ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 25 Απρ 2018 - 19:59

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ (ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ), ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ. ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ”, ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ, ΩΣ

ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ “ΤΣΙΠΑΚΙ”.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ! (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: )

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ …ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΄Η ΜΟΝΑΧΟΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ “ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ”)

ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ), ΟΤΙ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΙΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟ, ΕΚΕΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ “ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1) Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ: “Κατά τις έσχατες ημέρες θα αναδείξει ο Θεός βασιλιά κάποιο φτωχό. Ο βασιλιάς αυτός θα πολιτευθεί με δικαιοσύνη, θα σταματήσει όλους τους πολέμους και θα πλουτίσει τους φτωχούς. Οι άνθρωποι θα πλουτίσουν πολύ, θα ζουν γαλήνια και ειρηνικά.

Ο βασιλιάς θα στραφεί ανατολικά και θα ταπεινώσει τους Αγαρηνούς, γιατί ο Θεός είναι οργισμένος μαζί τους για τη βλάσφημη θρησκεία τους και για τη σοδομίτικη αμαρτία που κάνουν, πολλοί βέβαια απ’ αυτούς θα βαπτισθούν. Ο βασιλιάς αυτός θα ημερώσει τα ξανθά γένη και θα κατατροπώσει τους εχθρούς του. Η βασιλεία του θα διαρκέσει τριανταδύο χρόνια. Για δώδεκα χρόνια δεν θα εισπράττει φόρους. Στις ημέρες του δεν θα γίνονται δίκες, αλλά ούτε θα υπάρχει άδικος και αδικημένος, τον βασιλιά αυτόν θα τον φοβηθεί όλη η γη, θα αναγκάσει τους ανθρώπους με τον φόβο να σωφρονισθούν, και θα εξοντώσει τους άρχοντες που παρανομούν.Ο Θεός θα φανερώσει στον βασιλιά όλο το χρυσάφι, όπου και αν βρίσκεται κρυμμένο. Από τον πολύ πλούτο οι άρχοντες θα ζουν σαν βασιλιάδες και οι φτωχοί σας άρχοντες.”

2) Ο ΧΙΛΙΑΡΧΟΣ ΑΡΑΝ: “Μετά την βασιλεία αυτή θ’ αρχίσουν οι συμφορές. Θα έρθει σ’ αυτήν την Πόλη ο υιός της απώλειας, ο χιλίαρχος Αράν και θα βασιλεύσει τρία χρόνια και έξι μήνες. Θα νομοθετήσει, ώστε να συνέρχονται, θέλοντας και μη, πατέρας με κόρη, γιος με μητέρα, αδελφός με αδελφή. Κι όποιος θα αντιστέκεται ή θα αντιμιλά, θα θανατώνεται. Εκείνος όμως που θα πεθάνει μ’ αυτόν τον τρόπο, θα καταταγεί την ημέρα της κρίσεως μαζί με τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο Κύριος θα οργισθεί υπερβολικά με ολόκληρη την οικουμένη.

Θα δώσει τότε διαταγή και θ’ αρχίσουν να πέφτουν οι αστραπές και οι βροντές με ασυγκράτητο θυμό σ’ όλη τη γη. Πολλές πόλεις θα καούν. Οι άνθρωποι θα παραλύσουν από τον φοβερό κρότο των βροντών και θα πεθάνουν με κακό θάνατο, ενώ άλλοι θα καούν από τις αστραπές. Θα γίνει λιμός, και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν σωρηδόν από την πείνα. Θα επακολουθήσει δυνατός σεισμός και θα πέσει κάθε οικοδόμημα. Πολλοί εργάτες της ανομίας θα βρουν κακό τέλος χωμένοι μέσα στα ερείπια. Οι ιερείς του Θεού, μαζί με όσους ενάρετους και εγκρατείς θα έχουν απομείνει, θα καταφύγουν στα βουνά και στα σπήλαια.Τότε λοιπόν θα παταχθεί ο άνομος βασιλιάς και θα εξορισθεί στο σκότος το εξώτερο.”

3) Ο ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ: “Έπειτα στην Πόλη αυτή θ’ ανέβει άλλος βασιλιάς, αρνητής του Θεού και των αγίων. Θα ασπασθεί τη θρησκεία των ελλήνων και θα πολεμήσει τους αγίους και την Εκκλησία του Χριστού. Θα κάψει όλα τα ιερά σκεύη και θα ονομάσει «φούρκα» τον Σταυρό. Θα διαλύσει επίσης το ιερατείο και θα σφάξει τον μισό πληθυσμό στους δημοσίους δρόμους.Θα στραφούν οι γονείς εναντίον των παιδιών, τα παιδιά εναντίον των γονέων και θα θανατωθούν μεταξύ τους. Πολλοί, που θα ομολογήσουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός και «βασιλεύς των απάντων», θα λάβουν το στεφάνι του μαρτυρίου. Τα έθνη και τα βασίλεια θα ξεσηκωθούν το ένα εναντίον του άλλου. Θα γίνει μεγάλος χαλασμός επάνω στην γη. θα φανεί φωτιά στον ουρανό σαν από πυρωμένα κάρβουνα, το ένα πτηνό θα πέφτει πάνω στο άλλο. Η γη θα γεμίσει φίδια που θα δαγκώνουν τους αμετανόητους αμαρτωλούς. Και όλα αυτά θα είναι η αρχή των «ωδίνων».”

4) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ: “Θα έρθει κάποιος απ’ την Αιθιοπία, από το πρώτο «κέρας», και θα βασιλεύσει δώδεκα χρόνια. Η βασιλεία του θα είναι ειρηνική. Θα ανοικοδομήσει τους ιερούς ναούς. Όσο θα βασιλεύει, θα επικρατεί χαρά και αγαλλίαση σε όλο τον κόσμο.
Μετά απ’ αυτόν θα βασιλεύσει κάποιος από την Αραβία για ένα χρόνο. Στις ημέρες του, με ένα νεύμα του Παντοκράτορος, θα ενωθούν τα άγια τμήματα του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού και θα δοθεί ακέραιος στον βασιλιά. Εκείνος θα τον πάρει και θα πορευθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αποθέσει με τα ίδια του τα χέρια το βασιλικό του στέμμα στην κορυφή του Σταυρού, θα τον υψώσει και θα πει: «Κύριε Ιησού Χριστέ, συμπληρώθηκαν τα χρόνια που είχες προκαθορίσει για την βασιλεία των Ρωμαίων. Δέξου το αοίδιμο και θαυμαστό δώρο Σου, και μαζί μ’ αυτό και το πνεύμα μου».”

Αμέσως λοιπόν θα κατεβεί από τον ουρανό άγγελος Κυρίου και θα πάρει τον τίμιο Σταυρό με το διάδημα, καθώς και την ψυχή του βασιλιά. Έτσι θα λήξη η βασιλεία των Ρωμαίων. Μακάριοι τότε όσοι θα φύγουν από την Πόλη εκείνη, και θα καταφύγουν στις ερημιές και τα σπήλαια.”

5) Η ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΙΑ: “Κατόπιν θα εμφανισθούν στην Πόλη μας τρεις νέοι, μωροί, αναιδείς και διεφθαρμένοι. Αυτοί θα βασιλεύσουν με διαβολική όμως ενέργεια θ’ αρχίσουν μεταξύ τους φοβερό πόλεμο, σύγκρουση μεγάλη και φοβερή και θα κομματιαστούν. Οι τρεις βασιλείς θα σκοτωθούν, καθώς και όλο το στράτευμα.Οι γυναίκες θα μείνουν χήρες. Επτά γυναίκες θα ζητούν έναν άνδρα και δεν θα τον βρίσκουν. Όσο για τους ανήλικους που θα απομείνουν, όταν ανδρωθούν, θα γίνουν από την πολλή ασωτία αναίσθητοι σαν τα γουρούνια.Μακάριοι τότε και τρισμακάριοι όσοι θα αγωνίζονται για τον Κύριο στα όρη και στα σπήλαια, γιατί δεν θα βλέπουν το κακό που θα γίνεται στον κόσμο. Αυτοί θα περιμένουν την αναμέτρηση με τον αντίχριστο. Αυτοί είναι τα άκακα πρόβατα, που θα θυσιασθούν για τον Χριστό από τον πονηρό δαίμονα, τον αντίχριστο.”

6) Η ΒΔΕΛΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: “Εκείνη την εποχή, επειδή δεν θα υπάρχει άξιος άνδρας, θα έρθει από τον Πόντο μία πονηρή και αισχρή γυναίκα και θα βασιλεύσει στη βασιλίδα των πόλεων. Αυτή θα είναι θυγατέρα του διαβόλου. Στις ημέρες της, θα γίνονται σφαγές στους δρόμους και στα σπίτια της πόλεως.

Ο ισχυρότερος θα σκοτώνει τον άλλον. Μεταξύ των ανθρώπων θα επικρατεί πολλή κακία και μίσος. Μέσα στις εκκλησίες θα γίνονται ασέλγειες, μοιχείες, ασωτίες, αιμομιξίες, χοροί και σατανικά τραγούδια, χλευασμοί και παιγνίδια, που ούτε είδε ούτε άκουσε άνθρωπος.Εκείνη, θα ονομάσει τον εαυτό της θεά και θα πολεμήσει τον Θεό. Θα μολύνει μάλιστα με ακαθαρσίες τα άγια θυσιαστήρια. Θ’ αρπάξει τα τίμια σκεύη από τους ναούς, τους τίμιους σταυρούς και τις σεβάσμιες εικόνες, τα «Ευαγγέλια», τους «Αποστόλους» και κάθε ιερό βιβλίο και θα τα κάψει. Όσο για τις εκκλησίες, θα τις γκρεμίσει μέχρι το έδαφος. θα στραφεί προς την ανατολή και θα πει με αυθάδεια στον Ύψιστο: «Ε, συ που σε ονομάζουν Θεό, μήπως δίστασα να εξαλείψω το πρόσωπό σου από την γη; Κοίταξε πόσα σου έκανα, κι εσύ δεν μπόρεσες να μου πειράξεις ούτε μία τρίχα.

Περίμενε λίγο και θα σχίσω τον ουρανό και θα έρθω να αναμετρηθώ μαζί σου, και τότε θα δω ποιος Θεός είναι δυνατότερος και ισχυρότερος».Τότε ο παντοκράτωρ Κύριος θα στρέψει με θυμό το τόξο Του προς τη μεγάλη αυτή Πόλη και θ’ απλώσει το χέρι Του με τρομερή δύναμη επάνω της. Θα την αδράξει γερά, θα κόψει με το δρεπάνι της δυνάμεώς Του το έδαφος, πάνω στο οποίο στηρίζεται, και θα διατάξει τα κύματα της θαλάσσης να την καταπιούν. Εκείνα θα υπακούσουν και θα ορμήσουν κι από τα δύο μέρη με καταπληκτική ταχύτητα και μεγάλη βοή. Τότε ο Κύριος θα ξεκολλήσει τη βάση της πόλεως από τη γη, και θα τη σηκώσει ψηλά στριφογυρίζοντάς την σαν μύλο, ενώ οι κάτοικοι με φρίκη πολλή θα κράζουν «αλλοίμονο».

Έπειτα θα την ρίξη πάνω σ’ αυτά τα κύματα, που θα την κατακλύσουν ορμητικά, θα την σκεπάσουν και θα την παρασύρουν στο φοβερό και αχανές πέλαγος. Αυτό θα είναι το τέλος της πόλεώς μας. Και όλα αυτά, που θα συμβούν, είναι τα δεινά εκείνα που ονόμασε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός «αρχή ωδίνων». Μετά την καταστροφή της πόλεως αυτής θ’ ακολουθήσουν τα γεγονότα της συντέλειας.”

[ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΩΤΑ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΦΟΒΕΡΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.]

7) ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: “Μετά την συμπλήρωση της βασιλείας των εθνών, ο Θεός θα επανασυστήσει το ισραηλιτικό κράτος, για να βασιλεύσει στη γη μέχρι το τέλος του κόσμου. Ο μάρτυς Ιππόλυτος προσθέτει πως κατά τον ερχομό του αντιχρίστου θα πλανηθούν πρώτοι οι Ιουδαίοι. Αυτό το έχει άλλωστε βεβαιώσει εκ των προτέρων και ο Χριστός, λέγοντάς τους: «Εγώ ελήλυθα εν τω ονόματι του πατρός μου, και ου λαμβάνετέ με· εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι τω ιδίω εκείνον λήψεσθε» (Ιωαν. 5,43). θα συγκεντρώσει πάλι ο Θεός τους ισραηλίτες στην Ιερουσαλήμ και θα τους ξαναδώσει όσα είχαν και πρώτα. Και τούτο, για να ανατρέψει τη μέχρι τότε πρόφασή τους ότι η απώλειά τους οφείλεται στον διασκορπισμό. Θα μπορούσαν δηλαδή κατά την ημέρα της κρίσεως ν’ απολογηθούν ως εξής στον Χριστό: «Αν μας συγκέντρωνες στην Ιερουσαλήμ και μας ξαναέδινες όσα είχαμε, τότε θα πιστεύαμε σ’ εσένα, αφού δεν θα υπήρχε πια λόγος να φθονούμε τα έθνη, που προτιμήθηκαν τόσο εις βάρος μας». ΄Ομως, θα παραμείνουν στην ίδια απιστία. Και τότε πως θα σωθούν, όταν μάλιστα την ίδια εποχή θα έρθει ανάμεσά τους ο αντίχριστος και θα πιστέψουν όλοι τους σ’ αυτόν, σύμφωνα με τον λόγο του Κυρίου;

8) ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ: “Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.
Θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση.”

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
ΥΓ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ Ή ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΕΔΩ:

http://users.sch.gr/aiasgr/Profhteies/Profhteies_Agiwn/Profhteies_Osiou_Andrea_tou_dia_Xriston_salou.htm

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr