ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΗΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. - 17 Φεβ 2019 - 11:58

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ 1760, ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1902 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΔΙΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΩΝ.

ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΗΔΗ Ή ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ.

2) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

3) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.

4) ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ (ΑΛΗΘΙΝΩΝ Ή ΨΕΥΤΙΚΩΝ).

5) ΝΑ ΕΘΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.

6) ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΙΚΟΤΙΝΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

7) ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

8) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

9) ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

10) ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

11) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

12) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ) ΣΤΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ” (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ) ΕΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΗ.

13) ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

14) ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

15) ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

16) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ – ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α) ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ / ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ (ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ).

Β) ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Γ) ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ, ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 63 ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr