ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 22 Ιούν 2018 - 19:22
Loading...

ΛΙΓΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: H Παλαιά Τάξη Πραγμάτων ( ή αλλιώς Μαύρη Αδελφότητα) διοικούσε τον κόσμο μέχρι το 1789 με αυτοκράτορες, βασιλιάδες, αριστοκράτες, πρίγκιπες. Η Λευκή Αδελφότητα (ΝΤΠ) επιθυμούσε διακαώς να πάρει την πρωτοκαθεδρία από το 1760. Γι’ αυτό το λόγο το 1776 ίδρυσε τους Ιλλουμινάτι (ως γνωστόν την πρωτομαγιά, που γι’ αυτό καθιερώθηκε ως μέρα εορτασμού των απανταχού ηλιθίων!), που οργάνωσαν άπειρες λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστάσεις εναντίον των “κακών” βασιλιάδων.

(Ας μην παραμυθιαζόμαστε επομένως και ας μην τρώμε κουτόχορτο, πιστεύοντας ότι οι διάφορες επαναστάσεις είναι αυθόρμητες αντιδράσεις των καταπιεζόμενων λαών, αφού και οι Ροκφέλερ μας έχουν καταστήσει σαφές, ότι έχουν υποκινήσει μέχρι και το φεμινιστικό κίνημα.)

Η λήξη της Γαλλικής Επανάστασης του 1789 ουσιαστικά υποδηλώνει τη νίκη της Λευκής αδελφότητας έναντι της Μαύρης. Από τότε και στο εξής η Λ.Α. συνέχισε πλέον ακάθεκτη την πορεία της προς την επικράτηση στον πλανήτη. Ο Λευκός Οίκος αποτελεί το σύμβολο της εξουσίας της ενώ ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα είναι τα όργανά της για την παγκόσμια επιβολή. Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν λόγω της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο αδελφοτήτων και όχι για οικονομικούς λόγους, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο!

ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ:

Η Μαύρη αδελφότητα ή Π.Τ.Π. είναι η λεγόμενη “πατριωτική δεξιά”. Είναι υπέρ των εθνικών κρατών και υπέρ των θρησκειών (γενικά, όχι αποκλειστικά του χριστιανισμού). Μότο της είναι το “ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Η Λευκή αδελφότητα ή Ν.Τ.Π. είναι οι λεγόμενοι “αριστεροί” και οι νεοφιλελεύθεροι (όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν). Στόχος τους είναι να επικρατήσουν στην υφήλιο, όχι μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου, αλλά μέσω της παγκοσμιοποίησης. Απώτερος σκοπός βέβαια μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένας παγκόσμιος δικτάτορας (ο Αντίχριστος).

Είναι υπέρμαχοι του διεθνισμού, της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της αθρόας μετανάστευσης. Θέλουν, να ισοπεδώσουν τα πάντα, να μαζοποιήσουν τους ανθρώπους, να τους τσιπάρουν με το RFID chip, να εξαλείψουν τις ιστορικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές διαφορές και να δημιουργήσουν μια ανθρωπότητα “αχταρμά”. Στον τομέα της θρησκείας προωθούν την πανθρησκεία (μία παγκόσμια θρησκεία για όλους) της οποίας μεσσίας θα είναι ο αναμενόμενος Αντίχριστος. Προσωρινά χρησιμοποιούν την αθεϊα και τους άθεους, ως χρήσιμους ηλίθιους, που θα εκδιώξουν το χριστιανισμό και κυρίως την Ορθοδοξία. ΄Ενας ακόμα στόχος της Λ.Α. είναι η μείωση του πληθυσμού της γης, γιατί 7,5 δις πληθυσμό δεν μπορούν εύκολα να τον κουμαντάρουν και να τον υποτάξουν!

Μότο της Λ.Α. το “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ“. Αυτό ήταν επίσης το τρίπτυχο της Γαλλικής επανάστασης του 1789 ενώ είναι ακόμα οι τρεις αρχές της μασονίας και το αγαπημένο σύνθημα της αριστεράς! Το αναπαράγουν άπαντες οι κεντρο- ή ακρο-αριστεροί (συμπεριλαμβανομένων των αγαπητών -λέμε τώρα- Συριζαίων) έως και οι αντιεξουσιαστές (να τα αδελφάκια του συνθήματος)!
Το σύνθημα μπορεί, να ακούγεται εύηχο, η πραγματικότητα όμως απέχει παρασάγγας.

1) Σχετικά με την ελευθερία, η έννοια που της δίνει η Λ.Α. είναι αυτή των πρωτοκόλλων της Σιών: “Την λέξιν «ελευθερία», την οποίαν δύναται κάποιος να ερμηνεύσει κατά διαφόρους τρόπους, εμείς θα την καθορίσουμε ως εξής: Η ελευθερία είναι το δικαίωμα, να κάνει κάποιος ό,τι ο νόμος επιτρέπει. Αυτή η ερμηνεία της λέξης αυτής θα κάνει, ώστε κάθε ελευθερία να είναι στα χέρια μας.” (Κεφ. ΙΒ΄)

2) Η ισότητα παραπέμπει περισσότερο σε ισοπέδωση και μαζοποίηση των ανθρώπων και κατάργηση κάθε διαφοράς ανάμεσά τους (εθνοτικής, θρησκευτικής, ιστορικής, πολιτισμικής κ.ο.κ.).

3) ΄Οσο για την αδελφότητα, μήπως κατά τους αριστερούς βρίσκει την έκφρασή της στα ανοιχτά σύνορα του Σόρος και την υποδοχή όλων των φυλών του Ισραήλ στην πατρίδα μας; Γιατί αυτή η αδελφοσύνη δεν μπορεί, να συμπεριλάβει και τους ΄Ελληνες και Χριστιανούς για τους οποίους διατηρούν απύθμενο μίσος;

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:
Μέχρι πρότινος η ΝΤΠ είχε κυριαρχήσει σε ΗΠΑ και Ε.Ε. και προχωρούσε ανεμπόδιστη προς την υλοποίηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Μοναδικό υπολογίσιμο αντίπαλο δέος ανά την υφήλιο ο τσάρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίον μέσω και των ΜΜΕ, που ελέγχουν κατά 90% παγκοσμίως προσπάθησαν, να δαιμονοποιήσουν!

Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Βλαδίμηρος απεδείχθη μεγάλος μάγκας και έχει επιτύχει νίκες απέναντί τους σε όλα τα μέτωπα -πολεμικά και επικοινωνιακά- ενώ πλέον όχι μόνο χαίρει της εκτίμησης των λαών αλλά υποκλίνονται μπροστά του ακόμα και οι εχθροί του!

Και εκεί που έψαχναν τον τρόπο, να ξεφορτωθούν το Βλαδίμηρο, που τους χαλούσε τη μαγιονέζα, τους προέκυψε και έτερος Καππαδόκης, εν προκειμένω ο Ντόναλντ Τραμπ. Με αυτούς τους δύο και με κάποιους μικρότερους ηγέτες τύπου Ορμπάν ή και Σαλβίνι, Κουρτς η ΠΤΠ αντεπιτίθεται και κερδίζει και πάλι έδαφος. Στην περίπτωση των ΗΠΑ βέβαια δεν είναι ο πρόεδρος αυτός, που κάνει κουμάντο και γι’ αυτό παρατηρείται μια διγλωσσία εκ μέρους των θεσμών της χώρας από την εκλογή του Τραμπ και μετά.
Δεδομένου ότι Τραμπ και Πούτιν ακολουθούν πολιτικές της ΠΤΠ δε θα πρέπει, να μας εκπλήσσουν τα εξής:

1) Η κακιά λύσσα με την οποία αντιμετώπισε τον Τραμπ όλο το κατεστημένο των ΗΠΑ: ΜΜΕ μεταξύ των οποίων το CNN, Χόλιγουντ και βέβαια το πολιτικό κατεστημένο και ο Τζορτζ Σόρος, που οργάνωνε μάλιστα τις διαδηλώσεις εναντίον του με ορμητήρια τα κέντρα LGBTQI!

2) Η βούληση του Τραμπ, να υψώσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό και να ανακόψει τη μετανάστευση / Το προεκλογικό του σύνθημα “Πρώτα η Αμερική!”

3) Το ότι ο Τραμπ “τα έσπασε” με τους υπόλοιπους ηγέτες στη Σύνοδο των G7 και ζήτησε, να επανέλθει η Ρωσία!

4) Το ότι ο Τραμπ αναγνωρίζει την Κριμαία ως ρωσική!

5) Το ότι οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών!

6) Το ότι ο Τζορτζ Σόρος και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτεί είναι οι ηθικοί αυτουργοί όλων των χρωματιστών επαναστάσεων ανά τον πλανήτη (κυρίως στα Βαλκάνια και στις χώρες που ανήκαν στην πρώην ΕΣΣΔ)!

7) Αν δούμε σύντομα Τραμπ και Πούτιν να συμπλέουν στις απόψεις και αποφάσεις τους!

Παραδόξως (;), αν και ο Ντόναλντ Τραμπ υφίσταται ανελέητο πόλεμο από τους νεοταξίτες στις ΗΠΑ και παρά το “άξεστο” του χαρακτήρα του η δημοτικότητά του ανεβαίνει και έχει ξεπεράσει ακόμα και τον “αγαπητό” σόουμαν Ομπάμα. Παρόλα αυτά η μαινόμενη μετά τις αποτυχίες της ΝΤΠ δεν πρόκειται, να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Αναμένεται, να του βάζει συνεχώς τρικλοποδιές και να προσπαθεί μέσω της σκιώδους κυβέρνησης των ΗΠΑ, να περάσει τα δικά της σχέδια. Ακούγεται, ότι επί προεδρίας Τραμπ υπάρχει η πιθανότητα χρεοκοπίας των ΗΠΑ (Νόαμ Τσόμσκι*, SIMPSONS**), οπότε υπάρχουν δύο τινά:

1) ΄Οτι εξαρχής επέτρεψε η ΝΤΠ την άνοδο του Τραμπ, για να του φορτώσει την προσχεδιασμένη χρεοκοπία των ΗΠΑ.

2) Πιο πιθανό, να αποφάσισαν, να χρεοκοπήσουν τις ΗΠΑ, για να ξεφορτωθούν τον Τραμπ και να επανέλθουν δριμύτεροι.

“Η νεκροψία θα δείξει” ποια είναι τα σχέδιά τους και κατά πόσον θα καταφέρουν, να τα υλοποιήσουν! ΄Ενα πράγμα είναι βέβαιο: αφού η ΠΤΠ αντεπιτίθεται σε όλα τα μέτωπα και η ΝΤΠ δε φαίνεται να κατορθώνει, να επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση και κατ’ επέκταση την παγκόσμια κυριαρχία της μέσω “ειρηνικών” μεθόδων το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, στον οποίο σύμφωνα με τους προφήτες της Ορθοδοξίας οι δυνάμεις του σκότους (Λ.Α.-Μ.Α.) θα αλληλοεξοντωθούν και θα έρθει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η σειρά των Ελλήνων, να κυριαρχήσουν και να μεγαλουργήσουν στον πλανήτη ως διδάσκαλοι της οικουμένης. Ας αναμένουμε επομένως στο ακουστικό μας, γιατί έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας!
ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!

* Ο Νόαμ Τσόμσκι προβλέπει ένα νέο κραχ στην οικονομία των ΗΠΑ, με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ.

https://www.huffingtonpost.gr/2017/03/15/eidiseis-diethnes-noam-chomsky-provlepei-neo-crash-oikonomia-hpa-trump_n_15388764.html

** Οι SIMPSONS, κινούμενα σχέδια, εργαλείο των ILLUMINATI, προβλέπουν επίσης χρεοκοπία των ΗΠΑ επί Τραμπ.

ΥΓ. Είναι επιβεβαιωμένο από τους προφήτες της Ορθοδοξίας, ότι η Ελλάδα δε θα λάβει μέρος στον Γ΄ΠΠ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter