ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ (2). ΚΟΥΡΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ, ΗΠΑ, ΚΙΝΑ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 12 Ιούλ 2018 - 19:21
Loading...

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ! (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ) (1)

Πριν κάποιους μήνες ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανέφερε τα εξής: «Δεν θέλουμε μια νέα κούρσα εξοπλισμών με τη Ρωσία. Δεν θέλουμε νέο Ψυχρό Πόλεμο. Η Ρωσία είναι εδώ για να μείνει, η Ρωσία είναι γείτονάς μας, επομένως συνεχίζουμε να προσπαθούμε να αποκτήσουμε μια πιο εποικοδομητική σχέση με τη Ρωσία.»

Προσωπικά, θεωρώ, ότι οι δηλώσεις αυτές μάλλον προσπαθούν, να ρίξουν στάχτη στα μάτια και υποκρύπτουν το φόβο του ΝΑΤΟ απέναντι στη Ρωσία και τα υπερόπλα, που έχει κατασκευάσει τατελευταία χρόνια, διαφορετικά θα μπορούσε η Δύση σε διπλωματικό επίπεδο, να είναι πιο φιλική απέναντί της, να άρει τις κυρώσεις εναντίον της και να μην την κατηγορεί για ο,τιδήποτε συμβαίνει, χωρίς να έχει αποδείξεις, όπως έγινε στην υπόθεση Σκρίπαλ.

Η πραγματικότητα βέβαια απέχει παρασάγγας από τις δηλώσεις αυτές, αφού όχι μόνο η Ρωσία, αλλά και οι ΗΠΑ και η Κίνα ανταγωνίζονται σε μία πρωτοφανή κούρσα εξοπλισμών από την εποχή του “Ψυχρού Πολέμου”:

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ με το καλημέρα σας απαίτησε από τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ να καλύψουν την υποχρέωση διάθεσης του 2% επί του ΑΕΠ τους στην άμυνά τους. Δήλωσε επίσης, την άρνησή του να συνεργαστεί με τη Ρωσία στο περίφημο σύμφωνο για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων και πως σκοπεύει να μεγαλώσει το πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εξέφρασε ακόμα την πρόθεσή του, να δώσει εντολή για την κατασκευή 12 αεροπλανοφόρων, αυξάνοντας τον πολεμικό στόλο συνολικά σε 350 πλοία, από τα 274 που διαθέτει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και νέων Στελθ αεροσκαφών. Φέτος, το σχέδιο προϋπολογισμού του Πενταγώνου προβλέπει εξοπλιστικές δαπάνες 717 δισ. δολαρίων – αυξημένες κατά 165 δισ. σε σχέση με δύο χρόνια πριν.

Η γκάμα των εξοπλισμών περιλαμβάνει κατασκευή νέου αεροπλανοφόρου με τεχνολογία αιχμής, νέων υποβρυχίων, πλοίων πολεμικών επιχειρήσεων και ακτοφυλακής, αγορά πάνω από 70 μαχητικών τύπου «F-35» και μερικών δεκάδων στρατιωτικών αεροπλάνων κάθετης προσγείωσης και απογείωσης τύπου «Osprey», ελικόπτερα «Η-1». Προβλέπεται επίσης η χρηματοδότηση νέων και παλιότερων προγραμμάτων για τη στρατιωτικοποίηση του Διαστήματος και την ανάπτυξη όπλων και εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης. Τέλος, υπάρχει πρόβλεψη για τη χορήγηση 68 εκατ. δολαρίων για την ανάπτυξη νέων πυρηνικών όπλων «χαμηλής ισχύος» ή «χαμηλής απόδοσης» (nuclear weapons low yield) θαλάσσης – εδάφους, που θα μπορούν να τοποθετούνται σε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από αμερικανικά υποβρύχια.

Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται επικίνδυνη από την «Τhe Washington Post», αφού θεωρείται, ότι φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο πυρηνικής σύγκρουσης των ΗΠΑ με γεωπολιτικούς ανταγωνιστές, όπως τη Ρωσία και την Κίνα.

ΚΙΝΑ: Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίγκ και το Πολεμικό Συμβούλιο της Κινεζικής Δημοκρατίας «απάντησε» με αύξηση του ποσοστού επί του ΑΕΠ για την άμυνα, με την ανάπτυξη νέων οπλικών συστημάτων, με τη σύναψη στρατιωτικής συνθήκης με τη Ρωσία, με την αύξηση του αριθμού των στρατιωτών και με την επέκταση του τεχνητού νησιού στη Νότια Κινεζική Θάλασσα, όπου έχει κατασκευαστεί μία τεράστια κινεζική βάση. Στόχος της Κίνας η δημιουργία του δεύτερου μεγαλύτερου στρατού στον κόσμο (μετά τις ΗΠΑ)!

ΡΩΣΙΑ: Οι Ρώσοι με τον Πούτιν στο τιμόνι της χώρας εδώ και χρόνια έχουν, να παρουσιάσουν πλήθος επιτευγμάτων στον στρατιωτικό τομέα καθώς και νέα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα:

1) Satan 2. Το ρωσικό υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας:

Πρόκειται για διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο τύπου RS-28 “Sarmat” (SS-X-30), που θα μπορούσε να “σβήσει από το πρόσωπο της γης χώρες στο μέγεθος του Τέξας ή της Γαλλίας”. ΄Εχει σχεδιαστεί με τεχνολογία αορατότητας που του επιτρέπει να βρίσκει τον στόχο, χωρίς να εντοπίζεται από τα συστήματα ραντάρ. Αναπτύσσει υπερηχητικές ταχύτητες που θα καθιστούν τα περισσότερα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, άχρηστα.

2) Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών .

Η Ρωσία αναπτύσσει έναν ισχυρό πύραυλο EMR με το κωδικό όνομα «Alabuga» ο οποίος όταν εκραγεί στο κατάλληλο ύψος θα εκπέμψει ΗΜΠ (ηλεκτρομαγνητικό παλμό)σε ακτίνα 2500 χλμ. καταστρέφοντας όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Ο πύραυλος θα δοκιμαστεί στην μεγαλύτερη άσκηση από την ΕΣΣΔ, ZAPAD-2017. Το όπλο αυτό βυθίζει οποιαδήποτε χώρα στο σκοτάδι και θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες σχεδόν σε όλο το φάσμα των ανθρωπινών δραστηριοτήτων.

3) Προεκλογικά, σε διάγγελμά του ο Πούτιν έκανε επίδειξη δύναμης για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση. Παρουσίασε προηγμένα όπλα μεταξύ των οποίων «ανίκητους» πυραύλους, μίνι πυρηνοκίνητα υποβρύχια και υπερηχητικά οπλικά συστήματα. Ανάμεσά τους, διηπειρωτικό Βαλιστικό Πύραυλο με το όνομα Σαρμάτ ή RS-28, που η αυξημένη εμβέλειά του, του επιτρέπει να φτάσει στην αμερικανική επικράτεια από τη Ρωσία μέσω μιας διαδρομής στο Νότιο Πόλο.

Επίσης παρουσίασε τον νέο διηπειρωτικό πύραυλο «Αβανγκάρντ» που μπορεί να πλήξει οποιοδήποτε σημείο της γης και το νέο υπερηχητικό οπλικό σύστημα «Κινζάλ», που είναι ένα υπερηχητικό «αεροπορικό – πυραυλικό σύστημα υψηλής ακριβείας», στο οποίο «τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός υπερηχητικού αεροσκάφους –φορέα, επιτρέπουν να μεταφέρει πυραύλους στο σημείο που βρίσκεται ο στόχος μέσα σε ελάχιστα λεπτά».

Ανακοίνωσε επίσης ότι η Ρωσία έχει ήδη δημιουργήσει ένα προηγμένο συσσωρευτή ενέργειας, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε πύραυλο κρουζ εξασφαλίζοντάς του στην ουσία απεριόριστη διάρκεια πτήσης.

4) Μόλις πριν μερικές ημέρες η Ρωσία ανακοίνωσε, ότι κατασκευάζει νέο αεροσκάφος-υπερόπλο που «τυφλώνει» τους δορυφόρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, η Ρωσία προχωρά στην κατασκευή νέου αεροσκάφους το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να παρεμποδίζει τους εχθρικούς στρατιωτικούς δορυφόρους. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα είναι εξοπλισμένο με νέα ηλεκτρονικά συστήματα καθοδήγησης τα οποία θα μπορούν να αναπτύσσουν ηλεκτρονικά αντίμετρα κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες: στη γη, στον αέρα, στη θάλασσα, ενώ θα μπορεί να βγάλει εκτός λειτουργίας εχθρικούς δορυφόρους.Το συγκεκριμένο αεροπλάνο ονομάσθηκε προσωρινά «Parubcik-2». Τα ρωσικά αεροσκάφη που διαθέτουν συστήματα καθοδήγησης έχουν σχεδιασθεί για να τυφλώνουν ραντάρ, σόναρ και άλλα συστήματα ανίχνευσης . Οι νατοϊκοί ήδη τα έχουν χαρακτηρίσει ως υπερόπλα.

ΣΧΟΛΙΑ: 1) Οπωσδήποτε, οι μεγάλες δυνάμεις σε όλες τις εποχές προσπαθούν με κάθε τρόπο, να εξασφαλίσουν τη στρατιωτική υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους και να θωρακίσουν την άμυνά τους. Πλέον όμως φαίνεται, ότι όλοι επιθυμούν, να είναι πανέτοιμοι, όταν φανεί στον ορίζοντα το ενδεχόμενο ενός νέου παγκοσμίου πολέμου! Μην ξεχνάμε και τις μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία.

2) Ο Γ΄ΠΠ, όπως έχω γράψει επανειλημμένως, δεν είναι το plan A της ΝΤΠ, αφού προτιμά, να επιβληθεί στον κόσμο μέσω της παγκοσμιοποίησης.

3) ΄Ηδη βλέπουμε τη συμμαχία Ρωσίας – Κίνας, η οποία έχει προφητευθεί για το πρώτο διάστημα του Γ΄ΠΠ.

(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΝΑΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ…)

4) Επίσης έχει προφητευθεί, ότι όταν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ κατά τον Γ΄ΠΠ προσπαθήσουν για πρώτη φορά, να ρίξουν πυρηνικά, οι Ρώσοι θα προκαλέσουν παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, είναι ήδη εφικτό με τον EMR πύραυλο Alabuga, που περιγράφει ο Γ. Μοτσάκος.

5) Μήπως με τη χρήση του Satan 2 εξαφανίσει η Ρωσία την Τουρκία από το χάρτη, όπως είναι επίσης προφητευμένο;

6) Σύμφωνα με το χθεσινό άρθροΜυστική συμφωνία για την πτώση της Ιρανικής κυβέρνησης, αποκαλύπτει η Σιμπέλ Έντμοντς“, από ό,τι φαίνεται το ενδεχόμενο του Γ΄ΠΠ απομακρύνεται για μια ακόμη φορά, αφού η Δύση αποφάσισε, να αντιμετωπίσει το μεγάλο εχθρό, που λέγεται Ιράν, με πλάγια μέσα (πτώση του καθεστώτος), αντί, να προχωρήσει σε εισβολή (όπως επιθυμεί το Ισραήλ). Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, ως σχέδιο της ΝΤΠ, αφού όπως προανέφερα, θέλει να αποφύγει τον παγκόσμιο πόλεμο και αφού πρόκειται για μία πάγια τακτική, που έχει ακολουθήσει κι άλλες φορές, π.χ. σε Συρία και Ουκρανία.

7) Βλέποντας το πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία στα οπλικά συστήματα και πόσο τρομερές καταστροφές, μπορούν, να προκαλέσουν, θυμόμαστε τη ρήση του Αϊνστάιν: “Δε γνωρίζω με τι είδους όπλα θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος, αλλά ο τέταρτος παγκόσμιος θα γίνει με πέτρες και ξύλα.”

8) Και σε αυτό συμφωνεί και η οσία Ματρώνα της Ρωσίας λέγοντας: ” θα γυρίσουμε στο «ξύλινο». Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και η ζωή θα είναι καλή.” (Μετά το Γ΄ΠΠ.)

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

.http://www.news247.gr/kosmos/satan-2-to-rosiko-yperoplo-poy-mporei-na-exafanisei-ti-vretania-ti-gallia-i-to-texas.6463631.html

.http://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

.http://www.insider.gr/eidiseis/kosmos/77358/o-poytin-paroysiase-ta-anikita-yperopla-tis-rosias

.http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/07/blog-post_786.html

.http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_4703.html

.http://www.dogma.gr/diafora/simera-tii-agia-matrona-monadikes-oi-profiteies-tis/88574/

.https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9865138

.https://www.protothema.gr/world/article/659304/i-kina-bainei-stin-koursa-ton-stratiotikon-exoplismon-pou-xekinisan-oi-ipa/

.https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/858022/pyrinikos-tromos-oi-hpa-xekinoyn-koyrsa-exoplismoy-me-nea-pyrinika-opla-kontra-sti-rosia

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter