ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΦΕΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 15 Ιούν 2020 - 20:34
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ! ΠΕΡΙ ΠΟΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ; ΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ – ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΕΡΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ:

-ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΩΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ / ΠΟΛΕΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ “ΠΟΥΛΑΕΙ”…

-ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΔΕΙΝΑ (ΠΕΙΝΑ, ΣΕΙΣΜΟ, ΒΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ: ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΩΓΜΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ, ΟΣΟ Η ΝΤΠ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.

-ΕΠΕΙΔΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΝ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

-ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.
……………………………………………………………………………………………………………………

ΟΙ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΓΕΡΟΝΤΕΣ: ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΥΔΟΛΩΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ. (Π.Χ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ…)

ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ:

“ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΚΟΛΛΗΣΕΙ” ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ… ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ:

1. Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

2. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ Ή ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

3. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
…………………………………………………………………………………………………………..
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ; ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

1) ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (ΠΑΙΣΙΟΣ): «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!».

2) ΠΤΩΧΕΥΣΗ (ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ): Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση.
Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

3) ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ): “Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν”. “Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα”.

(ΣΧΟΛΙΟ: ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΩΤΑ…)

ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

“ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.
(ΣΧΟΛΙΟ: ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ LOCKDOWN ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ)

4) ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ; ΕΜΦΥΛΙΟΣ; ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ;:

ΠΑΙΣΙΟΣ: «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»…»…

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ
Θα μπούνε μέσα στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι,
χιλιάδες θα σφαχτούν εκεί, τί μακελειό τους περιμένει!
Έπειτα απ’ αυτό παιδάκια μου θάρθει ακυβερνησία,
αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή.

ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ: Είχα ρωτήσει τότε «Γέροντα, πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα;»
«Θα κοιτάς» μου είπε «όταν θα χυθεί αίμα μεταξύ μας. Όταν θα χυθεί αίμα μεταξύ μας τότε να ξέρεις ότι αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα. Αυτό να έχεις σημάδι».
(ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΡ. ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ)

5) ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

” ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ…ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!” (ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)
ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ:

# Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

# Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

# Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

# Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.

# Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

6) ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ:

# ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ: Από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.

– Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά (Κωνσταντινούπολη κτλ), ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ (ΨΑΛΤΗΣ): «Πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»

7) ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΑΙΣΙΟΣ
«Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της …». «Δεν θα κάνουν χωριό στην ΕΟΚ , γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις».
Θα διαλυθεί η ΕΟΚ -μας είπε- εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων.

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ
Όσο για την Ε.Ε., σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.
Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.

8) ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Γέροντας της Δυτικής Μακεδονίας:
«…αν δεν δείτε στην Μέση Ανατολή μεγάλη αναμπουμπούλα μην περιμένετε τίποτα…»

9) ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΠΑΙΣΙΟΣ:
” ‘Οταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς»

10) ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ):
«Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».

11) ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ): “Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης”.

12) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (ΠΑΙΣΙΟΣ): ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

13) ΥΦΕΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: “ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ… ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.”
(ΣΧΟΛΙΟ: ΙΣΩΣ ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΑ)

14) ΠΤΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ: «ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».

15) ΤΑ “ΕΞΑΜΙΛΙΑ”

ΠΑΙΣΙΟΣ: «Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.

(ΣΧΟΛΙΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

16) ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ (ΕΡΝΤΟΓΑΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΔΡ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ).
ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ: ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.
…………………………………………………………………………………………………………
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ…

ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…

ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ…

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΩΝ…

ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ). ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΣ ΜΗ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…