ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΛΟΙ MΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 6 Νοέ 2018 - 19:59
Loading...

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ! ΕΙΔΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΑ (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ)!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΝ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ «ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» ΗΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ «ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ»!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΑΝ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ, ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! *

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ: ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ (ΟΡΘΡΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Θ’ ΩΡΑΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ, ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ, ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟ), ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΑΛΑΔΩΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ Κ.Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ» Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ»!

ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ:
«ἐπείνασα γὰρ καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνὸς καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με.» (ΜΑΤΘ. 42,43).
ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ : «Να γίνετε οικτίρμονες, όπως και ο ουράνιος Πατέρας σας είναι οικτίρμων.»

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ: «ΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ.» (ΔΑΝ. 4,24)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! ΓΙΑΤΙ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ!

ΓΙΑΤΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΖΩΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ) ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΑΣ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ!
ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΟΝΔΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΑΕΙ!» ΚΑΙ…
Όλοι μαζί σαν μια γροθιά,
ο ένας για τον άλλον,
να θυσιάζεστε για τον αδελφό
μ’ αγάπη, δίχως άλλο.

ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ; Ή ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ; ΓΙΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ( ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ: «Κάνε στους άλλους ότι θα ήθελες να κάνουν οι άλλοι σε σένα»):

«ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ…

ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΟΦΗ.»

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 17:00 ΚΑΙ ΕΞΗΣ:

ΥΓ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΛΗΣΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΩΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ!

* ΘΑΥΜΑΣΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΥ ΗΘΕΛΕ!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter