ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ : ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΟΗΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 20 Ιούν 2018 - 8:55
Loading...

Θέλει η π@@τάνα, να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Τα σχέδια των μεγάλων για τη δημιουργία της “Μεγάλης Μακεδονίας” με πρωτεύουσα τη Θεσ/νίκη δεν είναι καινούρια ούτε είμαστε φαντασιόπληκτοι (όπως θέλουν, να μας παρουσιάζουν τα τσουτσέκια του ΣΥΡΙΖΑ), όσοι μιλάμε για σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Μεταφέρω από άρθρο, που δημοσιεύτηκε 6/3/2009: “Η ανεξάρτητη εμπειρογνώμων του ΟΗΕ στα ζητήματα μειονοτήτων

Γκέι Μακντούγκαλ συμπεραίνει, ότι η Ελλάδα καταπατεί τα δικαιώματα των μειονοτήτων της και συγκεκριμένα τα δικαιώματα αυτοπροσδιορισμού, έκφρασης και ελευθερίας συνάθροισης Μακεδόνων και Τούρκων.” Συγκεκριμένα, η εν λόγω κότα ήρθε μια περαντζάδα από Ελλάδα μεριά τάχα μου δήθεν, ότι και καλά καταπατούνταν τα δικαιώματα των Ρομά. Μετά όμως είπε, να το επεκτείνει το θέμα και να δείξει πόσο “κακοί” είμαστε εμείς οι ΄Ελληνες και πόσο δε σεβόμαστε τα δικαιώματα όλων των μειονοτήτων, που υπάρχουν στη χώρα μας! ΄Ετσι την έκανε προς Θράκη μεριά, όπου και συνάντησε τους προστατευομένους του Τουρκικού Προξενείου και μετά έκανε τη βόλτα της και προς Φλώρινα, όπου συνάντησε μέλη του “Ουράνιου Τόξου” (σλαβόφωνο κόμμα που εδρεύει στη Φλώρινα).

Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η φιλενάδα μας η Γκέι (σημαδιακό το όνομα) ήταν, ότι εκφοβίζουμε, λέει τις μειονότητες και ότι «η ερμηνεία της ελληνικής κυβέρνησης για τον όρο “μειονότητες” είναι υπερβολικά περιοριστική για να ανταποκριθεί στα σημερινά στάνταρ». Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση (Καραμανλή), ότι δεν αναγνωρίζει «την ύπαρξη μιας μακεδονικής εθνοτικής μειονότητας η οποία ζει στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία» και ότι οι διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν ακολουθήσει πολιτική άρνησης «της μακεδονικής κοινότητας και της μακεδονικής γλώσσας».

Αυτά ήταν τα προεόρτια! Και περίμεναν πλέον οι μεγάλοι, (αφού η κυβέρνηση Καραμανλή δεν τους έκανε τα χατίρια) να έρθει μια κυβέρνηση μπόσικη, που “όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει” για να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους: Σήμερα στην αναγνώριση των Σκοπίων, με το όνομα της Μακεδονίας, αύριο στην αναγνώριση της “καταπιεζόμενης μακεδονικής μειονότητας” στη Β. Ελλάδα, μεθαύριο στην απόσχιση της Μακεδονίας και την ένωσή των “Μακεδόνων”, που εμείς οι κακοί ΄Ελληνες τους καταπιέζουμε, με τη μητέρα πατρίδα (βλ. Σκόπια)!

Και η “μπόσικη” κυβέρνηση ήρθε (δεν κόβαμε το χέρι μας καλύτερα!) και ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ειδικά οι φασιστεροί δεν έβλεπαν την ώρα να παραδώσουν το όνομα στα Σκόπια, αφού τους είχαν μεγάλη υποχρέωση

(βλ. ΣΟΚ! ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») και αντί, να ξεπουλήσουν τα αμπελοχώραφα του παππού τους ή έστω την π@@τάνα τη μάνα τους (κατά Γ. Αδαλή) είπαν, να ξεπουλήσουν την πατρίδα! Τζάμπα πράμα!

Στο συγκεκριμένο θέμα οι Συριζαίοι ήταν “τραβάτε με κι ας κλαίω”, αφού επανειλημμένως είχαν δηλώσει τη συμπαράστασή τους προς τους Σκοπιανούς για το θέμα της ονομασίας! Επίσης, συχνά πυκνά τα καμάρια μας κατά λάθος και εξεπίτηδες αποκαλούσαν τα Σκόπια Μακεδονία: ο Γιάννης Μουζάλας, ο Μάκης Μπαλαούρας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Ματθαίος Τσιμιτάκης και άπειροι άλλοι! Μην ξεχνάμε ακόμα, ότι πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, αρχές Απριλίου του 2008, όπου η Ελλάδα αρνήθηκε να συναινέσει στην ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία ακόμη και με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, διακόσια και πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν προκλητικά κατά της εθνικής γραμμής, ζητώντας ευθέως από την Αθήνα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως «Μακεδονία».

΄Ομως η προδοσία των Συριζαίων δε σταματά εδώ! Γιατί, όπως προανέφερα, ο επόμενος στόχος είναι η αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας, πού; στη Μακεδονία! (;;;) Προς αυτήν την κατεύθυνση εργάστηκε προ πολλού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας (οδοντίατρος / όξω παλιοξεφτίλα, μαγαρίζεις τον κλάδο!).

Ο εν λόγω κύριος (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;) μαζί και με άλλο σκυλολόι προσπάθησε, να επιτύχει έμμεση αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας μέσω της αναγνώρισης ενός σωματείου, που επεδίωκε την προαγωγή του «Μακεδονικού πολιτισμού», στην περιοχή της Φλώρινας. Αρχικά το Πρωτοδικείο της Φλώρινας και στη συνέχεια το Εφετείο Θεσσαλονίκης και ο ΄Αρειος Πάγος απέρριψαν το αίτημα για αναγνώριση του συλλόγου, κρίνοντας ότι «πραγματικός σκοπός ήταν η επιδίωξη της καλλιέργειας εντυπώσεων περί υπάρξεως Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο αντιβαίνει στο Εθνικό συμφέρον αυτής και εντεύθεν ευθέως στο Νόμο». Τελικά οι εκπρόσωποι του σωματείου εκπροσωπούμενοι από τη δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ, προσέφυγαν στο Στρασβούργο, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να καταδικαστεί η χώρα μας!!! ((Κάνε βουλευτή, να δεις καλό!)

Επειδή όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια έχουν αρχίσει τα όργανα για την αναγνώριση της μακεδονικής μειονότητας από το προαναφερθέν κόμμα “Ουράνιο Τόξο”, που κάνει λόγο για στέρηση των δικαιωμάτων της “μακεδονικής μειονότητας” από το ελληνικό κράτος! Τι να πει κανείς; Ενός κακού μύρια έπονται!

Η κατάσταση περιπλέκεται ανησυχητικά αφού γνωστοί εχθροί, άσπονδοι φίλοι και εγχώριοι προδότες σε αγαστή συνεργασία προχωρούν τα σχέδιά τους με τελικό σκοπό το διαμελισμό της πατρίδας μας. Ας εναποθέσουμε όλες τις ελπίδες μας στο Θεό και ας είμαστε σίγουροι, όπως λέει και ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ότι: «ζῇ Κύριος», ποὺ μᾶς βοηθοῦσε, μᾶς βοηθᾶ καὶ θὰ μᾶς βοηθᾶ μέχρι τῆς συντελείας τῶν αἰώνων. Αμήν!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Βλέπουν «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα!

Βουλευτής μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ κατά Ελλάδας … Εγκαλούσε τη χώρα ζητώντας αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας

Το Σλαβόφωνο «Ουράνιο Τόξο» ζητά αναγνώριση «εθνικής μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter