ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 15 Φεβ 2019 - 22:18
Loading...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ! ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΓΙΝΕ

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ, ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ Ή ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΩΤΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΘΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ » Ή το βόδι στο χωράφι, ή το άλογο στ’ αλώνι» ΣΠΕΥΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!!!

SORRY, ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΣΙΑ! ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ: ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ!

ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Προσοχή! Σχέδιο διαστρέβλωσης των προφητειών», ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓIA ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ FALSE ALARM:

1) Κοντά στο 1992 κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος, στον οποίο θα μπλεχτεί και η Ελλάδα, γιατί τότε έπεφταν δύο πασχαλιές μαζί, όπως είχε προφητέψει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Πράγματι τότε συνέπιπταν ημερολογιακά δύο μεγάλες γιορτές μαζί, το Πάσχα και ο Ευαγγελισμός και αυτό θεωρήθηκε από κάποιους σαν ερμηνεία της προφητείας του αγίου. Στο Άγιον Όρος Χριστιανοί (μοναχοί και λαϊκοί) αναμετέδιδαν την φήμη με κάποιο δισταγμό και επιφύλαξη ενώ άλλοι βρίσκονταν σε μια κατάσταση διέγερσης και αναμετέδιδαν την φήμη σαν σίγουρο γεγονός.

2) Λίγο πριν το 2004 κυκλοφορούσε η φήμη ότι δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος. Μερικοί μάλιστα αγόραζαν και τρόφιμα…

3) Πριν από τα Χριστούγεννα του 2008 κυκλοφόρησε μια άλλη φήμη, εξαιρετικά επείγουσα! Έλεγε ότι θα γίνει πόλεμος μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Μέσα στον Ιανουάριο του 2009. Καλούσαν τον κόσμο να πάρει τρόφιμα και κάποια χρήματα για να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση, που θα δημιουργηθεί και θα διαρκέσει γύρω στους τρεις με έξι μήνες. Την φήμη την αναμετέδιδαν κάποιοι λαϊκοί αλλά και μοναχές. Αυτή την φορά κατονόμαζαν και την πηγή. Υποτίθεται ότι ήταν ο γέροντας Εφραίμ από την Αμερική. (Αργότερα το διέψευσε.)

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ! ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ; ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ! Ω, ΝΑΙ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΡΑΚΟΒΑΛΗ:

» Υπάρχουν κάποιοι χριστιανοί (μοναχοί, ιερείς και λαϊκοί) που έχουν ευλάβεια ανακατεμένη με βλάβη, όπως έλεγε χαριτολογώντας ο όσιος Παΐσιος, που παριστάνουν τους χαρισματικούς, ενώ δεν είναι. Επιθυμούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό του πλήθους, γι’ αυτό αναμεταδίδουν αυτές τις φήμες σαν βεβαιότητες, έστω και αν γνωρίζουν υποσυνείδητα ότι αυτό το παιχνίδι έχει ημερομηνία λήξης. Περιπαίζονται από την ματαιοδοξία. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τη ζημιά που προκαλούν στο κύρος της Εκκλησίας και στους αδύναμους στην πίστη. «

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ:

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο έντονα αντιδρούσε ό όσιος, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν τέτοιους ακριβείς χρονικούς προσδιορισμούς. Να όμως που τώρα γινόταν αυτό ακριβώς που αντιπαθούσε ο άγιος … Ιεχωβάδες θα γίνουμε;… «

ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ:

# Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΩΝ!

# ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ΟΙΚΤΡΑ!

# ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ: ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ; ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ!

ΚΑΠΙΣ, ΠΑΙΔΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ:

«Ας μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας την αφέλεια και την ανοησία. Ας σταθούμε με φόβο και προσοχή. Ας μην προσθέτουμε ή αφαιρούμε το παραμικρό πάνω στα προφητικά λόγια των συγχρόνων αγίων μας»

ΑΥΤΑ ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΘ. ΡΑΚΟΒΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ!

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ) ΓΙΑ 290 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 100 ΠΙΛΟΤΟΥΣ! ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ, ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΛΠ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ (ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ), ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ! ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ΥΓ.1 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!

ΥΓ.2 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΘ. ΡΑΚΟΒΑΛΗ ΕΔΩ:
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/02/blog-post_405.html

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter