ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ’74 ΖΩΝΤΑΝΟΙ (;) ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 17 Μαρ 2018 - 19:10

ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Οι κρυπτοχριστιανοί , που μέλλεται να βαπτιστούν ,
Είναι οι μόνοι που θα προστατευτούν .
Αθροίζονται σε αυτούς αιχμάλωτοι ,
Που τώρα βρίσκονται υπό περιορισμό ,ευάλωτοι .
Τους τελευταίους , ζωντανούς θα δείτε ,
Και ανέκφραστοι , αποσβολωμένοι θα βρεθείτε .

https://www.pentapostagma.gr

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ;) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ (ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ;)

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ.

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ’74 ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΟΜΩΣ 1619 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ 84 ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ). ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΑΒΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΥΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

1) Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ” 13 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ”. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 6 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 7 ΣΤΟ ΝΤΕΝΙΣΛΙ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΣΣΑΝΤ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;).

2)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ”. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ. ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Π. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ / 13 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ). (ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΤΣΗ). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (Β. ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ, Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ” ΒΙΒΛΙΟ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ,

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ (ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ.

Η ΙΔΙΑ Η Β. ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ, ΟΥΣΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ / ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ:

1) Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΗΛΙΟΡΙΤΣΑΣ ΤΟ 1991 “ΧΤΕΝΙΖΕ” ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΙΡΓΚΙ, ΟΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΓΑ. Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΙΜΣΕΚ, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

2) ΤΟ 1989 ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 40-45 ΕΤΩΝ.

3) ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 Ο Γ. ΛΟΥΡΜΠΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ.

4) Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΤΣΕΒΙΤ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 401 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΄Η ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΄Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

5) Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΚΟΠΛΕΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΝ Π. ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ΟΤΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ 200)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤ.

6) Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΣΙΑΚΙΡΛΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΕΒΣΕΧΙΡ. Σ’ ΑΥΤΗΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΗ ΛΟΧΙΑ ΤΣΑΝΓΚ ΜΟΥ ΧΟΥΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΟ 1953, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 27 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 72 ΕΤΩΝ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΙΔΩΜΕΝ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΠΗΓΕΣ:

https://kourdistoportocali.com

http://www.pronews.gr

http://www.epikaira.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr