ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ : ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 7 Ιούν 2018 - 18:40
Loading...

΄Ολοι ακούσαμε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικού εκπροσώπου Μπεκίρ Μποζντάγ μετά την απελευθέρωση των τελευταίων τεσσάρων από τους 8 τούρκους αξιωματικούς, που κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες: «Μπορεί να τους υποθάλπει (η Ελλάδα) όπως κάνουν και κάποιες άλλες χώρες. Ο,τι και να κάνουν είναι καθήκον μας να βρούμε εκείνους τους πραξικοπηματίες στρατιώτες της οργάνωσης του Γκιουλέν, να τους πακετάρουμε και να τους φέρουμε

στην Τουρκία, όπου και να πάνε» και «Η Ελλάδα προστατεύει και υποστηρίζει πραξικοπηματίες, τρομοκράτες, γκιουλενιστές. Θεωρήσαμε ότι ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα είναι λόγος ανδρός. Υπάρχει πολιτική κατεύθυνση στην απόφαση αυτή».

Σχετικά με το λόγο του Τσίπρα, ας πρόσεχαν! Αν μας ρωτούσαν, θα τους λέγαμε, ότι φοράει φουστάνια, γιατί το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Το ανησυχητικό όμως είναι η απειλή, που εκτόξευσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος, ο οποίος ευθέως μας δηλώνει, ότι θα κάνουν επιχείρηση εντός της πατρίδας μας για την απαγωγή των οκτώ!

Για να δούμε επομένως, πώς συνηθίζει, να δρα η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Η ΜΙΤ είναι μια από τις καλύτερα οργανωμένες μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο (Πώς η ΕΥΠ; Ουδεμία σχέση!) και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού η Τουρκία έχει φροντίσει, να έχει παντού εχθρούς, όχι μόνο γειτονικές χώρες, αλλά και στο εσωτερικό της: τους Κούρδους, τους Αλεβίτες αλλά και τους εχθρούς του καθεστώτος και του Ερντογάν.

Γι’ αυτό το λόγο έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλες τις ευρωπαϊκές (τουλάχιστον) χώρες. Μετά από κάποια περιστατικά, που συνέβησαν (εν ψυχρώ δολοφονία τριών Κούρδων στο Παρίσι, δολοφονία του Κούρδου πολιτικού Γιουκσέλ Κοτς στην Γερμανία, καταγγελίες του Κούρδου ακτιβιστή Ρεμζί Καρτάλ, κάτοικου Βελγίου, ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του, απόπειρα απαγωγής Τουρκοελβετού επιχειρηματία στην Ελβετία) ήρθαν στο φως ντοκουμέντα για τη δράση της ΜΙΤ σε ευρωπαϊκό έδαφος και οι υπηρεσίες της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Βελγίου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ΜΙΤ έχει αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο πρακτόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό να εξολοθρεύσει «εχθρούς» του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μόνο στη Γερμανία υπολογίζεται, ότι υπάρχουν 6.000 πράκτορες της ΜΙΤ και μεγάλος αριθμός συνεργατών τους, ενώ η τουρκική μυστική υπηρεσία έχει δράσει εξακριβωμένα και σε Αυστρία, Αίγυπτο, Γκαμπόν, Κόσοβο, Ολλανδία, Μαλαισία, Σουηδία και Ελβετία. Συγκεκριμένα, ο Μπεκίρ Μποζντάγ δήλωσε, ότι τούρκοι πράκτορες έχουν απαγάγει 80 άτομα από 18 χώρες και προανήγγειλε πως οι επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων σε ξένο έδαφος θα συνεχιστούν!

Και, αν οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν σε φιλικές γι’ αυτούς χώρες, όπως η Γερμανία, τι φανταζόμαστε, ότι συμβαίνει στην Ελλάδα; Και ας ξεκινήσουμε από τα παλαιότερα ντοκουμέντα:

1) Απαγωγή Οτσαλάν.

2) Παραδοχή Μεσούτ Γιλμάζ σε τουρκική εφημερίδα το 2011, ότι Τούρκοι πράκτορες ευθύνονταν, για παλαιότερους εμπρησμούς δασών στην Ελλάδα. (Στη συνέχεια το διέψευσε.)

3) Το 2013 και 2014 συνελήφθησαν στη Χίο και στην Κω αντίστοιχα Γερμανοί πολίτες, που παραδέχθηκαν, ότι εργάζονταν για τη ΜΙΤ.

4) Το 2017 ο πρώην αρχισυντάκτης της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν με ανάρτηση στο twitter κάνει λόγο για μυστικές επιχειρήσεις της ΜΙΤ στην Ελλάδα, ενώ ελληνική εφημερίδα κάνει λόγο για την στρατολόγηση συνταξιούχων στην Ευρώπη από την ΜΙΤ με στόχο την κατασκοπία στην Ελλάδα.

Και πάμε στο σήμερα:

1) Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF υποστηρίζει ευθέως, ότι Τούρκοι πράκτορες κινούνται εντός των καταυλισμών προσφύγων στη Μυτιλήνη δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα. Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε Κούρδους του νησιού, τραυματίζοντας επτά άτομα με σκοπό, να προκαλέσουν γενικευμένη αραβοκουρδική σύγκρουση.

2) Παλαιότερα η MOSSAD (μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) είχε αποκαλύψει στις ελληνικές αρχές ύπουλο τουρκικό σχέδιο με τζιχαντιστές στα ελληνικά νησιά.

3) Τον Ιανουάριο κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Αθήνα προσπάθησε, να εντοπίσει και να απαγάγει το συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

4) Η ΜΙΤ σε συνεργασία με Τούρκους στρατιωτικούς και ένα κύκλωμα δικηγόρων διενεργούν μυστικές επιχειρήσεις επαναπροώθησης ατόμων από την Ελλάδα στην Τουρκία. Για το ζήτημα αυτό ερευνώνται 17 ΄Ελληνες δικηγόροι.

5) ΄Ενα χρόνο πριν βρέθηκαν όπλα σε τζαμί στην Ξάνθη, τα οποία ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή και ο ψευδομουφτής της Ξάνθης απέδωσαν σε προβοκάτσια. (Γενικά, οι πράκτορες της Τουρκίας είναι εξοπλισμένοι με υποπολυβόλα τύπου SCORPION). Γερμανός αναλυτής υποστηρίζει, ότι τα όπλα αυτά πιθανόν να προορίζονταν για πράκτορες της ΜΙΤ, που δρουν εντός Ελλάδας ενώ παράλληλα επισημαίνει τον ύποπτο ρόλο των ιμάμηδων και των τουρκικών προξενείων.

6) Παλαιά στελέχη των μυστικών υπηρεσιών μας υποστηρίζουν, ότι το εμπορικό τουρκικό πλοίο, που εμβόλισε την κανονιοφόρο μας συμετείχε στην άσκηση ΕΦΕΣ και το πλήρωμά του ήταν τούρκοι πράκτορες. Πιθανόν η ενέργειά του, να αποσκοπούσε στο να «μετρήσει» τις αντιδράσεις του Π.Ν.

Ποιοι όμως μπορούν να δράσουν ως πράκτορες της ΜΙΤ εντός Ελλάδας;

1) Είναι βέβαιο, ότι με τις ορδές των μεταναστών, που καταφθάνουν στη χώρα μας έχουν εισέλθει Τούρκοι πράκτορες αλλά και τζιχαντιστές, που είναι πρόθυμοι, να συνεργαστούν μαζί τους.

2) Στην Ελλάδα διαμένουν 10.000 Τούρκοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι εχθροί του καθεστώτος. Δεν αποκλείεται όμως ανάμεσά τους, να υπάρχουν και κάποιοι πράκτορες.

3) Οι Τούρκοι στρατολογούν, όπως προαναφέρθηκε συνταξιούχους από την Ευρώπη για διενέργεια κατασκοπίας στην Ελλάδα.

4) Πολλοί ΄Ελληνες μουσουλμάνοι της Θράκης πηγαίνουν για σπουδές στην Τουρκία. Αυτά τα παιδιά με οργανωμένο σχέδιο γίνεται προσπάθεια, να τα μετατρέψουν σε νεογενίτσαρους, ούτως ώστε, όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, να τους χρησιμοποιήσουν οι μυστικές υπηρεσίες.

5) Τέλος, είναι κοινό μυστικό, όπως επίσης προαναφέρθηκε, ότι τουρκικά προξενεία και ιμάμηδες έχουν ύποπτο ρόλο.

Θα πρέπει άραγε, να ανησυχούμε για τη δράση της ΜΙΤ εντός της πατρίδας μας; Δεδομένης της κατάστασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οπωσδήποτε ναι! Γιατί οι Τούρκοι πράκτορες εντός Ελλάδας δε θα περιοριστούν σε απαγωγές Κούρδων ή Γκιουλενιστών (που το πολύ πολύ, να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας), αλλά δεν αποκλείεται, να δράσουν παρασκηνιακά για να δημιουργήσουν πρόσφορο προς αυτούς έδαφος, για την επίτευξη των σκοπών τους. Για παράδειγμα θα μπορούσαν:

1) Να προκαλούν έκρυθμες καταστάσεις στα HOT SPOTS.

2) Να προκαλέσουν αναταραχές τύπου Δεκεμβρίου 2008 ευκαιρίας δοθείσης.

3) Να υποκινήσουν γενικευμένη εξέγερση των μεταναστών στην Ελλάδα σε συνεργασία με τους τζιχαντιστές, που σίγουρα βρίσκονται στη χώρα μας.

4) Γενικά, να προκαλέσουν ασύμμετρο πόλεμο εντός Ελλάδος συμπεριλαμβανομένων και εμπρησμών δασών.

5) Να προκαλέσουν προβοκάτσιες προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

6) Να υποκινήσουν στο μέλλον ανακήρυξη ανεξαρτησίας των μουσουλμάνων της Θράκης.

7) Σε περίπτωση επίθεσης των Τούρκων, να έχουν δημιουργήσει προηγουμένως εκρηκτικό κλίμα εντός της ελληνικής επικράτειας, που θα τους διευκολύνει.

Και βέβαια, δεν αποκλείεται, να κατορθώσουν να υποκλέψουν κρατικά ή στρατιωτικά μυστικά.

Οπωσδήποτε, το να έχουμε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι, όπως τα έχουν καταφέρει οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων με χειρότερη μακράν την τωρινή αριστερή κυβέρνηση, δεν είναι ούτε προς τιμήν μας ούτε προς όφελός μας!

ΥΓ 1. ΄Ασχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με την Τουρκία: Η αναβολή / ακύρωση παραλαβής των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S400 από τη γείτονα χώρα είναι μία άκρως σημαντική είδηση, που μέλλει, να δούμε τι συνέπειες θα έχει.

1) Αυτή η απόφαση σημαίνει εκ νέου στροφή της Τουρκίας προς τη Δύση; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ρωσίας;

2) Αν αυτή η στροφή συμβεί, γλυτώνει το κεφάλι του ο Ερντογάν, επομένως απομακρύνονται τα γεγονότα.

3) Αποδεικνύεται, ότι η Τουρκία μόνο «με το άγριο» καταλαβαίνει και όχι με υποχωρήσεις και παρακάλια. (Ας παραδειγματιστούμε κι εμείς!)

4) Θα επηρεάσει την Ελλάδα αυτή η σύγκλιση ΗΠΑ – Τουρκίας; Μήπως οι Τούρκοι πήραν την υπόσχεση των Αμερικανών, ότι θα τους στηρίξουν στο θέμα της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο και αρχίσουν και επισήμως πλέον τις πιέσεις;

ΥΓ 2. Αν δεν είχαμε τις προφητείες των αγίων μας και των σύγχρονων γερόντων για να πορευτούμε στα δύσκολα αυτά χρόνια, θα πλέαμε σε αχαρτογράφητα νερά. Δόξα τω Θεώ, μας έχουν προειδοποιήσει για τα πάντα!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter