ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ / ΘΑΥΜΑΤΑ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 23 Μαρ 2018 - 21:13

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ (ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΨΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΕΟΡΤΙΩΝ.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΟΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ, 8 ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ 8 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΙΓΜΑ, ΚΟΠΠΑ, ΣΑΜΠΙ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΑΣ ΑΘΡΟΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 888. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΙΗΣΟΥΣ, ΩΣ ΕΞΗΣ: Ι=10, Η=8, Σ=200, Ο=70, Υ=400, Σ=200. ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 888. ΤΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΤ’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΕΙΣ ΄Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ). ΣΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ:
» ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΩ ΑΠΟ ΠΑΝ ΚΑΚΟΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩ ΚΑΘ’ ΟΛΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ».

ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ),ΤΟ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΨΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΤΗ ΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Κ.Α.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ». ΝΥΜΦΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑΜ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.

ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ:
Στην παράδοση της Εκκλησίας μας, μάς αναφέρεται και το εξής θαυμαστό γεγονός για την δύναμη που έχουν οι Χαιρετισμοί της Παναγίας. Θα πούμε αυτό το γεγονός, αυτήν την ιστορία.

Στα παλιά χρόνια, δηλαδή πριν από το 1800, κάποιος εκεί τότε, – υπήρχαν πολλοί λησταί, όπως είναι γνωστό, που στήνανε καρτέρι στα σταυροδρόμια, και λήστευαν τους περαστικούς,- κάποιος λοιπόν απ’ αυτούς τους αρχιληστάς είχε βάλει μερικούς συντρόφους, να στήνουν το καρτέρι τους σε ένα σταυροδρόμι που ήτο αναγκαστικό πέρασμα για τους περαστικούς πεζοπόρους, από τη μια πόλη στην άλλη. Και όποιος περνούσε, είτε ήταν μόνος του, είτε ήταν δύο είτε τρείς, τους λήστευαν.

Και μετά τους άφηναν να φεύγουν, δεν τους έκαναν κακό. Δεν τους τραυμάτιζαν, δεν τους κακοποιούσαν.

Κάποτε πέρασε απ’ αυτό το σταυροδρόμι και ένας άγιος μοναχός. Εκείνος, – τον σταμάτησαν βέβαια και τον λήστεψαν, τι να πάρουν από έναν μοναχό, τέλος πάντων, ό,τι είχε – δεν έφυγε. Παρακάλεσε τους ληστάς να τον οδηγήσουν στο λημέρι του αρχηγού τους, – λέει «τι τον θέλεις;»

-Α, λέει, θα σας πώ κάτι πολύ σπουδαίο. Σε λίγο θα περάσει ένας πολύ μεγάλος και πλούσιος έμπορος φορτωμένος διαμάντια, αλλά, θέλω να του πώ, πώς θα είναι ντυμένος, για να τον καταλάβετε, γιατί θάχει μαζί του πολλά τα κουρέλια.

Έτσι και έγινε, όχι για να μην του χαλάσουν το χατίρι, αλλά για τις απολαβές που θα είχε.

Τον πήγαν λοιπόν.. μόλις συναντήθηκε ο μοναχός με τον αρχιληστή, του λέγει ότι θα καλέσεις όλους τους ανθρώπους εδώ, για να τους πω αυτό το μεγάλο νέο, διότι είναι πολύ σπουδαίο.

Πράγματι λοιπόν, εκείνος τους μάζεψε.

Α, λέει, κάποιος λείπει. Να μου τον φέρετε κι αυτόν εδώ.

Λέει, τι τον θέλεις, αυτός μαγειρεύει τώρα για το μεσημέρι.

Όχι, να τον φέρετε.

Πάνε λοιπόν, εκείνος δεν ήθελε να ’ρθεί, και τον άρπαξαν με το ζόρι, και τον έφεραν μπροστά στο μοναχό.

Μόλις ο μάγειρας αντίκρισε τον μοναχό, δεν ήθελε να τον βλέπει.

Αλλά ούτε και ο μοναχός γύρισε να τον δει.

Αντιθέτως ο μάγειρας άρχισε να τρέμει, να τρέμει πολύ.

Τον ρωτάει λοιπόν ο μοναχός.
– Γιατί τρέμεις μάγειρα;
– Ε, – αναγκάστηκε εκείνος να ομολογήσει, – ότι ήταν διάβολος που είχε μετασχηματιστεί σε άνθρωπο, για να παρακολουθεί από κοντά αυτόν τον αρχιληστή.

Ο αρχιληστής όμως αυτός, είχε μια πολύ καλή συνήθεια.

Προσευχόταν στην Παναγία καθημερινά. Και πώς προσευχόταν; – λέει.

Διάβαζε κάθε μέρα τους Χαιρετισμούς. Πρωί και μεσημέρι και βράδυ. Την καλή αυτή συνήθεια την πήρε απ’ τη μάνα του. Την πήρε απ’ το σπίτι του, που του είχε μάθει τους Χαιρετισμούς από μικρό παιδί, και έτσι τους ήξερε από στήθους. Δηλαδή από μνήμης, και τους έλεγε χωρίς να τους διαβάζει.

Βέβαια, αργότερα πήρε τον κακό το δρόμο κι έγινε ληστής, παρά ταύτα όμως, τους Χαιρετισμούς δεν τους είχε αφήσει ούτε μια μέρα. Έτσι η Παναγία βρισκόταν κοντά του και τον φύλαγε.

Και τον φύλαγε επειδή περίμενε μια ευκαιρία η Παναγία για να τον σώσει, να τον φέρει σε μετάνοια, ν’ αλλάξει ζωή, να σωθεί.

Ο μάγειρας διάβολος, είχε σταλεί πάλι απ’ τον αρχισατανά για να τον σκοτώσει και να πάρει την ψυχή του στην Κόλαση. Δεν μπορούσε όμως γιατί τον εμπόδιζαν οι Χαιρετισμοί της Παναγίας. Περίμενε λοιπόν μια ευκαιρία. Ποια; Το πότε θα ξεχνούσε έστω και μία φορά, έστω και μια μέρα, να απαγγείλει ο αρχιληστής τους Χαιρετισμούς της Παναγίας. Τότε θα ήταν αφύλακτος από την προστασία Της, θα προκαλούσε για τη μοιρασιά, ανάμεσα στους ληστάς και τους συντρόφους του κάποια φασαρία, εκείνοι με την προτροπή βέβαια του διαβόλου μάγειρα, θα τον σκότωναν και έτσι θάπαιρνε την ψυχή του στην Κόλαση.

Μα η Παναγία τον προστάτευε και τον προστάτευε χάριν των Χαιρετισμών. Μπορεί να ήτο ληστής, αλλά δεν ήταν φονιάς. Παρά ταύτα όμως τους Χαιρετισμούς δεν τους άφησε. Μπορεί η ζωή του να ήτο άσχημη, να ήτο κακή, να ήτο αντιευαγγελική αλλά ο Θεός όμως που δεν θέλει το θάνατο του αμαρτωλού ως το επιστρέψαι και ζείν αυτόν, και ακούγοντας και τις μεσιτίες και τις παρακλήσεις της Παναγίας Μητρός Του, του έδωσε την ευκαιρία για να σωθεί. Μόλις λοιπόν ο αρχιληστής άκουσε αυτή την ομολογία από τον μάγειρο διάβολο, αμέσως φωτίσθηκε. Κατάλαβε τα τραγικά του λάθη. Τις αμαρτίες του, και κείνη τη στιγμή μετανόησε, και σώθηκε.

Η μετάνοιά του συγκλόνισε και τους άλλους ληστάς, τους συντρόφους του, και με τις οδηγίες του αγίου εκείνου μοναχού όλοι τους οδηγήθηκαν στο μεγάλο μυστήριο της ευσπλαχνίας του Θεού, δηλαδή στην Ιερά Εξομολόγηση. Και με την έμπρακτη αποκατάσταση όλων των κλοπιμαίων, όλοι οι λησταί μαζί με τον αρχιληστή εσώθησαν.

Τους έσωσαν οι Χαιρετισμοί της Παναγίας.

http://agia-varvara.blogspot.gr/2005/04/blog-post_08.html

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΔΩ:
http://ikivotos.gr/post/262/ta-thaymata-ths-megaloxarhs-ths-thnoy

Θαύματα και εμφανίσεις της Παναγίας που κανείς δεν αμφισβητεί!

Συγκλονιστικό θαύμα στη Συρία: Οι βελονιές της Παναγίας

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter