ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ… ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 9 Μαΐ 2020 - 21:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Για όλους εμάς τους υποψιασμένους, ψαγμένους, διαβασμένους, που έχουμε κατανοήσει, ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και ότι ουσιαστικά τίποτε δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν τα παγκόσμια Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, είναι απολύτως λογικό αλλά και επιβεβλημένο, να προσπαθούμε, να δούμε, τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα και να αποκρυπτογραφήσουμε τα σημεία, τα σύμβολα, τις ειδήσεις, τις δηλώσεις, που ακούμε ή βλέπουμε.

Για όλους τους υπόλοιπους όμως, που αρέσκονται στο να καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα των απανταχού βοθροκάναλων, εμείς είμαστε οι παρανοικοί, οι τρελοί, οι φαντασιόπληκτοι, οι συνωμοσιολόγοι. Και όλα όσα τους υποδεικνύουμε, να ερευνήσουν είναι απλά σατανικές συμπτώσεις! Σατανικές σίγουρα, όσο για συμπτώσεις… δεν παίρνω και όρκο!

Επειδή είναι φως φανάρι, ότι οι Σιωνιστές έχουν επιλέξει, να μας κάνουν εκ των προτέρων γνωστά όλα τα σχέδιά τους και μάλιστα, να μας τα τρίβουν μέσα στα μούτρα κοροιδεύοντάς μας αφενός μεν, που δεν τα καταλαβαίνουμε, αφ’ ετέρου δε, που δεν μπορούμε να τα αποτρέψουμε!

Πώς το κάνουν αυτό; Απλούστατο!
Με τα Πρωτόκολλα των “σοφών” της Σιών, τα οποία, αν και επαληθεύονται κατά γράμμα, αρνούνται μετά μανίας, ότι είναι γνήσια...

Με τις κάρτες Illuminati, οι οποίες κατά έναν “μαγικό” τρόπο έχουν προβλέψει -πιο ξεκάθαρα δε γίνεται- συνταρακτικά γεγονότα με παγκόσμιο αντίκτυπο, όπως π.χ. το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, την πρόσφατη “πανδημία”, κλπ. κλπ…

Με σύμβολα, που παρουσιάζονται σε ταινίες του Hollywood (το οποίο, αν δεν το έχουμε αντιληφθεί, χλευάζει τον Τίμιο Σταυρό / Holly wood = Τίμιο ξύλο), σε κινούμενα σχέδια (βλ. The Simpsons), σε videoclip “καλλιτεχνών” (ο Θεός να τους κάνει ή μάλλον σιγά μην τους κάνει) τύπου Μαντόνα, Lady Gaga και τοιαύτων σούργελων και όπου αλλού…

Γιατί…
Σύμφωνα με τον παπα Φώτη Λαυριώτη…
“Οι Σιωνιστές εργάζονται! Εμείς τι κάνουμε;”
Και απαντώ:
Εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και επιτρέπουμε, να λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς!

Και βέβαια οι Σιωνιστές αλλά και οι κάθε είδους αντί-χριστοι (αντίθετοι – αντίπαλοι του Χριστού) έχουν το ψέμα ψωμοτύρι, αφού πατέρας τους είναι ο πατέρας του ψεύδους, κοινώς ο διάβολος:
Κατά Ιωάννη Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο Η'(8)
“Εσείς είστε από τον πατέρα σας, το Διάβολο, και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε. Εκείνος ήταν ανθρωποκτόνος από την αρχή και δεν έχει σταθεί στην αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει αλήθεια μέσα του. Όταν λαλεί το ψεύδος, από τα δικά του λαλεί, γιατί είναι ψεύτης και ο πατέρας του ψεύδους.”

Για το λόγο αυτό το ψέμα είναι επιτρεπτό στο Ισλάμ (Τακίγια), στον Ιουδαισμό (αναφέρεται στο Ταλμούδ) και βέβαια χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους Σιωνιστές, που απώτερος στόχος τους είναι η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου με κάθε μέσον και φυσικά μέσω της εξαπάτησης (πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς / κατά Ματθαίον κεφ. 24)

Και τα μεν πρωτόκολλα Ζ΄ και ΙΒ΄ μας προιδεάζουν για τον έλεγχο εκ μέρους τους του Τύπου, το δε Ε΄για την κατάργηση των ελευθεριών μας! Τι λες τώρα!
FAKE NEWS: Ως γνωστόν, το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως είτε ανήκουν σε Σιωνιστές είτε τα παίρνουν χοντρά από αυτούς! Επομένως, όλα αυτά ευθυγραμμίζονται σε όσα ψεύδη εκείνοι θέλουν, να μας πασάρουν, ως την απόλυτη και μοναδική αλήθεια. Τα fake news πάνε σύννεφο και η εξαπάτηση αποκτά διαστάσεις επιστήμης, αφού συν τοις άλλοις σκηνοθετούν και ψεύτικα βίντεο, για να μας πείσουν, ότι το ψευδές είναι αληθές, π.χ.:

α) Το ίδιο άτομο παρουσιαζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας σε τρεις ή και περισσότερες τρομοκρατικές ενέργειες…

β) Πατέρας υποτιθέμενου θύματος τρομοκρατικής ενέργειας πιανόταν από κρυφή κάμερα, να χαζογελάει με τους φίλους του μέσα στο σπίτι του, λίγο πριν πάρει το περίλυπο ύφος, για να βγει μπροστά στις κάμερες, να δηλώσει, πόσο συντετριμμένος είναι για την απώλειά του…

γ) Ο Αμερικανοτραφής μέγας τρομοκράτης Οσάμα Μπιν Λάντεν “δολοφονήθηκε” σε χολλυγουντιανό στημένο σκηνικό…

Αλλά και στην πρόσφατη υποτιθέμενη “πανδημία” παρουσίαζαν άπειρα στημένα βίντεο:
α) Με δήθεν Ισπανό γιατρό, που έκλαιγε, επειδή δεν υπήρχαν αρκετοί αναπνευστήρες και τους έβγαζαν υποτίθεται, από τους ηλικιωμένους, για να σώσουν τους νεότερους…

β) Το ίδιο βίντεο ή η ίδια φωτογραφία παρουσιαζόταν τη μία να είναι από νοσοκομείο της Ιταλίας την άλλη από της Ν. Υόρκης…

γ) Σκηνοθετημένο σκηνικό πανικού σε νοσοκομεία με δήθεν ασθενείς κορωνοιού, που οδηγούνταν εσπευσμένα με το φορείο αλλά μόλις έκλειναν οι κάμερες ο ασθενής, ω, του θαύματος, σηκωνόταν όρθιος και κατέβαινε από το φορείο…

δ) Βίντεο με την επίσκεψη Τσίπρα στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου άλλα νούμερα νοσηλευομένων από κορωνοιό λέγονται μπροστά στην κάμερα και άλλα, όταν νομίζαν, ότι είχαν κλείσει οι κάμερες…
κ.ο.κ.

Και βέβαια τα fake news παρουσιάζονται ως η επίσημη αλήθεια ενώ όταν η αλήθεια ξεσκεπάζεται, απορρίπτεται από πληρωμένα τσιράκια της ΝΤΠ (όπως στη χώρα μας τα Ελληνικά Ηoaxes) ως fake news…

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: ΄Αλλο ένα κόλπο των παγκοσμιοποιητών στην προσπάθειά τους, να μπερδέψουν τον κοσμάκη, που αγωνιά, να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα, είναι οι λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας. Για κάθε σημαντικό γεγονός, παγκοσμίας συνήθως εμβέλειας υπάρχει η επίσημη άποψη – “αλήθεια” και ένα κάρο “θεωρίες συνωμοσίας”, που το συνοδεύουν. Στην πραγματικότητα όμως η “αλήθεια”, που μας σερβίρουν είναι το απόλυτο ψέμα και μία εκ των θεωριών αυτών ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ύπαρξη όμως πολλών εξ αυτών -κάποιες από τις οποίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά και άκρως γελοίες- καθιστά δύσκολο το έργο όποιου ερευνά, να καταλήξει στην μία και μοναδική αλήθεια.

ΟΙ “ΑΟΡΑΤΟΙ” ΕΧΘΡΟΙ: ΄Αλλη προσφιλής μέθοδος των Σιωνιστών είναι η δημιουργία των “αόρατων” εχθρών, που τους χρησιμοποιούν ως μέσο επίτευξης των ανίερων σκοπών τους:

Στο παρακάτω βίντεο ο ΄Ααρον Ρούσο, φίλος του Νικ Ροκφέλερ ομολογεί όσα του εκμυστηρεύτηκε ο “φίλος” του:
΄Οτι η 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν στην πραγματικότητα τρομοκρατική επίθεση αλλά μία inside job, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να εισβάλουν σε Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ. και επίσης:
Να ξεκινήσουν έναν ατελείωτο πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία, στον οποίο δε θα υπάρχει πραγματικός εχθρός αλλά όλο αυτό θα είναι μία τεράστια φάρσα. Δε θα μπορεί να υπάρξει νηκητής επομένως θα συνεχίζεται ατελείωτα. Θα είναι ένας τρόπος, ώστε η κυβέρνηση, να ελέγξει τους Αμερικανούς πολίτες: να διαιωνίσουν το φόβο τους και να τους καθυποτάξουν σε ό,τι θέλει η κυβέρνηση…
Τι λες τώρα! Και από ό,τι φαίνεται, ότι δεν κατάφεραν ολοκληρωτικά μέσω του υπαριθμόν ένα “αόρατου εχθρού” επιχειρούν, να τον κατορθώσουν και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα μέσω του υπαριθμόν δύο “αόρατου εχθρού”, επονομαζομένου Covid 19. Εξ ου και οι δηλώσεις των εγχώριων καμαριών μας, ότι “βρισκόμαστε σε πόλεμο απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό”. Πιο βολικός εχθρός, πεθαίνεις…

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ: Και άντε μετά, να ξεχωρίσει κανείς την αλήθεια από το ψέμα ειδικά, αν είναι ολημερίς και ολονυκτίς κολλημένος μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασής του και αποδέχεται άνευ όρων την πλύση εγκεφάλου, που χωρίς έλεος υφίσταται!

Και θα αναφερθώ και σε ένα άλλο μεγάλο ψέμα, που αποκαλύπτει ο ΄Ααρον Ρούσο σχετικά με το φεμινιστικό κίνημα:
Φαινομενικά το κίνημα αυτό σκόπευε στην “απελευθέρωση” της γυναίκας, στο να αποκτήσει ίσα δικαιώματα με τον άντρα στην εργασία, στο να ψηφίζει κλπ.

Στην πραγματικότητα όμως υποκινήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Ροκφέλερ καθ’ ομολογίαν τους για τους εξής δύο λόγους:

α) Γιατί έτσι θα μπορούσαν, να φορολογήσουν και τον άλλο μισό πληθυσμό και

β) Γιατί η εργαζόμενη μητέρα θα άφηνε το σημαντικότατο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών της στο σχολείο, το οποίο θα τους επέβαλε τις δικές του αρχές.

Εν ολίγοις και για να μη μακρηγορώ, η αλήθεια, που επισήμως μας σερβίρεται, είναι συνήθως ένα μεγάλο ψέμα, άλλοτε κεκαλυμμένο, άλλοτε ωραιοποιημένο, πάντοτε όμως ψέμα.

Και οι σκοποί αυτού του ψέματος μπορεί να ποικίλουν κατά περίσταση, πάντοτε όμως εξυπηρετούν τα σχέδια των Σιωνιστών, Illuminati, παγκοσμιοποιητών, νεοταξιτών, σατανιστών της Ελίτ ή όπως αλλιώς θέλετε, αφού ως εγκληματίες έχουν πολλά ονόματα και πολλά πρόσωπα αλλά ένα μόνο σκοπό:

Το να αποδεχτούμε με κάθε τρόπο την υποδούλωσή μας στην παγκόσμια δικτατορία, που μας ετοιμάζουν, να αρνηθούμε τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και να προσκυνήσουμε τον Αντίχριστο – Εωσφόρο ως Θεό.

Το αν θα το αντιληφθούμε ή όχι είναι στο χέρι μας και μόνο και οπωσδήποτε εξαρτάται από το αν θα ζητήσουμε βοήθεια από τον αληθινό Θεό, ο οποίος μας προέτρεψε ως εξής:
“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Ιω. 8,32)
“Θα γνωρίσετε, όχι μόνον από την διδασκαλίαν μου, αλλά και από την προσωπικήν σας πείραν, την αλήθειαν και η αλήθεια θα σας ελευθερώση από την τυραννίαν και τον θάνατον, που φέρνει η αμαρτία”.
Μόνο που δυστυχώς για κάποιους ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Βασίλης Μακρυγιάννης (Greekempire 7):
“Είναι πιο εύκολο, να εξαπατήσεις τους ανθρώπους παρά να τους πείσεις ότι τους εξαπατούν.”
Τι κρίμα…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…