ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ! ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 13 Απρ 2019 - 21:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΘΕΟΥΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΦΟΥ…
“Ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται”

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΦΗΤΗΝ, ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ!
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΡΩΤΗ: ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 1.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΠΑΪΣΙΟΣ:

1) Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.

2) Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά (παράδοση Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες κτλ), ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».

3) Ναι,σας λέω.Η Τουρκία θα διαλυθεί.Τώρα εσείς να κάνετε τον ψόφιο κοριό και θάρθει ο καιρός που οι Τούρκοι θα πάθουν ζημιά. Κούρδοι και Αρμένιοι,θα κάνουν δικό τους κράτος,θα ανεξαρτητοποιηθούν.

4) Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί.

5) Δημήτρης Πρωτόπαπας, ψάλτης στη Ζώδια το 1973. Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»

ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΡΙΤΗ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΙΡΑΝ.

1) «Εκεί που πίνετε τον καφέ σας θα ακούσετε για την πρώτη βόμβα που έπεσε στο Ιράν … Όλα τότε θα πάψουν να λειτουργούν … Θα ματαιωθούν τα σχέδια των νεοταξιτών»
» ΄Οταν εκείνο το πρωινό της Παρασκευής θα πέσει η πρώτη διατρητική βόμβα σε πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν, όλα θα αρχίσουν, να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς…»
(Πρόρρηση γέροντα ασκητή από το Αγιοφάραγγο).

2) ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ”ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”.

ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ! Ο Γ’ΠΠ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ.)

ΚΑΙ ΠΑΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΩΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ:

1) Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΧΑΤΙΡΙ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΤΑΓΙΠΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!

ΕΤΣΙ, ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΣΤΗ Β. ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ (+ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α) Η Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

Β) ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Γ) ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ “ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ” ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΦΑ, ΟΤΙ ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ, ΟΤΙ:
“Το θέμα με τις ΗΠΑ δεν είναι οι S-400 αλλά οι Κούρδοι”, Το θέμα που θα έπρεπε να συζητείται είναι η υποστήριξη που παρέχει ένας σύμμαχος στο ΝΑΤΟ στέλνοντας όπλα σε εκείνους που απειλούν την εθνική ασφάλεια ενός άλλου συμμάχου στο ΝΑΤΟ.

2) ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ: ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ: ΟΣΟ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ… ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ! ΟΚ, ΠΑΙΔΕΣ;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…