παρά το ότι είναι η υπερθρησκεία, αφού τοποθετεί τον εαυτό της στην κορυφή όλων των θρησκειών!; (εν ολίγοις η πανθρησκεία, που σκοπό έχει την έλευση του Αντιχρίστου και την αποδοχή αυτού υπό πάντων ως Θεού!)

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1718&obcatid=2

Ας δούμε όμως και ποιο θα είναι το τέλος των μασόνων, οι οποίοι τώρα θεωρούν, ότι κατέχουν κάποια εξουσία και είναι οι εκλεκτοί:

1) ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (περί το 1990):

«Οι Εβραίοι με τον Κομμουνισμό, ετοιμάζονταν στη Ρωσία 70 χρόνια και επικράτησαν 73. Με τη Μασωνία ετοιμάζονται 200 χρόνια, και δεν θα επικρατήσουν ούτε τρία. Οι πρώτοι που θα σκοτώσουν οι σιωνιστές όταν επικρατήσουν, θα είναι οι Έλληνες Μασσώνοι».

2) 15ο Πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών:

«Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, ύστερα από την οριστική ομολογία της μηδαμινότητας όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα περάσει πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιώνας ολόκληρος, μέχρι τη στιγμή εκείνη), θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας.

Κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής οργάνωσης θα τιμωρείται επίσης με θάνατο.
Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειρισθούμε και τους Χριστιανούς Μασόνους που γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει.»

Οι πρώτοι που θα σκοτώσουν οι σιωνιστές όταν επικρατήσουν, θα είναι οι Έλληνες Μασσώνοι !

Σχόλιο: Χρήσιμοι ηλίθιοι επομένως για τους σιωνιστές και οι μασόνοι όπως και οι νυν πολιτικοί και εκκλησιαστικοί ταγοί, που προδίδουν Χριστό και Πατρίδα για ίδιον όφελος. Δε μένει παρά να περιμένουμε τη στιγμή, που όλοι οι αρνητές του Χριστού θα βρουν το τέλος, που τους αξίζει και μάλιστα στις πλείστες των περιπτώσεων από τους ίδιους τους πάτρωνές τους! Τι να πει κανείς; Ας πρόσεχαν!

* ΄Οταν οι μασόνοι μιλούν για ανάσταση και αθανασία ψυχής ουδεμία σχέση έχουν τα λεγόμενά τους με όσα πιστεύουμε εμείς οι Χριστιανοί. Σύμφωνα πάλι με τον Μπιλ, εφόσον λατρεύουν το σεξ και κατ’ επέκταση το φαλλό ως Θεό, εννοούν, ότι ο φαλλός πεθαίνει και ανυψώνεται ξανά.

** Η σεξουαλική κακοποίηση (και μάλιστα μικρών παιδιών) είναι κοινή σε όλες τις περιπτώσεις λατρείας του Εωσφόρου είτε πρόκειται για τη μασονία είτε για το Βατικανό (γνωστές οι χιλιάδες περιπτώσεις παιδεραστίας με θύτες ρωμαιοκαθολικούς ιερείς) είτε για τον απροκάλυπτο Σατανισμό είτε ακόμα και για τον Ιουδαισμό. (Κάποια στιγμή εφόσον μαζέψω τις απαραίτητες πηγές θα γράψω σχετικά.)

ΥΓ.: Εννοείται, ότι το θέμα “Μασονία” είναι τεράστιο και δε φιλοδοξώ, να το εξαντλήσω σε ένα άρθρο. Προσπάθησα απλά, να κάνω μία νύξη και όσα γράφω, να έχουν τις αντίστοιχες πηγές, ώστε, να μη θεωρηθεί, ότι γράφω φαντασιοπληξίες!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…