ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟ: ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ!!! [ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ]

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 1 Νοέ 2018 - 20:38
Loading...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ: Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ!

Αγαπητή Άννα,

Αυτή την στιγμή ευρίσκομαι στα κατεχόμενα εδάφη μας, σε ένα χωριό που ονομάζεται Ριζοκάρπασο, στο ΒΑ άκρο της Κύπρου. Είναι το μοναδικό χωριό στο οποίο υπάρχει από την χρονιά της τούρκικης εισβολής Ε/Κ ιερέας και όπου ζουν ακόμα κάπου 300 Ε/Κ ψυχές, μαζί με 3 ή 4 χιλιάδες έποικους από την Τουρκία. Οι πλείστοι έποικοι εδώ είναι Κούρδοι της Τουρκίας. Είναι το μοναδικό χωριό όπου κανείς ακούει τον ιμάμη από τα μεγάφωνα του τζαμιού αλλά και την καμπάνα της εκκλησίας………… ( τελούνται εσπερινοί και θείες Λειτουργίες τις Κυριακές). …. όπου οι κάτοικοι μιλούν –ένεκα της μακρόχρονης συμβίωσης- και τις δύο γλώσσες, Ελληνικά και Τούρκικα.

Οι κατακτητές έχουν δυστυχώς αλλοιώσει την εικόνα του χωριού, έχουν καταστρέψει εκκλησίες, παραδοσιακά κτίσματα, έχουν γεμίσει τον τόπο με τούρκικα μνημεία και σημαίες….. ( αυτά έχουν γίνει φυσικά σε όλη την κατεχόμενη Κύπρο ) και δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν Ε/Κ να τα βλέπει όλα αυτά και να μην συγχύζεται, να μην ενοχλείται και να μην μαραζώνει. Από τη άλλη, προσπαθώ να μην αναπτύξω αρνητικά αισθήματα κατά των ανθρώπων αυτών σκεπτόμενος πως και οι έποικοι, άνθρωποι του Θεού είναι και πως δεν φταίνε αυτοί προσωπικά για το τι έχει γίνει. Άλλο οι απλοί άνθρωποι και άλλο οι πολιτικοί. Στο χωριό οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους ζουν τις τελευταίες δεκαετίες ειρηνικά, προβλήματα υπήρξαν τα πρώτα χρόνια μετά την εισβολή.

Πιστεύω πως η Κύπρος μας θα ελευθερωθεί όπως ακριβώς το προφήτευσε ο Άγιος μας Παίσιος και εύχομαι να είμαι ζωντανός την αγία εκείνη ημέρα που θα είναι για μένα η ευτυχέστερη της ζωής μου. Αυτή η γη άντεξε τόσους και τόσους κατακτητές και όλοι ανεξαιρέτως προσπάθησαν ( ακόμα και οι χριστιανοί Λατίνοι ) να της αλλάξουν την ελληνικότητα, την πίστη και τον χαρακτήρα, ευτυχώς χωρίς επιτυχία. Αν αναλογιστεί κανείς πως οι Κύπριοι, ένας μικρός λαός που ο αριθμός του σπάνια ξεπέρασε τις 500.000, κράτησε για αιώνες την Ορθοδοξία ζωντανή σε ένα νησί περιτριγυρισμένο από μουσουλμάνους και πάντοτε υπό κατοχή, τότε μόνο σε θαύμα μπορούμε να το αποδώσουμε και στην Χάρη των Οσίων που αγίασαν σε αυτά τα χώματα.

Δεν είμαι απλά αισιόδοξος αλλά σίγουρος πέραν πάσης αμφιβολίας πως και αυτή την φορά, με την βοήθεια του Θεού μας, η ημέρα της ελευθερίας δεν θα αργήσει να έρθει. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σου αυτές τις λίγες πληροφορίες για το εν λόγω χωριό γιατί πιστεύω πως δεν θα έχεις γνώση για το τι γίνεται εδώ. Ο Θεός μαζί μας και με όλο τον κόσμο, και όλα να πάνε κατ΄ευχήν των Αγίων μας και του Τριαδικού Θεού, καλή δύναμη στο πατριωτικό και αφυπνιστικό σου έργο……. θα κρατήσουμε επαφή….
Ριζοκάρπασο, 28η Οκτωβρίου 2018.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΠΟ ΤΟ ’74) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ, ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΘ’ ΟΛΗΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!

ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΠΟ! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ AΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ) ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ.

Στο βιβλίο «Γέρων Παΐσιος 1924-1994, Προφητείες του γ. Παϊσίου για Εθνικά Θέματα -Αλεξανδρούπολη 2014 (Επιλογή κειμένων: Ανέστης Μαυροκέφαλος)», αναφέρεται το εξής από τον κ. Τσέτο Χρήστο, ε.α. Θεσσαλονίκη «Κατάγομαι από το Χιλιομόδι Κορινθίας. Είμαι απόστρατος αξιωματικός, επισμηναγός στο βαθμό. Την 8η Ιουλίου 1974 επισκέφτηκα τον Γέροντα Παΐσιο στο κελί του. Καθίσαμε μαζί αρκετές ώρες, σχεδόν όλο το απόγευμα.

Μιλήσαμε για αρκετά θέματα. Στο τέλος άρχισε να μου μιλάει για την επικείμενη απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο. Ήταν τόσο σαφής. Έβλεπε τα πράγματα σαν να γινόταν εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, έβλεπε τα πλοία να πλησιάζουν το λιμάνι της Κερύνειας και την αποβίβαση των τεθωρακισμένων στην παραλία.

Έβλεπε τον Τούρκικο στρατό και τα αυτοκίνητα να προελαύνουν, έβλεπε τα χωριά που κατελάμβαναν οι Τούρκοι, να αδειάζουν. Έβλεπε τους Τούρκους να σκοτώνουν τους Κυπρίους και να κάνουν διάφορα κακά. Τα διηγόταν με τέτοιο τρόπο, σαν να ήταν παρών. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Όταν είδε ότι γινόταν πάλη σώμα με σώμα με τους Κυπρίους, όταν χύθηκε το πρώτο αίμα, ο Γέροντας σήκωσε τα χέρια στον ουρανό και με δάκρυα στα μάτια είπε ‘’Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον’’».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ; ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ:

Μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989:

«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος. Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα. Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω…

Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)… Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία.»

ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ! ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ:

«Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε! Από ανατολή, στα βουνά, ο θάνατος είναι κρυμμένος… Από δυτικά η φλόγα πλησιάζει… Από νότο οι Κύπριοι είναι λυσσασμένοι για αίμα και εκδίκηση… Ο βορράς έχει γίνει στάχτη… Εδώ αλλοδαποί και ντόπιοι θα σκοτώνονται στους δρόμους με όπλα, μαχαίρια, λοστούς!… Δεν θα μείνει αλλοδαπός ζωντανός! Όπου βλέπουν αλλοδαπό θα τον σφάζουν ο στρατός, η αστυνομία, οι γείτονές τους, μέχρι και τα γυναικόπαιδα!»

ΕΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ:

«Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ μιὰ γυναίκα θὰ διώχνη δέκα Τούρκους μὲ τὴ ρόκα».

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ!

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ Ή ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΧΡΕΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΦΡΟΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΙΣΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ) ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ»! ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ: ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter