ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ “ΣΟΦΩΝ” ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΣΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 5 Ιαν 2019 - 12:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ”, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ!

ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΟΤΙ “ΥΠΟΜΙΜΝΗΣΚΕΙ ΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Ή ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΙΝ” ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ”!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ! Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ; ΤΑ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ”:

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ: ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ:

Πρωτόκολλο Πέμπτο

Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού … στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους; … Ποια μορφή Κυβερνήσεως να δώσει κανείς σ’ αυτές τις κοινωνίες εκτός από την αυταρχική μορφή, την οποία θα περιγράψω παρακάτω;
Θα κανονίσουμε τις πράξεις του πολιτικού βίου των υπηκόων μας με νέους νόμους. Οι νόμοι αυτοί θα καταργήσουν μία προς μία όλες τις πάρα πολύ μεγάλες ελευθερίες, οι οποίες χορηγήθηκαν από τους Χριστιανούς, και η βασιλεία μας θα εκδηλωθεί με έναν αυταρχισμό άκρως επιβλητικό!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ! ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ; ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

Πρωτόκολλο Δέκατο Τέταρτο

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ’ αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.

Πρωτόκολλο Δέκατο Έβδομο

Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.
Το πολίτευμά μας θα είναι ενσάρκωση της Βασιλείας του Βισνού, ο οποίος θα είναι το σύμβολό μας. Με καθένα από τα εκατό χέρια μας θα κρατάμε και ένα ελατήριο της κοινωνικής μηχανής.

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ:

Πρωτόκολλο Τέταρτο

Κάθε δημοκρατία περνά από διάφορα στάδια.
Το πρώτο μοιάζει με τις πρώτες μέρες της μανίας ενός τυφλού που ρίχνεται εδώ κι εκεί. Το δεύτερο είναι αυτό της δημαγωγίας, απ’ την οποία γεννιέται η αναρχία. Έπειτα έρχεται αναπόφευκτα ο δεσποτισμός. Όχι δεσποτισμός νόμιμος και δηλωμένος και επομένως υπεύθυνος, αλλά δεσποτισμός αόρατος και άγνωστος, όμως αισθητός.

Δεσποτισμός που ασκείται από μυστική οργάνωση, η οποία ενεργεί με πολύ μικρότερη ευσυνειδησία όσο χρόνο ενεργεί κάτω απ’ την κάλυψη διαφόρων πρακτόρων…Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας. Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.

Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος.

ΕΝΩ Η ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ “ΣΟΦΟΙ” ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΗ:

Πρωτόκολλο Ενδέκατο

Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους.
Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.

ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ:

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο

Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας. Κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής οργάνωσης θα τιμωρείται επίσης με θάνατο.
Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειρισθούμε και τους Χριστιανούς Μασόνους που γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Αλλά για όσο καιρό θα περιμένουμε την ανακήρυξή μας, θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις μασονικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ’ αυτές όλους εκείνους που είναι ή μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θ’ αποτελούν το σπουδαιότερο γραφείο πληροφοριών μας και το όργανό μας που θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΙΚΑΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗ:

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο (συνέχεια)

Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας.

Είναι φυσικό να είμαστε εμείς, και όχι κάποιος άλλος, εκείνοι που θα καθοδηγούν τις υποθέσεις του μασονισμού, διότι γνωρίζουμε που βαδίζουμε, γνωρίζουμε τον τελικό σκοπό κάθε ενέργειας, ενώ οι Χριστιανοί δε γνωρίζουν τίποτα, ούτε καν το άμεσο αποτέλεσμα. Θέλουν την συγκίνηση της επιτυχίας και των χειροκροτημάτων, τα οποία πάντοτε χορηγούμε άφθονα.

Δε μπορείτε να φανταστείτε πως γίνεται να φτάσουν και οι πιο συνετοί Χριστιανοί σε ασυνείδητη απλοϊκότητα, με τον όρο να είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους, και συγχρόνως πόσο εύκολα απογοητεύονται από την παραμικρή αποτυχία, έστω και μόνο με την παρεμπόδιση των χειροκροτημάτων, καταλήγοντας κατόπιν σε δουλική υπακοή με το σκοπό νέων επιτυχιών…

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο (συνέχεια)

Πόσο οξυδερκείς ήταν οι παλιοί σοφοί μας που έλεγαν ότι, για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό, δεν πρέπει να διστάζει μπροστά στα μέσα ούτε και να υπολογίζει τον αριθμό των θυμάτων που θυσιάστηκαν. Ποτέ δεν υπολογίσαμε τα θύματα των κτηνών Χριστιανών και, μολονότι έχουμε θυσιάσει πολλούς δικούς μας, έχουμε δώσει στο λαό μας τέτοια δύναμη πάνω στη γη, που δε θα τολμούσε καν να ονειρευτεί άλλοτε.

Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο τέλος καθενός. Είναι προτιμότερο να επισπεύδουμε το τέλος εκείνων, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο έργο μας, παρά το τέλος το δικό μας, που δημιουργήσαμε αυτό το έργο.

Τα μέτρα αυτά εξολόθρευσαν από τον κόλπο του μασονισμού κάθε σπέρμα διαμαρτυρίας. Ενώ συγκρατούμε το λαό και τους πράκτορές μας σε πλήρη υπακοή…

ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:

Αν ο Βασιλιάς του Ισραήλ βάλει πάνω στο ιερό κεφάλι του το στέμμα που θα του προσφέρει η Ευρώπη, θα γίνει ο Πατριάρχης του Κόσμου. Τα αναγκαία θύματα, τα οποία λόγω της χρησιμότητάς τους θα τα θυσιάσει, δε θα φτάσουν ποτέ στον αριθμό των θυμάτων που προσφέρθηκαν για πολλούς αιώνες στη μανία των μεγαλείων από την αντιζηλία των Χριστιανικών κυβερνήσεων.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…