ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 16 Φεβ 2019 - 20:49
Loading...

Τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουμε τώρα στη Βουλή τα είχε προβλέψει εδώ και χρόνια η γνωστή γερόντισσα λέγοντας:

«Χειρότερα τα πράγματα συνέχεια θα πηγαίνουν,
δεν θα τα βρίσκουν στη βουλή για διάλυση πηγαίνουν.»
Αλλά και…

«Δεν βλέπετε πώς διαφωνούν μέσα στη βουλή;
κι άλλες διαμάχες θα έχουνε, θα είναι σαν τρελοί.»

Και βέβαια από κοκορομαχίες μέσα στο (να καεί να καεί το) μπ@@ρδέλο (η) Βουλή, να φάνε και οι κότες! Όχι πως τσακώνονται, γιατί σκοτίστηκε κανείς από αυτούς για την πατρίδα ή για το λαουτζίκο αλλά πώς να το κάνουμε; Εκλογές έρχονται και, αν δεν εξαπατήσουμε για πολλοστή φορά αυτό το καρακατακαημένο το πόπολο, πώς θα πιάσουμε στασίδια στο κ@λοχανείο;

Αυτός βέβαια, που έχει δώσει ρεσιτάλ είναι το γνωστό μα@@κιστήρι, που προκειμένου, να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία, έχει επιδοθεί σε αγώνα διάλυσης των λοιπών (απο)κομμάτων, αρχής γενομένης από το πάλαι ποτέ συνεταιράκι του (εδώ υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος) Πανούλη αλλά όχι μόνο! Ενώ οι χρήσιμοι ηλίθιοι βολευτές των (απο)κομμάτων τα παίρνουν (κανονικότατα όμως) και γέρνουν! Και, αν ισχύει, ότι το κ@λόπαιδό μας είναι Τουρκοεβραίος στην καταγωγή, δε θα έπρεπε, να μας εκπλήσσει καθόλου η συμπεριφορά του, αφού ως γνωστόν: «ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»! (αραβική παροιμία)

Όμως το θέμα δεν είναι, τι κάνουν αυτοί αλλά, τι κάνουμε εμείς! Γιατί, ενώ σε όλη την Ευρώπη συμβαίνει σεισμός και αναμένονται μεγάλες ανατροπές στις προσεχείς Ευρωεκλογές με επικράτηση των ευρωσκεπτικιστικών / πατριωτικών κομμάτων εμείς εδώ στο Ελλάντα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και όλη η σκοτούρα μας είναι το γνωστό δίλημμα, που μας πασάρουν τα βοθροκάναλα και καταπίνουμε αμάσητο:
ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ Ή ΒΛΑΚΟΥΛΗΣ;;;

Ήμαρτον, ρε π@@στη μου! Πιο μα@@κες πεθαίνουμε!
Γιατί, αν δεν το έχουμε καταλάβει, όλοι τα ίδια σκ@τά είναι: πουλημένοι, προδότες, τσιράκια της ΝΤΠ! Και όχι, ότι δεν είναι οφθαλμοφανές, αλλά μας το έχουν ομολογήσει και αυτοί οι ρουφιάνοι των «Σοφών» της Σιών, τα Πρωτόκολλα, τα οποία έχουν πει τα κάτωθι για τους «άρχοντες» (μη χ@σω!), που μας κυβερνούν:

Πρωτόκολλο Δεύτερο
Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Πρωτόκολλο Πέμπτο
Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.

Σχετικά με το δουλικό χαρακτήρα τους, τι να πει κανείς; Πιο «στα τέσσερα» πεθαίνουν!
Αλλά, αν είχαμε έστω και μια αμφιβολία και ελπίζαμε, ότι κάποιο από τα κόμματα της Βουλής δεν ακολουθεί τις προσταγές της ΝΤΠ, το 5ο πρωτόκολλο μας προσγειώνει απότομα!

Όσο για το (μαλα)Κούλη, αν νομίζατε, ότι είναι πατριώτης, επειδή πουλάει φούμαρα περί αντίθεσής του στη Συμφωνία του αίσχους, σας πληροφορώ, ότι το τοπίο πλέον είναι απολύτως ξεκάθαρο αφού έσπευσε και αυτός, να δηλώσει την υποταγή του στο μπαρμπα Γιώργο (Σόρος) εξαίροντας το ρόλο των ΜΚΟ! Τι λες τώρα!

Οπότε! Τι αναμένουμε από εδώ κι εμπρός; Το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι; Τα νεοταξιτάκια μας έχουν κατσικωθεί για τα καλά στο σβέρκο και δεν πρόκειται ποτέ, να γλυτώσουμε από αυτά και να πάρουμε ανάσα;

Όχι βέβαια! Η από εδώ και πέρα πορεία των πραγμάτων είναι προδιαγεγραμμένη και σύμφωνα με τον Άγιο Πορφύριο έχει ως εξής:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2. Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!)

5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
Μάλιστα σύμφωνα με τη γερόντισσα ο στρατός θα είναι αυτός, που θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι στους δανειστές.

Ερώτηση: Πότε θα γίνουν όλα αυτά;
Απάντηση: Χωρίς, να παριστάνω τον επαϊοντα εικάζω, ότι η πολιτειακή εκτροπή θα συμπέσει με αυτό, που λέει ο Παίσιος:

«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. (Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!)».

Και πότε αναμένουμε, να ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις;

Οπωσδήποτε θα πρέπει, να γίνουν εκλογές πρώτα! Και από τότε και μετά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά:
Στις αμέσως προσεχείς εκλογές θα είναι πολύ δύσκολο, να υπάρξει αυτοδυναμία! Όμως, επειδή, όπως προείπα, όλα τα κόμματα είναι τα ίδια σκ@τά (ή αλλιώς όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη) παίζει, να «παραμερίσουν τις ιδεολογικές τους διαφορές για το καλό της πατρίδας» (χαχα! καλό!) και να δούμε συνεργασίες, που δε φανταζόμασταν, αυτών, που τώρα κοκορομαχούν και το παίζουν ορκισμένοι εχθροί.

Γιατί για όλους αυτούς ο σκοπός είναι ένας:

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Όμως ακόμα πιο βέβαιο είναι, ότι θα υπάρξει πρόβλημα συγκρότησης κυβέρνησης, όταν οι εκλογές γίνουν με απλή αναλογική! Τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν κατά πολύ και θα είναι μάλλον απίθανο, να στεριώσει κυβέρνηση! Οπότε, ίσως τότε πάμε προς εκπλήρωση της προφητείας του Παϊσίου.

Άλλο φλέγον και τσουροφλίζον ζήτημα είναι αυτό της SINGULAR LOGIC! Ολόκληρο Υπουργείο Εσωτερικών δηλώνει ανίκανο και αναρμόδιο, να αναλάβει την έκδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών και έχει αναθέσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο στην ιδιωτική εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων, που ονομάζεται SINGULAR LOGIC! Και αυτή βέβαια κάνει ό,τι γουστάρει, ανεβοκατεβάζει τα ποσοστά των κομμάτων κατά το δοκούν και επιλέγει το κατ’ αυτούς καλύτερο σκυλάκι, που τους κάνει όλα τα χατίρια χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Γιατί, όπως φαίνεται, τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Και οι Ρότσιλντ τελικά δεν αρκέστηκαν στο να εκδίδουν και να ελέγχουν τα χρήματα ενός έθνους, όπως είχε πει ο Mayer Amschel Rothschild αλλά και κυβερνήσεις ανεβοκατεβάζουν και τους νόμους φτιάχνουν, όπως τους συμφέρει!

Αλλά, για να μη γινόμαστε μοιρολάτρες, ας γνωρίζουμε, ότι έστω και με τη νοθεία, που οπωσδήποτε θα γίνει οποτεδήποτε γίνουν εκλογές, είναι στο χέρι μας, να θέσουμε ένα φρένο στον κατήφορο, που έχει πάρει η πατρίδα μας, αν σοβαρευτούμε επιτέλους και κάνουμε την υπέρβαση στέλνοντας στα τσακίδια όλα τα προδοτικά κόμματα της Βουλής και φέρνοντας νέο αίμα, νέα κόμματα, που να έχουν ως σημαία τους το τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!

Αυτό με το οποίο γαλουχήθηκαν γενεές επί γενεών στην Ελλάδα, πριν πάρουμε την απόφαση, να φέρουμε τους άθεους μα@@κες στην εξουσία!

Αν πάλι προτιμάμε, να κλαίμε τη μοίρα μας και να μην αλλάξουμε τίποτα, ας στηθούμε κι εμείς στα τέσσερα και ας το ευχαριστηθούμε! Τι να πω; Πιο βιτσιόζοι πεθαίνουμε!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter