ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : SOS! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 10 Αυγ 2018 - 19:52
Loading...

Τι θα λέγατε, αν πηγαίνατε το παιδί σας σε μια παιδική χαρά, όπου η τσουλήθρα θα είχε όψη ανδρικού μορίου;

΄Η αν στο σχολείο του οι δάσκαλοι – νηπιαγωγοί του διάβαζαν παραμύθια με τίτλο «Η μικρή αλεπού Ζαν έχει δύο μαμάδες» ή «Το ταγκό δύο μπαμπάδων» ή «΄Οταν ο Κάρολος ήταν Καρολίνα», «΄Οταν η Ρίτα ήταν Ρίτσαρντ» και άλλα παρεμφερή;

Τι θα κάνατε, αν στο σχολείο τους τους ζητούσαν, να ντυθούν τα αγόρια κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια, για να τιμήσουν την ημέρα ισότητας των φύλων;

Πώς είπατε; Αυτά τα πράγματα δε γίνονται; ΄Αντε καλέ! Αφού γίνονται στις «πολιτισμένες» χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Νορβηγία κ.ά. είναι θέμα χρόνου η οπισθοδρομική Ελλαδίτσα, να αποφασίσει, να εκπολιτιστεί και να βαδίσει στα χνάρια τους!

Και επειδή βέβαια τα πάντα ξεκινούν από την παιδεία, η ΝΤΠ εργάζεται εδώ και δεκαετίες, για να κατορθώσει, να αποτραβήξει τα παιδιά από τους γονείς και να αναλάβει το σχολείο την ανατροφή τους πάντα σύμφωνα με εκπαιδευτικά συστήματα, που καθορίζουν οι ίδιοι οι διεστραμμένοι νεοταξίτες! Το συμπέρασμα δεν είναι δικό μου, αλλά πρόκειται για παραδοχή του Νick Rockefeller στον Aaron Russo.

Είχε πει συγκεκριμένα ο Ροκφέλερ, ότι η οικογένειά του είχε υποκινήσει το φεμινιστικό κίνημα, όχι βέβαια επειδή είχαν καμιά σκασίλα για την ισότητα των δύο φύλων αλλά: α) για να φορολογήσουν και τις γυναίκες (ως εργαζόμενες πλέον) και β) για να διαλυθεί η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια, έτσι ώστε τα παιδιά να τα γαλουχεί το σχολείο και όχι οι μανάδες.

Και θεωρώ, ότι έχουν επιτύχει το στόχο τους σε μεγάλο βαθμό αφού οι εξαντλημένοι γονείς στον αγώνα τους για την επιβίωση προτιμούν, να παρκάρουν τα παιδιά στα ολοήμερα σχολεία και να τους εμπιστευτούν την ανατροφή τους, ενώ όσο βρίσκονται σπίτι είναι κατάκοποι και επομένως δε διαθέτουν ωφέλιμο και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους!

Αρκετά χρόνια πριν είχα διαβάσει έρευνα, που κατέληγε στο συμπέρασμα, ότι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα «συρρικνώνει» το IQ των παιδιών και η αλήθεια είναι, ότι ούσα ανυποψίαστη τότε την είχα ψιλοαμφισβητήσει. Δυστυχώς πλέον έχει αποδειχθεί, ότι όχι μόνο ήταν απολύτως σωστή αλλά τα πράγματα έμελλε, να χειροτερέψουν κατά πολύ!

Οι επιταγές της ΝΤΠ αρχίζουν, να παίρνουν σάρκα και οστά -αλλού νωρίτερα και αλλού αργότερα- και έχουμε φθάσει στο σημείο τα εκπαιδευτικά συστήματα, που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο, να έχουν τελικό στόχο, να διαμορφώσουν ανώμαλους κρετίνους και όχι υγιώς σκεπτόμενα άτομα! Νεοταξίτικες απόψεις, που επιβάλλονται με δικτατορικές μεθόδους είναι π.χ., ότι τα παιδιά γεννιούνται χωρίς φύλο και είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, να το επιλέξουν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους!

Με αυτή τη λογική βλέπουμε στη Σουηδία νηπιαγωγεία ουδετέρου φύλου, όπου διδάσκουν τα παιδιά να απορρίπτουν τις φυσικές τους κλίσεις προς τις αρσενικές ή θηλυκές δραστηριότητες και αντίθετα τους ζητούν να κάνουν δραστηριότητες που συνήθως συνδέονται με το αντίθετο φύλο. Από την άλλη, στα σχολεία της Γερμανίας θέτουν περίεργα ερωτηματολόγια προς τους εφήβους με σκοπό να τους προβληματίσουν σχετικά με το αν ανήκουν στο σωστό φύλο! Στη δε Ελβετία μοιράζονται στα παιδιά ομοφυλόφιλες κούκλες και παιχνίδια ομοιώματα γεννητικών οργάνων! (;;;), ενώ στην «προοδευτική» Γαλλία προβάλλουν στα σχολεία ταινίες όπου π.χ. ένα κορίτσι, θέλει, να γίνει αγόρι και ερωτεύεται μια γειτονοπούλα της! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Εννοείται βέβαια, ότι υπάρχει και οργάνωση (η GENDER-FREE ID COALITIOΝ), που αρνείται, να δίνουμε «ταμπέλες φύλου» στα βρέφη από τη γέννησή τους, ενώ προωθείται και η άποψη, ότι τα παιδιά ανήκουν στο κράτος και όχι στους γονείς! (Σας θυμίζει κάτι; Την άποψη Ροκφέλερ μήπως;)

Για να επιτύχουν τα άνομα σχέδια τους οι νεοταξίτες προωθούν σε θέσεις εξουσίας ομοφυλόφιλους, παιδεραστές και χρήσιμους ηλίθιους αμοραλιστές οι οποίοι κατορθώνουν με διάφορους τρόπους -δημοκρατικούς ή πλάγιους-, να κάνουν την ανωμαλία νόμο του κράτους. Και δυστυχώς, υπάρχουν γονείς, που έχουν καταπιεί αμάσητη αυτήν την προπαγάνδα και κάνουν πειράματα με τα αγγελούδια τους μεγαλώνοντάς τα ως ουδέτερα φύλου (ευτυχώς όχι στην Ελλάδα! ΄Η τουλάχιστον έτσι ελπίζω!).

Εννοείται βέβαια, ότι η Ορθοδοξία αποτελεί «κόκκινο πανί» για όλους αυτούς, όχι μόνο επειδή κατέχει τη Μία και Μοναδική Αλήθεια, αλλά και επειδή διδάσκει ηθικές αρχές και αξίες, που όλοι αυτοί τις αποφεύγουν, «όπως ο διάβολος το λιβάνι»!

Ας δούμε όμως και το «πρωτοποριακό» εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας, το οποίο θεωρείται από πολλούς ως πρότυπο: Η παιδεία στη Νορβηγία προωθεί την ιδέα επιλογής φύλου, την πρώιμη σεξουαλικότητα και την αποβλάκωση ενώ οι αντιδρώντες διώκονται ανηλεώς βάσει νόμου! Ρωσίδα δασκάλα, που είχε την τύχη;;; να εργαστεί στη χώρα αυτή χαρακτηρίζει το νορβηγικό σχολείο ως «φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους». Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό σχολείο τα παιδιά πρέπει, να μάθουν το αλφάβητο, να μετράνε και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. Η ανάγνωση στην τάξη δε γίνεται μεγαλόφωνα, για να μην «ντραπεί» το παιδί. Κάθε ημέρα ο δάσκαλος μπορεί, να κάνει ως δύο ασκήσεις μαθηματικών και κάθε εβδομάδα ως 5-8 λέξεις αγγλικών. Δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας, φυσικής επιστήμης. ΄Οσο για το Β΄ΠΠ απλά γνωρίζουν, ότι υπήρξε. Και οπωσδήποτε απαγορεύεται τα παιδιά, να μελετούν στο σπίτι, γι’ αυτό το λόγο στους τοίχους των σχολείων υπάρχουν ανακοινώσεις, που γράφουν: » Εάν οι γονείς σας επιβάλλουν, να κάνετε τα μαθήματα καλέστε στο [τάδε] τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς.»!!!
Πώς να ελευθερωθούν; Απλούστατα! Στη Νορβηγία (και σε πολλές άλλες χώρες) λειτουργεί ένα σύστημα Κρατικής Πρόνοιας υποτίθεται, που δι’ ασήμαντον αφορμήν (π.χ. γιατί ο γονιός βάζει τα παιδιά του να μελετούν ή τα αναθρέφει με χριστιανικές αξίες ή γιατί τους έριξε ένα χαστούκι) αρπάζουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους και τα αναθέτουν σε ανάδοχες οικογένειες! Το θέμα είναι τεράστιο. ΄Εχω γράψει σχετικό άρθρο:

SOS! ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Δείτε ακόμα:

https://www.protagon.gr/epikairotita/i-arpagi-twn-paidiwn-stin-norvigia-44341112613

Και πάμε τώρα στα δικά μας:
Η παιδεία μας, όσοι έχουμε μια άλφα ηλικία αντιλαμβανόμαστε, ότι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα:
α) ΄Ελλειμμα ανθρωπιστικής παιδείας, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ηθική παρακμή της κοινωνίας.

β) Κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας με αποτέλεσμα τα παιδιά, να έχουν φτωχό λεξιλόγιο καθώς επίσης αδυναμία έκφρασης και κατανόησης κειμένου.

γ) Παραχάραξη της ιστορίας μας. (Δε θα επεκταθώ.΄Εχω γράψει δύο άρθρα σχετικά.)Δείτε:

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

και

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

δ) Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και αντικατάστασή του με τη Θρησκειολογία ούτως ώστε όλες οι Θρησκείες να φαντάζουν ίδιες στα μυαλουδάκια των παιδιών και η Ορθοδοξία, να εξισωθεί με αιρέσεις και λοιπές θρησκείες.

Και μην ξεχνάμε, ότι έχει ψηφιστεί επίσης το υπερμνημόνιο, το οποίο στο θέμα της Παιδείας, ούτε λίγο ούτε πολύ υποχρεώνει τις κυβερνήσεις, να προωθήσουν την πολυπολιτισμική παιδεία, να καταργήσουν τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές, τον εκκλησιασμό των μαθητών (κατά τα άλλα τους υποχρεώνουν, να επισκεφτούν συναγωγή και τέμενος), να εισάγουν μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από το Δημοτικό (και να διανέμουν δωρεάν προφυλακτικά από το Δημοτικό) και οπωσδήποτε, να καταργήσουν την ελληνική Ιστορία!

Μπορεί όλα αυτά(και ένας Θεός ξέρει τι άλλα έχουν στα σκαριά), να μην έχουν εφαρμοστεί ακόμα πλήρως στην πατρίδα μας, τα προεόρτια όμως έχουν αρχίσει και παρακολουθώντας, τι συμβαίνει σε άλλες χώρες καλά θα κάνουμε, να ανησυχούμε και να επαγρυπνούμε! Ιδιαίτερα κατά τη θητεία της άθεης κυβέρνησης έχουμε δει την προσπάθειά της, να επιβάλει τις νεοταξίτικες επιταγές με αφαίρεση και αλλαγές στη διδακτέα ύλη, κατάργηση της αριστείας, αντικατάσταση των Θρησκευτικών από τη Θρησκειολογία παρά την αντίθετη απόφαση του ΣΤΕ, έμφυλες ταυτότητες, αλλαγή φύλου στα δεκαπέντε, αναδοχές παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια κ.ο.κ.

Ας (προσ)ευχηθούμε, να μην επιτρέψει ο Θεός, να ολοκληρωθούν τα σατανικά σχέδιά τους στην πατρίδα μας και να αποκτήσουμε κάποια στιγμή μια παιδεία, όπως την ονειρεύεται ο Σιατίστης Παύλος. Παραθέτω μικρό απόσπασμα από ομιλία του:

“Ονειρεύομαι ένα σχολείο που θα έχει κέντρο το πρόσωπο του μαθητή και της μαθήτριας κι όχι το μυαλό τους. Που θα του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Θεό, για τον άνθρωπο, για τον κόσμο. Που θα έχει την τόλμη και τον ρεαλισμό να του εξηγήσει, ότι ο άνθρωπος χωρίς τον Θεό είναι ένα σκουπίδι. Και να ξέρει ότι μαζί με τον Θεό, θα γίνει ένας κατά χάριν θεός.
Ονειρεύομαι μια Παιδεία που να εμπνέει τον άνθρωπο, τον μαθητή, ένα σχολείο που θα ασχολείται με τους μαθητές του. Που θα σκύβει με αγάπη στον καθένα, που θα ακούει την κραυγή του κάθε μαθητού που του φωνάζει “πρόσεξέ με”.
Ονειρεύομαι μια Παιδεία για τη ζωή. Μια Παιδεία που να προσφέρει ζωή και όχι θάνατο”

Ολόκληρη η ομιλία του εδώ:
https://www.votegreece.gr/archives/65431

Εν κατακλείδι, είναι φανερό τοις πάσι, ότι η ΝΤΠ, που δυστυχώς αλωνίζει σε πολλές χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας) σχεδιάζει, να μην αφήσει τίποτε όρθιο και έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμα και τα παιδιά του κοσμάκη και μάλιστα «εξ απαλών ονύχων»! Ειδικά στην πατρίδα μας γνωρίζει, ότι Ελληνισμός και Ορθοδοξία είναι οι δύο πυλώνες, που κρατούν όρθιο το έθνος καθώς και ότι η ένωση αυτών των δύο έχει αποτελέσει ήδη μία φορά το θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε μία ολόκληρη αυτοκρατορία! Λογικό είναι επομένως, ότι τρέμει, ότι αυτό μπορεί, να ξανασυμβεί, γι’ αυτό μας πολεμά με λύσσα και μανία!

Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, θα ξανασυμβεί! Γιατί, οφείλουμε, να εμπιστευόμαστε πρωτίστως το Χριστό, που μας το έχει υποσχεθεί δια στόματος των προφητών του και όχι τα τσιράκια της ΝΤΠ! Η Ελλάδα προώρισται να ζήσει και να μεγαλουργήσει και αυτό αναμένουμε! Και τα παιδιά μας θα ζήσουν την εποχή, που όπως μας προείπε ο Πατροκοσμάς «θα ζήσει ο λύκος με το αρνί», ενώ αυτό που ζούμε τώρα είναι (κατά Παϊσιο) «μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά»! Κλείνω με δύο στίχους από προφητικό ποίημα στο οποίο ο ίδιος ο Χριστός μας προτρέπει, ως εξής:
«Το νου σας στα παιδιά σας , σφιχτά στην αγκαλιά σας ,
Άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας .»

https://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_5996.html

Ας μην τους κάνουμε τη χάρη, φέρνοντας τα παιδιά μας κοντά στην Εκκλησία και στο Χριστό!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter