ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 14 Απρ 2022 - 13:00

Τις προηγούμενες μέρες επανήλθε στο προσκήνιο ο μυστηριώδης πλανήτης Χ, ο οποίος σύμφωνα με τους επιστήμονες κινείται γρήγορα προς την γη, καθώς διεξάγει την τροχιά του γύρω από τον Ήλιο και υποστηρίζεται ότι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του πλανήτη μας.

΄Ολως τυχαίως, πριν μερικές μέρες το Κορφιάτικο δημοσίευσε εκτενές άρθρο με “προφητείες” ενορατικών,

http://corfiatiko.blogspot.com/2022/04/blog-post_483.html

ανάμεσα στις οποίες γίνεται λόγος και για ένα ουράνιο σώμα που θα χτυπήσει τη γη και θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον πλανήτη.

Δε γνωρίζω κατά πόσον αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους και αν τελικά ο περιβόητος πλανήτης Χ υπάρχει περίπτωση να “επακουμβήσει ” τη γη, οι ομοιότητες όμως των όσων υποστηρίζουν οι επιστήμονες με τα όσα έχουν προφητεύσει οι ενορατικοί αλλά και με την ίδια ακόμη την Ιερά Αποκάλυψη είναι τουλάχιστον τρομακτικές.

Αναφέρονται λοιπόν τα εξής στο άρθρο του Κορφιάτικου:
«Ένα άστρο εγκαταλείπει τη θέση του στο στερέωμα και μεταβάλλει την τροχιά του. Αυτό το άστρο θα φέγγει τόσο δυνατά που θα ξεπερνά κατά πολύ στη λάμψη όλα τα άλλα αστέρια. Θα φεγγοβολάει δυνατά τη νύχτα καθώς θα πλησιάζει τη γη, φαινόμενο εντελώς ασυνήθιστο για τους ανθρώπους και συγχρόνως μια απόδειξη ότι ο Δημιουργός του Ουρανού και της γης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, γι’ αυτό ακόμη και στα άστρα προδιαγράφει την τροχιά τους κατά το θέλημά Του. Όταν θα γίνει πλέον ορατό αυτό το άστρο, η ανθρωπότητα πλησιάζει όλο πιο πολύ το σημείο της πνευματικής καμπής!».
«… ένα άστρο θα ξεφύγει από την κανονική πορεία του και θα κατευθυνθεί προς τη γη. Το άστρο αυτό ακολουθεί το δρόμο του ανεπηρέαστα από τη θέληση των αν­θρώπων και σημαίνει μια τεράστια απειλή γι’ αυτούς. Εντούτοις η πορεία του δεν θα αναχαιτιστεί, γιατί πρέπει η γη να υποστεί ένα τράνταγμα, για κακό ή για καλό των κατοίκων της, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, όπως έχει ήδη προαγγελθεί πριν από πολύ καιρό.

Η γη θα δεχτεί ένα χτύπημα. Κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί σε τι επικίνδυνη κατάσταση θα βρεθεί ξαφνικά όλος ο πλανήτης. Ωστόσο η καταστροφή δεν θα είναι ολοκληρωτική, αλλά θα είναι τέτοιων ασύλληπτων διαστάσεων, ώστε για πάρα πολλούς ανθρώπους θα σημάνει το τέλος τους».

«Μια ολόκληρη μέρα η Γη σείεται και τρέμει. Μην νομίσετε ότι μένει κάτι σταθερό. Αργά το βράδυ αρχίζουν οι σεισμοί και κρατούν μέχρι την επόμενη μέρα… Το άρρωστο, διάχυτο φως και η δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα διαρκούν πολύ περισσότερο από τις τρεις ημέρες. Όποιος αφήσει την κρυψώνα του μετά από πέντε και έξι μέρες, παθαίνει σοβαρή ζη­μία». Ο ενορατικός από το Βαλτνφίρτελ (1959)

Ο μεγάλος σεισμός και οι τρεις σκοτεινές μέρες.

«Ο άξο­νας της Γης μετατοπίζεται και ο ήλιος αλλάζει τροχιά. Τερά­στιες πλημμύρες απειλούν τις ακτές ενώ στην ενδοχώρα επι­κρατεί θανατηφόρα ξηρασία. Θα δημιουργηθούν καινούργιες έρημες εκτάσεις και οι παλιές έρημοι θα επεκταθούν… Και­νούργια ηφαίστεια εκρήγνυνται και η στάχτη καλύπτει την ταλαίπωρη γη. Το φεγγάρι κόκκινο σαν αίμα κοιτάζει κακόβου­λα και τα αστέρια αρνούνται να λάμψουν». Γκαρθιλάσο ντε λα Βέγκα (1982)

«Η γη σείεται και τρίζει… τα βουνά κλυδωνίζονται και τα δάση πέφτουν καταγής… Δυο κολοσσοί γκρεμίζονται στο χώ­μα, φοβερή αγωνία, κραυγές, συντρίμμια και καπνός. Πού εί­ναι ο ήλιος; Πού είναι η μέρα; Πού είναι ο Θεός και η βοήθεια; Στη Γη είναι σκοτάδι… Ο κόσμος δεν έχει πια στήριγμα. Η καρ­διά του κόσμου ανοίγει στα δύο κι ύστερα ανασταίνεται πάλι καινούργια… Η Γη αναπνέει, μεταμορφώνεται, χώρες και νη­σιά επανεμφανίζονται μεγενθυμένα, ενώ άλλες χώρες τις κα­ταπίνει η γη ή τις παρασέρνουν τα κύματα». Προφητικό ό­ραμα της Σύλβια, Γερμανία (1934)

«Τρεις μέρες και τρεις νύχτες σκοτάδι. Θα προηγηθούν τρομακτικοί κεραυνοί και σεισμοί. Ούτε ένα φως δεν καίει πουθενά. Ούτε να φάει, ούτε να κοιμηθεί μπορεί κανείς, παρά μόνο να προσεύχεται… Σεισμοί, κεραυνοί, ανταριασμένη θά­λασσα… Όποιος περίεργος κοιτάξει έξω από το παράθυρο, τον βρίσκει ο θάνατος… Η πανώλη εξαπλώνεται παντού… Αναθυμιάσεις από θειάφι κατακλύζουν τα πάντα, λες κι έχει βγει ολόκληρη η κόλαση έξω. Ένας σταυρός εμφανίζεται στο στερέωμα και αυτό είναι το τέλος του σκότους». Όραμα του Φραντς Κούγκελμπερ (1922)

«Θα απλωθεί απόλυτο σκοτάδι εκείνη τη μέρα του πολέ­μου. Κατόπιν θα πέσει χαλάζι, με κεραυνούς και βροντές και ένας σεισμός τραντάζει τη γη. Μη βγεις τότε από το σπίτι… Όποιος μυρίζει τη σκόνη, τον πιάνουν σπασμοί και πεθαίνει… Όλα τα ακάλυπτα νερά δηλητηριάζονται και όλες οι τροφές που δεν είναι σε κλειστές κονσέρβες. Ούτε οι τροφές σε γυά­λινα βάζα μένουν αβλαβείς. Έξω απλώνεται ο θάνατος από τη σκόνη, πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Μετά από 72 ώρες έχουν τελειώσει όλα». Αλοΐς Ιρλμάγερ (1949).

«Όλα τα στοιχεία της φύσης θα αποχαλινωθούν και η κα­τάσταση του κόσμου θ’ αλλάξει. Σε πολλά μέρη η γη θα τρέ­μει από το φόβο και θα καταπίνει τους ανθρώπους ζωντανούς. Η θάλασσα θα ωρύεται, θα πλημμυρίζει πολλές χώρες και θα καταπίνει πλοία και ανθρώπους. Στον ουρανό θα εμφανιστούν πολλά και τρομακτικά σημάδια, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και θα γίνει κόκκινος σαν το αίμα. Αστέρια θα συγκρουσθούν μετα­ξύ τους για να δείξουν ότι έρχεται ο αφανισμός όλων των αν­θρώπων». Καισάριος του Χάιστερμπαχ (1240)

Συνεχίζουμε με μια άλλη προφητεία της Βερόνικα Λύκεν από τις ΗΠΑ: «Από τα βάθη του κόσμου θα πλησιάσει τη Γη σαν ανεμοστρόβιλος μια πύρινη σφαίρα και το φεγγάρι θα σκοτεινιάσει… Όγκοι από πυρακτωμένα πετρώματα θα εκρήγνυνται με βία και θα πέφτουν στη Γη… Μια τρομερή ζέ­στη απλώνεται παντού… Πόλεις καίγονται… Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι και πέφτουν κάτω… Ο αέρας είναι βαρύς και αποπνικτικός… Αρχίζουν να σηκώνονται κύματα…». (1972)

Πολλές είναι οι προφητείες που μιλούν για εκκωφαντικές εκρήξεις και για μια πύρινη βροχή που θα είναι οι προάγγελοι της φυσικής καταστροφής και θα κρατήσουν σε όλη τη διάρκειά της. Οι εκρήξεις θα προκληθούν από την είσοδο του αστρικού σώματος στη γήινη ατμόσφαιρα. Η «πύρινη βροχή» θα εί­ναι μάλλον η βροχή από μετεωρίτες που θα προέλθουν από τις εκρήξεις των πυρακτωμένων πετρωμάτων του σώματος αυτού.

«Το σκοτεινό φεγγάρι καλύπτεται από βαθύ σκοτάδι. Ο αδελφός του (το άγνωστο ουράνιο σώμα) με το κόκκινο χρώ­μα της σκουριάς περνά. Ο μεγάλος ήταν κρυμμένος πολύ και­ρό πίσω από τα σκοτάδια. Θα κρατάει σίδερο στη ματοβαμμένη βροχή».

«Το μεγάλο παραθαλάσσιο κράτος καλύπτεται από τα νε­ρά και καταποντίζεται εν μέρει. Έρχεται ένας μεγάλος κομήτης, σεισμός, θύελλα και κατακλυσμιαία κύματα. Ένας φοβερός άνεμος παρασύρει πυκνή ομίχλη και σκόνη από το βορρά. Το λυσσομάνημα του αέρα είναι η θεία τιμωρία για τους κακούς, που χάνουν έτσι την αγριάδα τους καθώς καταλαμβάνονται από τρομερό φόβο». Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν (1098-1179)
Ένας εντυπωσιακός αριθμός προφητειών προλέγει ότι πριν το τέλος του πολέμου ένα μεγάλο, φωτεινό ουράνιο σώμα κατευθύνεται προς τη Γη ακολουθώντας μια εντελώς άτακτη πο­ρεία. Η σύγκρουση πάντως δεν θα είναι μετωπική, αφού οι προφητείες λένε ότι «η Γη θα δεχτεί ένα κτύπημα». Οι επιστή­μονες βεβαιώνουν ότι μια τέτοια πιθανότητα είναι απολύτως δυνατή και ότι κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του πλανήτη. Μικρά και μεγάλα θραύσματα αστεροειδών έχουν συντριβεί επανειλημμένα στη Γη· είναι γνωστό ότι κάθε λίγες χιλιάδες χρόνια πέφτουν στη Γη μικρά τέτοια θραύσματα και περίπου κάθε 4-5 εκατομμύρια χρόνια πέφτουν κομμάτια με­γάλου μεγέθους.

Και ποια θα είναι η νέα εικόνα της Γης και οι συνέπειες της καταστροφής;

Πολλοί ενορατικοί προλέγουν ότι με το κτύπημα που θα δεχθεί η Γη από το άγνωστο ουράνιο σώμα θα πάρει νέα κλίση, καθώς ο άξονάς της θα μετατοπιστεί. Δεν είναι γνωστό πού θα είναι οι νέοι πόλοι, αλλά στις θεάσεις των ενορατικών είναι σαφές ότι προκύπτουν αλλαγές του κλίματος και μετατοπίσεις των κλιματικών ζωνών. Σύμφωνα με τον Αλοΐς Ιρλμάγερ το κλίμα στην Ευρώπη θα γίνει αισθητά πιο θερμό. 
…Το ίδιο φαινόμενο περιγράφεται ήδη στην Π. Διαθήκη α­πό τον Ησαία,24,20:
«Η γη παραπατάει σαν μεθυσμένη και ταλαντεύεται σαν αιώρα».

Στη μετατόπιση των πόλων παραπέμπει επίσης η παρακάτω προφητεία από το 1920 ενός σαμάνου των ινδιάνων Χόπι: «Όταν ήμουν νέος… ο πατέρας μου, μού είπε ότι μια ημέρα η Γη θα γυρίσει ανάποδα. Αυτή θα είναι τότε η Ημέρα του εξα­γνισμού. Μου είπε επίσης ότι ο ουρανός θα σκοτεινιάσει τό­σο που μετά βίας Θα σερνόμαστε σαν τα μυρμήγκια που δεν βλέπουν. Τότε από τον ουρανό θα έρθουν πράγματα σαν πολλά αεροπλάνα μαζί, που θα σκοτεινιάσουν τον ήλιο και θα πέ­σουν στη Γη σαν βροχή. Αυτά τα τέσσερα πράγματα θα συμ­βούν: Βροχή, η Γη θα αναποδογυρίσει, ο ωκεανός θα σηκωθεί και θα ακούγονται βροντές. Αυτά θα γίνουν σε όλη τη Γη, σε όλους τους λαούς».

Οι προφητείες της Μπέρτα Ντούντε μιλούν καθαρά για δύο ξεχωριστά φαινόμενα:

Κατ’ αρχήν ορισμένα άστρα θα εγκαταλείψουν τις αντίστοιχες τροχιές τους και θ’ αρχίσουν να κινούνται προς την κατεύθυνση της γης, ενώ όποτε βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη διάταξη θα προκαλούν ορισμένα περιοδικά επαναλαμβανόμενα φαινόμενα στον πλανήτη μας.

Κατά δεύτερον, ένα από τα άστρα αυτά θα ακολουθήσει δι­κή του πορεία προς τη γη και θα προκαλέσει τελικά την πιο με­γάλη φυσική καταστροφή που έχει ζήσει ο άνθρωπος.

Όπως διαβάζουμε στην Μπέρτα Ντούντε το τράνταγμα που θα υποστεί η Γη θα έχει σαν αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα η περιστροφή γύρω από τον άξονά της. Μετά από αυτή τη στιγμιαία παύση θα ακολουθήσει ως αντί­δραση μια υπερβολικά γρήγορη στροφή και αυτή θα προκαλέσει τον μεγάλο σεισμό με τις ολέθριες συνέπειες. Οι ωκεανοί και τα ατμοσφαιρικά στρώματα γύρω από τη Γη δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη στροφή με την ίδια ταχύτητα. Το επακό­λουθο είναι τρομερές θύελλες και πλημμύρες.
Τα κύματα ορμούν σε μεγάλο βάθος στις πεδινές εκτάσεις της Ευρώπης και το ανάλογο συμβαίνει σε όλη την υδρόγειο. Οι ηπειρωτικές πλάκες κινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις ούτως ώστε σε όλο τον πλανήτη εκδηλώνονται ισχυρότατοι σεισμοί. Παλιά ηφαίστεια εκρήγνυνται και καινούργια ενεργοποιούνται. Η Μπέρτα Ντούντε γράφει χαρακτηριστικά: «Η Γη θα ανοίξει και οι άνθρωποι θα είναι έρμαιο των στοιχείων της φύσης που βρίσκονται από πάνω και από κάτω τους…».
Ενώ και στην Αποκάλυψη διαβάζουμε για μέγα σεισμό στην έκτη σφραγίδα:

6-12 Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην, καὶ σεισμὸς μέγας ἐγένετο, καὶ ὁ ἥλιος μέλας ἐγένετο ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα,

6-13 καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, ὡς συκῆ βάλλουσα τοὺς ὀλύνθους αὐτῆς, ὑπὸ ἀνέμου μεγάλου σειομένη,

6-14 καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἐλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν·
Μετάφραση:
6-12 Και είδα όταν άνοιξε τη σφραγίδα την έκτη, και έγινε σεισμός μεγάλος. Και ο ήλιος έγινε μαύρος σαν σάκος τρίχινος και η σελήνη όλη έγινε σαν αίμα.
6-13 Και οι αστέρες του ουρανού έπεσαν στη γη όπως η συκιά ρίχνει τα άγουρα πρώιμα σύκα της, όταν σείεται από δυνατό άνεμο.

6-14 Και ο ουρανός αποχωρίστηκε (από το στερέωμα) σαν (αρχαίο) βιβλίο που τυλίγεται ελικοειδώς (κυλινδρικά). Και κάθε όρος και νήσος μετακινήθηκαν από τον τόπο τους.

Και ο Θεός πού βρίσκεται σε όλα αυτά; Θα υπάρξει θεϊκή επέμβαση;

Μας απαντούν και πάλι οι ενορατικοί:

«Η μεγάλη καταστροφή θα αρχίσει φυσικά και θα τελειώ­σει υπερφυσικά. Θα επέμβει ο ίδιος ο Θεός. Μέσα στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, η γη θα πεταχτεί έξω από την τροχιά της ο ήλιος δεν θα την φέγγει πια: Σκοτάδι θα καλύπτει όλη την υδρόγειο για 72 ώρες…». Ένα όραμα του Γιόζεφ Στόκερτ ( 1948)

«Η σύρραξη όπου ο μισός κόσμος θα πολεμά τον άλλο μισό δεν θα κρατήσει πολύ. Ο Θεός θα χωρίσει τις αντιμαχόμενες παρατάξεις προκαλώντας μια φοβερή φυσική καταστρο­φή». (Η Προφητεία που αναφέρει ο αββάς Κυρίκ στην προφητική συλλογή του από το έτος 1872)

«Η φωνή του Θεού θα ηχήσει δυνατά και κατηγορηματι­κά και τότε θα αποφασιστεί η μοίρα των λαών, γιατί ο Θεός ο ίδιος θα εκφέρει την απόφασή του μέσω των δυνάμεων της φύ­σης. Και επειδή οι άνθρωποι δεν δίνουν ένα τέλος (στη σύρ­ραξη), έρχεται ο Θεός για να τερματίσει τον πόλεμο ο οποίος συνταράζει όλο τον κόσμο. Και τότε θα αντηχήσει σε όλη τη γη μια κραυγή απόγνωσης, η οποία θα παγώσει το αίμα των ανθρώπων γιατί το μέγεθος της καταστροφής θα τους κάνει να τρέμουν μήπως επαναληφθεί το ίδιο γεγονός.

Κι έτσι θα δείτε πως μια Τρίτη δύναμη θα εγερθεί ενάντια στις δυο εγκόσμιες υπερδυνάμεις οι οποίες είναι εχθροί μεταξύ τους. Θα είναι οι δυνάμεις της φύσης. Θα είναι οι δυνάμεις του σύμπαντος. Κι απέναντι σε τούτη την Τρίτη δύναμη οι δύο εγκόσμιες υπερδυνάμεις θα είναι άπραγες και ανίσχυρες. Αυτή λοιπόν θα είναι η επέμβασή Μου τις μέρες της εποχής του τέλους για να μη χαθούν όλοι οι άνθρωποι». Γιοχάνες Βίντμαν (1966)

Η από Θεού παύση του τρομερού αυτού πολέμου και η εμφάνιση του σταυρού στον ουρανό αναφέρεται και σε πολλές γνωστές προφητείες. Ενδεικτικά αναφέρω απόσπασμα από το προφητικό ποίημα “Ακούσατε έθνη και λαοί”:

Την τρίτη ημέρα ακριβώς όσοι εξηντλημένοι/από την μάχη ο’ οποζούν θα δούνε ξαφνιασμένοι /εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη/να λάμπη υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.
Και από τ’ αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός ν’αστράπτη/πύρινος κατακόκκινος κι’έκπληκτα τα Κράτη /ακούσουνε εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη/αγγέλου απροσδόκητον που θα σταθούν στο πόδι.
Τα όπλα θα πετάξουμε στη γη και τρομαγμένοι/τ’ αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι. Σταθήτε θ’ ακουσθή φωνή. Σταθήτε επί τόπου/Γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. 

Ενώ τα περί μεγάλου σεισμού τόσο στις ΗΠΑ, όσο στους Αγίους Τόπους αλλά και στην Ελλάδα είναι επίσης γνωστά από προφητείες. Για τις ΗΠΑ θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο. Για τα Ιεροσόλυμα παραθέτω απόσπασμα από τις Προφητείες ΄Ωρα Μηδέν, ενότητα δέκα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ …

Για την Ελλάδα αναφέρουμε ενδεικτικά και πάλι τα όσα περιλαμβάνονται στο όραμα ηλικιωμένης:

«Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! [αρχίζουνε και τρέχουνε δάκρυα από τα μάτια της…] Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!

Φυσικά δε γνωρίζουμε τι από όλα αυτά θα ζήσει η δική μας γενιά και τι οι απόγονοί μας, η ουσία όμως είναι, ότι είτε επιτρέψει ο Θεός να προχωρήσουν παραπέρα τα σχέδια της ΝΤΠ είτε παρέμβει δυναμικά, το μέλλον προδιαγράφεται τουλάχιστον επεισοδιακό.

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

anapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr