ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ “ΙΕΡΟ” ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ… ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΙ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 14 Μαρ 2019 - 21:51
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΩΒΙΒΛΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.

ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΗΤΑΝ ΤΟ MISHNAH, ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ TOYΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ MISHNAH ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΤΑ GEMARA ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΑΛΜΟΥΔ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ).

ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ: ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΘΟΣ (ΓΙΟΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΜΟΙΧΕΥΣΕ) ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ, ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.

ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ. Η MIRIAM Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ, ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΟΥΝ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ: ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ, ΟΙ ΝΑΟΙ ΟΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΝA ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΜΟΙ ΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΡΑ ΟΛΕΘΡΟΥ.

ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ: ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΩΣ GOIM.
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΟΙΧΟΙ, ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΖΩΑ, ΚΤΗΝΗ, ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΣΚΥΛΙΑ, ΑΝΑΞΙΟΙ, ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ PEGARIM, ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΩΣ ΚΟΥΡΕΑ, ΓΙΑΤΡΟ, ΔΑΣΚΑΛΟ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ “ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ” ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.

ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΣΕΒΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ. Ο ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ. Η ΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ. Ο ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΑΝ ΦΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟ. Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟRAH. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟRAH. ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΡΑΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟ.

ΕΠΙΣΗΣ:

# ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΑ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΛΕΑΖΑΡ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

# Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ.

Η ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

# Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΔΟΞΑ ΣΕ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΦΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

# ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΩΛΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

# Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΤΕΑ.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ. TOΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ”. Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ.

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ (ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ). ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΟΙΟΣ (ΕΒΡΑΙΟΣ) ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΣΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Η ΚΛΟΠΗ, ΛΗΣΤΕΙΑ, ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΙΕΡΟ” (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΤΑΛΜΟΥΔ! ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Π.Χ.:

1) Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΦΑ (ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

2) ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ) ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

3) ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

4) ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ (KATA KYΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ), ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ:
ISIS = ISRAELI INTELLIGENCE SERVICE

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ! ΣΥΝΤΟΜΑ:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!
ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΠΗΓΕΣ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: “ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ”.

http://holywar.org/PranaitisGREEK.pdf

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr