ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : SOS! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 9 Μαΐ 2018 - 19:14
Loading...

Το θέμα έχει περάσει γενικά στα ψιλά και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Γιατί, όταν μία αποδεδειγμένα προδοτική κυβέρνηση προτίθεται, να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε σίγουρα οι προθέσεις της δεν είναι αγαθές. Και βέβαια, αναζητά και άλλους πρόθυμους προδότες μέσα στη Βουλή, για να τη βοηθήσουν, να φέρει εις πέρας τα σχέδια της. Και, όχι που να το παινευτούμε, αλλά από αυτό το είδος (τους προδότες) βρωμάει ο τόπος! Δε φτάνει, που κατά κοινή ομολογία έκαναν το Σύνταγμα

κουρελόχαρτο, τώρα θέλουν και να αλλάξουν κάποια άρθρα.

Και το ερώτημα είναι: Ποια είναι τα άρθρα ή οι διατάξεις, που θέλουν, να αλλάξουν; Γιατί ο Αλέξης το έδωσε το στίγμα: μίλησε για μια «προοδευτική» αναθεώρηση του Συντάγματος και γνωρίζουμε πολύ καλά τι εννοούν όλοι αυτοί, όταν μιλούν για πρόοδο!

Να υποθέσω επομένως, ότι πρωταρχικός στόχος είναι η απάλειψη του άρθρου 3, που κατοχυρώνει την Ορθοδοξία, ως επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα; Γιατί, ως γνωστόν, για αυτούς η Χριστιανική θρησκεία είναι αναχρονιστική και παρωχημένη. Αφού, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; στόχος όλων αυτών, που μας κυβερνούν και υπηρετούν τη ΝΤΠ, είναι, να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική χώρα, στην οποία, αν είναι δυνατόν οι ΄Ελληνες, να είναι μειοψηφία! Οπότε, θα μπορούσε κάλλιστα, να είναι το Ισλάμ η κρατούσα θρησκεία!

Και μετά, θα είναι απολύτως λογικό, να απομακρυνθούν όλα τα θρησκευτικά σύμβολα (σταυροί, εικόνες) από τις δημόσιες υπηρεσίες, που τόσο έχουν λυσσάξει οι άθεοι από τον πρώτο ως τον τελευταίο! Και απαλείφοντας και τη διάταξη 16.2 (που κάνει λόγο, για ανάπτυξη εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης μέσω της παιδείας) άνετα πλέον θα μπορούν, να καταργηθούν και τα Θρησκευτικά και να αντικατασταθούν από τη Θρησκειολογία, που τόσο το πάλεψαν με νύχια και με δόντια οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας, αλλά αυτοί οι «σκοταδιστές» του Συμβουλίου Της Επικρατείας δεν τους έκαναν το χατίρι.

Ακόμα, ίσως καταργηθεί και το άβατο του Αγίου ΄Ορους, που μην ξεχνιόμαστε, είναι και όρος του Υπερμνημονίου και θα μπορεί πλέον κάθε καρυδιάς καρύδι, όχι μόνο, να το επισκεφτεί, αλλά, γιατί όχι; ίσως, να φτιάξει κι ένα κοινόβιο, κάπου στον ΄Αθωνα. Μπορεί, να δούμε βουδιστές, σαϊεντολόγους, παγανιστές, σατανιστές ή ακόμα και τους οπαδούς του swinging στο Περιβόλι της Παναγίας, έτσι, για να το εκσυγχρονίσουμε λίγο, γιατί πολύ ράσο και μαυρίλα πέφτει και σου μαυρίζει την ψυχή!

Πολύ, φαντάζομαι, ότι ενοχλεί τους πολιτικούς μας και ο όρκος, που βάσει του άρθρου 33, οφείλει, να δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει ως εξής: «Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Eλληνικού Λαού».

Γιατί τους ενοχλεί;

1) Γιατί δεν μπορούν, να βάλουν ΠτΔ άθεο ή εν γένει μη χριστιανό.
2) Γιατί μιλάει για εθνική ανεξαρτησία, που δεν είμαι καθόλου σίγουρη, αν εξακολουθεί, να υφίσταται με όλα τα μνημόνια, που έχουν υπογράψει.
3) Γιατί κάνει λόγο για δικαιώματα και ελευθερίες των Ελλήνων, που επίσης δεν είμαι σίγουρη, αν εξακολουθούν, να υφίστανται.

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γ. Κασιμάτης -και όχι μόνο, αλλά πολλοί συνταγματολόγοι- διατείνεται, ότι τα μνημόνια είναι αντισυνταγματικά. Μήπως, επομένως, αντί, να καταργήσουν τα αντισυνταγματικά μνημόνια, οι «πατριώτες» πολιτικοί μας προτιμούν, να αλλάξουν το Σύνταγμα, ούτως ώστε, όλα όσα έχουν ψηφίσει, να θεωρούνται πλέον συνταγματικά;

Φαντάζομαι, ότι μπορεί ακόμα, να τους ενοχλεί το άρθρο 17.2 που κάνει λόγο για προστασία της ιδιοκτησίας. Αλήθεια, ο ΕΝΦΙΑ είναι συνταγματικός; Τι έχουν, να πουν οι ειδικοί;

Ενοχλητικό ίσως, να θεωρούν και το άρθρο 21.4,5 που μιλά για μέριμνα του κράτους για όσους στερούνται την κατοικία και για λήψη μέτρων για αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Αλλά ξέχασα! Γι’ αυτό φέρνουν τους μετανάστες. Για να μας λύσουν το δημογραφικό! ΄Οσο για την κατοικία σε λίγο θα τη στερούνται και αυτοί, που τη διαθέτουν με τόσους πλειστηριασμούς, που είναι στα σκαριά!

΄Όμως και το άρθρο 27 μπορεί, να τους κάθεται στο στομάχι, γιατί λέει, ότι δεν μπορεί, να γίνει μεταβολή στα όρια της επικράτειας και ίσως τα πολιτικά μεγαθήρια, που μας κυβερνούν, να έχουν άλλα κατά νου! (Για περάστε! ΄Ολοι θα πάρετε!)

Τέλος, πιθανόν να θέλουν, να αλλάξουν τα περί οικογενειακού δικαίου, ώστε, να επιτραπούν οι υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια, που ήδη προωθούν και να μην υπάρχει περίπτωση, να κριθούν αντισυνταγματικές.

Αυτά και όσα άλλα άλλα άρθρα κάνουν λόγο για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια είναι σίγουρο, ότι βρίσκουν αντίθετους τους αριστερούς κυβερνώντες (και ίσως όχι μόνο αυτούς), οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς, ότι είναι διεθνιστές και άθεοι και όλα αυτά τα θεωρούν ξεπερασμένα. Είμαι υπερβολική και ανησυχώ χωρίς λόγο; Μακάρι! Αλλά τα έχουμε δει πλέον όλα, από τους προδότες της Βουλής, που τίποτε πια δε με εκπλήσσει. ΄Αλλωστε, είναι επιβεβαιωμένο, ότι προσπαθούν, να γκρεμίσουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα και σίγουρα το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια είναι πρώτη τους προτεραιότητα!

Και βέβαια, επειδή η αναθεώρηση του Συντάγματος χρειάζεται 180 βουλευτές, ήδη γίνονται υπόγειες και μη συζητήσεις και μαγειρέματα και ένας ένας, η Φώφη, ο Σταύρος, ο Κούλης δηλώνουν, ότι επιβάλλεται, να γίνει. Αυτά, για να μην έχουμε αυταπάτες, ότι όταν κάποια στιγμή γίνουν εκλογές μπορεί τα πράγματα, να αλλάξουν προς το καλύτερο. ΄Ολοι τους τα ίδια σκ@τά είναι και όλοι τους υπηρετούν κατά γράμμα της επιταγές της ΝΤΠ!

Αν έχουμε, να περιμένουμε από κάπου βοήθεια και σωτηρία από τα άνομα σχέδιά τους, είναι από τον Τριαδικό Θεό. ΄Οπως είπε και ο Αγ. Παϊσιος:

«Οταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους και να υπάρχει γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε· θα βοηθήσει ο Θεός»
Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ­τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ­σοχή…
Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός!
Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα…
Σήμερα προσπαθούν να γκρεμίσουν την πίστη, γι’ αυτό αφαιρούν σιγά-σιγά από καμμιά πέτρα, για να σωριασθεί το οικοδόμημα της πίστεως.
– Ό λαός, Γέροντα, είναι σαν θηρίο.
– Εγώ από τα θηρία δεν έχω παράπονο. Βλέπεις, τα ζώα δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο κακό, γιατί δεν έχουν μυα­λό, ενώ ό άνθρωπος πού φεύγει μακριά από τον Θεό γί­νεται χειρότερος από το μεγαλύτερο θηρίο! Πιο φοβερό είναι, όταν ό διάβολος συμμαχήσει με έναν άνθρω­πο διεστραμμένο· τότε κάνει διπλό κακό…
Στην συνέχεια, Θεός φυλάξοι, αυτοί θα φέρουν δυ­σκολίες, θα στριμώξουν ανθρώπους, μοναστήρια. Ή Εκκλησία, ό Μοναχισμός, θα τους κάνη κακό, γιατί θα τους εμπόδιση στα σχέδια τους. Μόνον πνευματικά μπο­ρεί να αντιμετωπισθεί ή σημερινή κατάσταση, όχι κοσμι­κά.
Πηγή: Γέροντος Παισίου Αγιορείτου – Λόγοι Β΄- Πνευματικη Αφύπνιση

ΥΓ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter