ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΕΥΡΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΑΛΑΜΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 21 Σεπ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Άλλος επρόκειτο, να είναι ο τίτλος αυτού του άρθρου -το οποίο παλεύω από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά πού χρόνος- αλλά ήρθε αυτό το χαζο – Bloomberg και μου τον έκλεψε:

Bloomberg: Έρχεται πείνα παγκοσμίως…

Ε, ρε χαστούκια! Αλλά δε βαριέσαι! Και σιγά μη μας είπε κάτι, που δε γνωρίζαμε! Γιατί εδώ στην Τρικλοποδιά όλο το παρεάκι και όχι μόνο η αφεντιά μου έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένως γι’ αυτό το θέμα. Πάρτε μια μικρή γεύση και προχωράμε:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΕΙΝΑ : ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΥΦΕΣΗ, ΠΕΙΝΑ, ΚΡΑΧ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ; ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η ΝΤΠ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ : ΠΕΙΝΑ, ΧΟΥΝΤΑ, ΔΙΩΓΜΟΣ…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

Χρήστος Μαντζιάρης : Η Ελλάς στα πρόθυρα πείνας

Ναι, ρε συ ΄Αννα, αλλά τα λες τόσα χρόνια και δεν έχει συμβεί και τίποτε συνταρακτικό! Μήπως τελικά είσαι απλά κινδυνολόγος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται;

Απάντηση:

1. Το να βλέπει κανείς, τι έρχεται, πριν ακόμα αυτό γίνει οφθαλμοφανές, είναι ευχή και κατάρα:
Ευχή, επειδή μπορεί, να προετοιμαστεί καταλλήλως…
Κατάρα, επειδή αφενός μεν είναι ο τρελός του χωριού, αφετέρου δε, επειδή κοιτάζοντας το αύριο δεν μπορεί, να απολαύσει ανέμελα το τώρα…

2. Δεν έχετε, παρά να ρίξετε ένα βλέφαρο στα παραπάνω άρθρα μου, για να αντιληφθείτε, πόσο “προφητικά” έχουν αποδειχθεί…

Και ποια είναι τα νέα δεδομένα, που οδηγούν στο ότι πλέον οδεύουμε προς την εκπλήρωση της προφητείας του Πατροκοσμά άμεσα και όχι κάποτε στο απώτερο μέλλον; Οέο;

1. Μα ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι:

α) ΄Εχουν βγει λυτοί και δεμένοι με πρώτο και χειρότερο το γνωστό βούρλο που το παίζει υπουργός, να μας μιλήσουν για μεγάλες ανατιμήσεις σε αγαθά, μεταξύ αυτών στη φίλτατη ΔΕΗ (50%) και στη φραπεδιά μας (5Ε), για τις οποίες όμως οι φιλεύσπλαχνοι που μας κυβερνούν, θα πάρουν μέτρα στήριξης σαν τα παρακάτω:


Ουάου! Την τύχη μου μέσα…

β) Μας τα λέει το “έγκυρο” Bloomberg: ” ΄Ερχεται πείνα παγκοσμίως…”

2. Η πείνα και εξαθλίωση του κοσμάκη είναι αναγκαία και ικανή προϋπόθεση, για να προχωρήσει το σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας, το οποίο ναι μεν επιχειρείται εδώ και αιώνες -τουλάχιστον από τη συγγραφή των Πρωτοκόλλων της Σιών και εξής- αλλά τα τελευταία χρόνια πλέον θέλει η π@@τάνα ΝΤΠ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, οπότε ξαμόλησε το project “πανδημία” και όποιον πάρει ο Χάρος!

3. Το φρενάρισμα της παγκόσμιας οικονομίας ελέω λόκνταουν δε θα μπορούσε, να μην έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο και την τσέπη του καθενός από εμάς είτε αυτός είναι πειθήνιο προβατάκι που υπακούει στις εντολές του μπαρμπα – Κλάους (όχι του Santa αλλά του Satan) και περιμένει εναγωνίως τη δόση του ανά εξάμηνο (μασκοφορεμένος και σουρωτήρι από τα test) είτε αντιστέκεται και δε συναινεί στην παράνοια.

4. ΄Ηδη η επόμενη πανδημία, η ψηφιακή, κάνει τα πειράματά της στο κεφάλι του κασίδη με κυβερνοεπιθέσεις, όπως:
Στη μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας κρέατος JBS με εργοστάσια σε Β. Αμερική και Αυστραλία, που προμηθεύει πάμπολλες χώρες, η οποία εξαιτίας της βγήκε off για μια βδομαδούλα…
https://www.huffingtonpost.gr/entry/kevernoepithese-evyale-nok-aoet-te-meyaletere-etaireia-epexeryasias-kreatos-toe-kosmoe_gr_60b70dbfe4b001ebd46b80d8

Σε αγωγό φυσικού αερίου κάπου στο Αμέρικα αφήνοντας χωρίς ενέργεια πόλεις στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ…
https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/international/30707/ipa-kyvernoepithesi-sto-megalytero-systima-agogon-kaysimon/

Ναι αλλά σαν να μη μας τα λες καλά! Αυτές οι κυβερνοεπιθέσεις έγιναν από χάκερς!
Τι λες τώρα! Χάκερς και Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πιασμένοι χεράκι χεράκι; Οποία σατανική σύμπτωσις!!!!!

5. Ναι, αλλά εγώ (θα μπορούσε, να πει κάποιος) έχω προνοήσει και έχω κρύψει χρήματα παντού: στο στρώμα, στο κοτέτσι, στην ντουλάπα, στο εξοχικό, οπότε ό,τι και να έρθει, χ@στηκε η φοράδα στ’ αλώνι…
΄Η κάποιοι high society, όπως τα χαϊβάνια που νομίζουν τώρα, ότι έχουν εξουσία:
Εγώ πάλι έχω καταθέσεις στην Ελβετία, οπότε δεν πάει, να καεί το σύμπαν, την οικογένειά μου την έχω εξασφαλισμένη! ΄Οχι μόνο δε θα πεινάσουμε αλλά θα συνεχίσουμε, να κάνουμε τη μεγάλη ζωή! Τι μας περάσατε; Αφεντικά και δούλοι σκ@τ@ γινήκαμε ούλοι;

Και απαντώ:

Oh yes!!! Σκ@τ@ κι απόσκ@τ@ θα γίνουμε ούλοι και στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε! Why? Because…
6. Επειδή δε θα έχουμε απλά και μόνο ανατιμήσεις αλλά και έλλειψη βασικών ειδών! Η επισιτιστική κρίση έχει ξεκινήσει και θα είναι τεχνητή! Επομένως οι σκηνές απείρου κάλλους που μπορώ, να φανταστώ, ειδικά στις μεγαλουπόλεις είναι ντου στα καταστήματα τροφίμων και πλιάτσικο και ατέλειωτες ουρές για βενζίνη, όπου αυτή υπάρχει!

7. Επειδή σύμφωνα και με επίσημα χείλη (βλ. Λαγκάρντ), εντός ενός ή δύο ετών θα προβούμε στην πλήρη κατάργηση μετρητών, με ό,τι αυτή επιφέρει. Επομένως όσοι θεωρούν, ότι είναι εξασφαλισμένοι, ας μη φάνε! ΄Εχουμε γλαρόσουπα!
(Και να που κατάλαβα επιτέλους γιατί ο Πατροκοσμάς έκανε λόγο για μάλαμα και όχι για κάποιο νόμισμα, αφού κάτι τέτοιο δε θα υφίσταται πλέον…)

8. Επειδή με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε κραχ, αφού την ύφεση ήδη τη διανύουμε και με τα όσα μας έχουν προαναγγείλει θα επιδεινωθεί άμεσα…

9. Αλλά τυγχάνει, να έχω και τις προσωπικές μου πληροφορίες:

α) Ασθενής μου, φούρναρης στο επάγγελμα με διαβεβαίωσε, ότι οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί θα είναι στο 70% τουλάχιστον! Αν σε αυτές συνυπολογίσουμε την αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, ουδεμία αμφιβολία μένει, ότι θα πούμε το ψωμί ψωμάκι!

β) Ακόμα χειρότερα, φίλος ο οποίος είναι διευθυντής προμηθειών σε μεγάλη πολυεθνική με υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη, επιβεβαιώνει απόλυτα το παραπάνω άρθρο του κου Χρήστου Μαντζιάρη λέγοντας τα εξής:

ι) Η έλλειψη σιτηρών σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλαδίτσας μας είναι γεγονός.

ιι) Κάποιες, όπως η Γερμανία, έχουν κάνει ήδη τις προμήθειές τους για το λαό τους (όχι μόνο σε σιτηρά αλλά και σε ελαιόλαδο, σπορέλαια) αγοράζοντας χιλιάδες τόνους από Ευρώπη, Ασία, Ν. Αμερική, την ώρα που στο Ελλάντα η κυβέρνηση κυνηγάει το λαουτζίκο με μια σύριγγα στο χέρι και δεν ξέρει σε ποιον να την πρωτομπήξει.

ιιι) Οι αυξήσεις στις τιμές του σιταριού, κριθαριού, καλαμποκιού, μη μεταλλαγμένης σόγιας τουλάχιστον για τους παραγωγούς ζωοτροφών είναι ήδη στο 200%.

ιν) Παρόλα αυτά το πλέον ανησυχητικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ!

Επομένως, παίδες, η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Απλούστατο! ΄Οτι οι κυβερνήσεις που νοιάστηκαν τόσο πολύ για την υγεία μας, τώρα θα φροντίσουν και για τη σιλουέτα μας! YES!!!! Και θα μας αφήσουν, να πεινάσουμε τόσο, που δε θα έχουμε πια ανάγκη από διατροφολόγους, γυμναστές, λιποαναρροφήσεις, ινστιτούτα κλπ. αλλά θα γίνουμε όλοι fit ατάκα κι επί τόπου! ΄Οχι, παίζουμε!

Τώρα όποιος θέλει, κάνει τα κουμάντα του και προσπαθεί, να αποκτήσει κάποια σχετική αυτάρκεια σε νερό, τρόφιμα, ενέργεια με όποιο τρόπο θεωρεί καλύτερο! ΄Οποιος πάλι νομίζει, ότι διασπείρω κινδυνολογίες ή θεωρίες συνωμοσίας, απλά γράφει τα παραπάνω εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
΄Ενα πράγμα όμως έχω, να πω:
΄Οταν στο διαδίκτυο οι πάντες έπαιρναν όρκο, ότι εγγύς ο πόλεμος, η αφεντιά μου επέμενε, ότι προηγείται ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ! Και ιδού! Ο διωγμός υφίσταται ήδη και πιθανόν, να ενταθεί, η δε πείνα αλλού φαίνεται και αλλού αχνοφαίνεται στο βάθος κήπος αλλά πλέον ακούγεται από τα πλέον επίσημα χείλη! Οπότε, παίδες, να την ακούτε την τρελή!

΄Αντε γεια…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…