ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ : Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 7 Σεπ 2018 - 20:28
Loading...

Ο “δικός μας” ΄Αγιος Παίσιος έχει προφητεύσει επανειλημμένως για τη διάλυση της Ευρωπαικής ΄Ενωσης. Από ό,τι φαίνεται όμως, αυτό θα είναι το μικρότερο κακό, που μπορεί, να πάθει η Ευρώπη!

Γιατί υπάρχουν άλλες προφητείες, οι οποίες κάνουν λόγο για πολύ χειρότερα πράγματα, που πρόκειται, να λάβουν χώρα στη Γηραιά ΄Ηπειρο! Και την αρχή κάνει ο Σέρβος άγιος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ, λέγοντας τα εξής:

“Στενοχωριέμαι για την Ευρώπη, γιατί θα καταστραφεί όπως η Καπερναούμ! Οι περήφανοι πύργοι της θα γκρεμιστούν, θα καταστραφούν και οι λεωφόροι της θα μετατραπούν σε τόπους που θα φυτρώσουν θάμνοι με αγκάθια, όπου θα κάνουν τη φωλιά τους τα φίδια. Στον τόπο που τώρα ακούγονται φωνές εναντίον του Χριστού, θα ακούγονται κραυγές από κουκουβάγιες και ουρλιαχτά από τσακάλια.”

΄Οσον αφορά στην Καπερναούμ ο ίδιος ο Χριστός είχε προείπει το τέλος της στο Ματθ. 11,23 & 24: “Και συ, Καπερναούμ, που σε εξέλεξα ως τόπον κατοικίας μου και εξυψώθηκες δια τούτο έως τον ουρανόν, θα κρημνισθής βαθύτατα μέχρι τον Αδην, διότι εάν τα μεγάλα θαύματα, που έγιναν εις σε, είχαν γίνει εις τα διεφθαρμένα Σόδομα, οι κάτοικοι θα μετανοούσαν και δεν θα κατεστρέφοντο, αλλά θα έμεναν μέχρι σήμερα. Πλην, σας λέγω και τούτο· ότι η θέσις και η τιμωρία των Σοδόμων κατά την μεγάλην ημέρα της κρίσεως θα είναι περισσότερον υποφερτή, παρά η ιδική σας”

Για να απαντήσουμε όμως στο ποια θα είναι η αιτία, που η Ευρώπη θα έχει τόσο κακό τέλος αρκεί, να κάνουμε μια περιγραφή της κατάστασης, που επικρατεί σήμερα σ’ αυτήν: Στις μέρες μας λοιπόν, στην πρώην χριστιανική Ευρώπη έχει επιβληθεί σε μεγάλο βαθμό και στην πλειοψηφία των χωρών η ΝΤΠ, η οποία έχει εισάγει νέα ανήθικα ήθη και έχει απομακρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες από τις παραδοσιακές αρχές και αξίες! Αποτέλεσμα αυτής της δαιμονικής διείδυσης είναι τα εξής:

1) Πλήρης αποχριστιανοποίηση ή και αθεϊα των Ευρωπαίων ενώ η κατάσταση στις νέες γενιές και ειδικά στα μικρά παιδιά χειροτερεύει διαρκώς αφού δε γνωρίζουν καν το Χριστό ή στην καλύτερη των περιπτώσεων Τον θεωρούν κάτι ανάλογο του Σούπερμαν!

2) Εκκλησίες κλείνουν και μετατρέπονται σε κέντρα διασκεδάσεως ή τζαμιά !

3) Εισβολή του Ισλάμ και μέγας κίνδυνος ισλαμοποίησης της ηπείρου αφού ο άνθρωπος έχει έμφυτη την ανάγκη να γνωρίσει το Θεό και τον κατευθύνουν οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αλήθεια!

4) Ελεύθερα μπορεί ο οποιοσδήποτε, να προσβάλει και να βλασφημήσει το Χριστό και την Ορθοδοξία, αλίμονό του όμως, αν πει κάτι εναντίον του Ισλάμ!

5) Οι Χριστιανοί λοιδορούνται και χλευάζονται!

6) Εκκλησίες γκρεμίζονται και Σταυροί καταστρέφονται!

7) Η ομοφυλοφιλία προωθείται μετά μανίας ενώ και οι BISEXUAL, TRANSGENDER έχουν γίνει κυρίαρχη τάση!

8) Τα ζευγάρια (άνδρας – γυναίκα) συζούν αντί, να παντρεύονται ενώ οι ομοφυλόφιλοι προτιμούν τις … ευλογίες του δημάρχου ή και του ιερέα, άμα λάχει!

9) Κάθε χώρα, που σέβεται τον εαυτό της χτυπάει και δυο τρεις GAY PRΙDE το χρόνο πάντα με σημαντικούς σπόνσορες, που τα ακουμπάνε χοντρά για τέτοια καραγκιοζιλίκια ενώ οι πιο προχώ φωτίζουν και τη Βουλή της χώρας στα ανάλογα χρώματα!

10) Η παιδεραστία επίσης προωθείται ως μια ακόμα επιλογή, ενώ υπάρχει και νόμιμο κόμμα παιδόφιλων στην Ολλανδία!

11) Στην “πολιτισμένη” Γερμανία οι “προοδευτικοί” Γερμανοί εκτονώνουν τη λίμπιντό τους σε οίκους ανοχής για κτηνοβάτες!

12) Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες και γίνονται κατά χιλιάδες με το πρόσχημα του δικαιώματος της γυναίκας, να ορίζει το σώμα της! Για το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού, να μη σφαγιασθεί, οι πάντες ποιούνται την νήσσαν!

13) Η αντίχριστη παιδεία δηλητηριάζει τα μυαλουδάκια των παιδιών με κάθε είδους ανοησία και ανωμαλία, όπως αλλαγή φύλου, έμφυλες ταυτότητες, νηπιαγωγεία ουδετέρου φύλου κλπ. ΄Οσο για προσευχή, διδασκαλία Θρησκευτικών και τέτοια “αναχρονιστικά” ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Αυτά τα ολίγα, έτσι, για να κάνουμε μια επαναληψούλα και να μην ξεχνιόμαστε! Και, αν μετά από τα παραπάνω έχουμε καμιά αμφιβολία για το ζοφερό μέλλον της Ευρώπης, πάει, να πει, ότι το έχουμε εντελώς ακατοίκητο!

Ας συνεχίσουμε όμως και με άλλες προφητείες, που κάνουν λόγο για το μέλλον της Ευρώπης και ας προτιμήσουμε πρώτα τους εγχώριους προφήτες (παπούτσι από τον τόπο σου…):

Α) ΄Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγκες…» “Στις 3 χώρες μια θα μείνει!”

Β) ΄Οραμα ηλικιωμένης: “Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους.”

Γ) Προφητικό ποίημα “Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης” :
“Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη
ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.”
Ας συνεχίσουμε όμως και με προφήτες άλλων χωρών αφού, ως γνωστόν, η Ορθοδοξία δεν έχει σύνορα:

Δ) Συγκλονιστικά και ανατριχιαστικά οράματα του Ρώσου γέροντος Αντωνίου*:
Από το βιβλίο του Αλεξάνδρου Κρασνώφ, που έγινε μπεστ σέλλερ στη Ρωσία: Ο Κύριος έδειξε δύο προφητικά οράματα στο γέροντα Αντώνιο, τα οποία είναι όντως ανατριχιαστικά και αποκαλύπτουν από το 1970 πράγματα, που δυστυχώς ήδη συμβαίνουν σήμερα και άλλα τα οποία αναμένουμε! Γράφω επιγραμματικά:

1) Θα πληθυνθούν οι τεχνικές βλάβες: αεροπλάνα θα πέφτουν, πλοία θα βουλιάζουν, πυρηνικοί σταθμοί και χημικά εργοστάσια θα ανατιναχθούν!

2) Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!

3) Ο άνθρωπος θα βρίσκει γαλήνη μόνο μέσω της πίστης του στα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

4) Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς και θα θάβουν εκατοντάδες ψυχές στέλνοντάς τες κατευθείαν στην κόλαση!

5) Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή και όσοι γλυτώσουν από τον Εγκέλαδο θα πεθαίνουν με αργό μαρτυρικό θάνατο από πείνα και ασφυξία!

6) Συμμορίες ληστών θα περιπλανιώνται στις πόλεις και θα εγκληματούν μένοντας ατιμώρητοι!

7) Οι αγροί θα είναι μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές και με ξηρασία και δε θα αποδίδουν σοδειές. ΄Απειρα βοοειδή θα ψοφήσουν και θα μείνουν άθαφτα δηλητηριάζοντας την ατμόσφαιρα! Οι άνθρωποι της πόλης θα κάνουν επιδρομές στα χωριά ικανοί ακόμα και να σκοτώσουν για μια φέτα ψωμί!

8) Οι άνθρωποι θα έχουν καταπατήσει όλες τις εντολές του Θεού και θα έχουν απορρίψει τη Θεία Πρόνοια και Χάρη!

9) Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο!

10) ΄Ολα θα ξεκινήσουν από μικροπράγματα, όπως το έκλυτο ντύσιμο και τα ήθη, την κοινή διαπαιδαγώγηση αγοριών και κοριτσιών και την απομάκρυνση από την εκκλησία!

11) Η λογική του κόσμου συσκοτίζεται από την αφθονία μιας δωδεκάδας “ανεπτυγμένων” χωρών, που επέλεξε ο Σατανάς για όργανά του!

12) Ο Σατανάς εξαπατά τον κόσμο με το σλόγκαν της “ελευθερίας”, που στην πραγματικότητα όμως είναι ένας ζυγός, που οδηγεί κατευθείαν στην κόλαση!

13) Το παγκόσμιο κακό θα δυσφημήσει την Αγία Εκκλησία του Χριστού ενώ μέσω των ΜΜΕ θα προσβάλλει, θα χλευάσει και θα γελοιοποιήσει τους Χριστιανούς και το χριστιανικό τρόπο ζωής (ιεροτελεστίες, νηστείες κλπ.)!

14) Χιλιάδες εχθροί της Ορθοδοξίας θα διεισδύσουν στις τάξεις των κληρικών και θα απομακρύνουν τους ανθρώπους από την εκκλησία!

15) Το φως της πραγματικής αγιότητας, της πίστης και της θεοσέβειας όμως θα συνεχίζει, να τρεμοπαίζει σε κάποια μέρη της γης!

16) Ο αληθινός κλήρος και οι ευσεβείς θα διωχθούν και κάποιοι θα μαρτυρήσουν!

17) Θα προωθήσουν τη σεξουαλική ελευθερία ενώ η διαφθορά και η πορνεία θα προβάλλεται ακόμα και στα μικρά παιδιά!

18) Απώτερος σκοπός η γιορτή της Αστάρτης και του Βάαλ, όπου όλοι θα πορνεύουν αποχαυνωμένοι από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!

19) Ο σοδομισμός και η παιδεραστία θα προβάλονται ως υπέρτατες μορφές ελευθερίας!

20) Η σοδομική αμαρτία θα εξαπλωθεί αισθητά αρχικά ανάμεσα σε καλλιτέχνες και πολιτικούς, ενώ θα διοργανώνονται και καρναβάλια ομοφυλοφίλων!

21) ΄Οσοι αντιστέκονται θα θεωρούνται αμαθείς και εχθροί του κράτους!

22) Θα υπάρξει τρομερή έξαρση των αυτοκτονιών στους νέους, οι οποίοι θα είναι χωμένοι στην αμαρτία, το ποτό και τα ναρκωτικά! Θα πληθύνουν οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες αρρώστιες!

23) ΄Υψιστος σκοπός της ζωής θα είναι ο υλισμός!

24) Οι τράπεζες όμως θα πτωχεύσουν ακαριαία και οι άνθρωποι θα γονατίσουν!

25) Η βιομηχανία θα παραλύσει εξαιτίας φυσικών συμφορών και πολέμων και τότε οι άμθρωποι θα κατανοήσουν ποια είναιο τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα πράγματα στη ζωή!

Ε) Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με το Σέρβο Γέροντα Στέφανο: “Μπροστά μας είναι οι μέρες των μεγάλων γεγονότων. Ο Χριστιανισμός δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.”

Συμπεράσματα: Στην Ευρώπη κυριαρχούσε ο σατανάς μέχρι, που εμφανίστηκε ο Χριστός και απάλλαξε τους Ευρωπαίους από το σκοταδισμό και την ειδωλολατρεία! Οι λαοί της Ευρώπης βαπτίστηκαν και έκαναν ιεραποστολές όπου βάπτιζαν και άλλους λαούς μεταδίδοντας τους τα φώτα τους. Δυστυχώς όμως δεν εκτίμησαν την απλοχεριά Του και αντί, να ευχαριστήσουν το Χριστό Τον αρνήθηκαν και Τον έδιωξαν από κοντά τους!

΄Οπως ακριβώς οι Γαδαρηνοί, τους οποίους ο Χριστός ελευθέρωσε από τη δαιμονική λεγεώνα και εκείνοι Τον παρακάλεσαν να φύγει! Και Εκείνος έφυγε χωρίς να πει λέξη αλλά κατάρα έμεινε σ’ αυτή την περιοχή. Η περιοχή των Γαδαρηνών, που κάποτε ήταν εύφορη και πλούσια, σήμερα είναι μία γκρίζα καταραμένη έρημος.

Και επειδή κι εμείς οι ΄Ελληνες κοπτόμεθα, να ακολουθήσουμε τους άσπονδους”φίλους και συμμάχους” μας Ευρωπαίους, ας προσέξουμε λίγο! Γιατί πήραμε φόρα (φόρα κατηφόρα), να πρωτοστατήσουμε στον προοδευτισμό του κ@λου και κινδυνεύουμε, να ακολουθήσουμε την υπόλοιπη Ευρώπη στη μαύρη και άραχνη μοίρα, που την περιμένει! Γκρεμίζουμε εκκλησίες και σταυρούς και χτίζουμε τζαμιά!

Ανατρέφουμε παιδιά χωρίς Θεό και σύμφωνα με τις νεοταξίτικες επιταγές! Συναγωνιζόμαστε τους άλλους λαούς στην αμαρτία και κρατάμε τα σκήπτρα στις εκτρώσεις! Ας έρθουμε εις σεαυτόν, ας διαχωρίσουμε σαφώς τη στάση μας από τους άθεους ή τους θεομπαίχτες πολιτικούς μας, που λυμαίνονται Ελλάδα και Ορθοδοξία και ας υπακούσουμε στα κελεύσματα των προφητών και λοιπών ανθρώπων του Θεού, που μας δείχνουν τη μοναδική οδό σωτηρίας: τη ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!

Και πάνω από όλα, ας μεγαλώσουμε χριστιανικά τα παιδιά μας, για να μην τα πάρουμε στο λαιμό μας και έχουμε διπλό κρίμα: την απώλεια όχι μόνο των δικών μας ψυχών αλλά και των δικών τους! Ας υπακούσουμε στην περίπτωση αυτή τον ΄Αγιο Παίσιο, που λέει:
“Αν ποτισθεί το ξύλο με λάδι δε σαπίζει. ΄Ετσι και τα παιδιά, αν ποτισθούν με την ευλάβεια και το φόβο του Θεού δεν έχουν ανάγκη στη μετέπειτα ζωή τους.”

Αλλά και τον ίδιο το Χριστό, που σε προφητικό ποίημα, μας λέει τα εξής:
“Το νου σας στα παιδία σας , σφιχτά στην αγκαλιά σας ,
Άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας .”

Και ας είμαστε σίγουροι, ότι οι προφητείες, θα επαληθευθούν κατά γράμμα, όπως μας λέει και το προφητικό ποίημα:
“Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια/μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι
παραμύθια.
Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει/το σύμπαν αναταράσεται και σας δεν
σας τρομάζει: Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη/και εκ της γης
αλύπητα να τους αξαφανίση.
Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να
σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ’ αυτήν
υπάρχει σωτηρία.
Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει/τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν
θα γένη ειρήνη.
Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι / και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξερό χορτάρι.

Γιατί στο τέλος, βάσει των προφητειών “Η Αμερική θα καταρρεύσει”, ” Η Ευρώπη θα καταστραφεί”, η μεγάλη Ρωσία θα γίνει “μικρό κρατίδιο με τσαντίρια”, ποιος θα μείνει επομένως, να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και του Επανευαγγελισμού της Οικουμένης; Εμείς οι ΄Ελληνες και τα Ελληνόπουλα!
Γένοιτο! Αμήν!

* Σε άλλο άρθρο παραθέτω ολόκληρα τα οράματα του γέροντος Αντωνίου και σχετικό βίντεο. Κάντε τον κόπο, να τα διαβάσετε. Ειλικρινά, αξίζουν τον κόπο!!!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter