ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μοιράζει «υποτροφίες» σε μελλοντικούς «ηγέτες» ο Soros

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 8 Μαΐ 2019 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Photo: Getty

Μοιράζει ο «φιλάνθρωπος» Soros «υποτροφίες» σε «καλούς» ανθρώπους και όσοι τις παίρνουν ξαφνικά εκλέγονται «τυχαία» από εμάς στην Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Και μετά μαζεύονται όλοι αυτοί να ψηφίσουν υποτίθεται για το συμφέρον των λαών και μόνο αυτό δεν κάνουν. Προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στους τοκογλύφους προωθώντας τα συμφέροντα των Τραπεζών εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Ποιος πολιτικός που θα εκπροσωπούσε τον λαό θα ψήφιζε ποτέ υποχρεωτική χρήση πιστωτικής κάρτας στις συναλλαγές… δήθεν για την

καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, όταν γνωρίζει ότι όλοι οι μαφιόζοι της Βουλής φοροδιαφεύγουν, παίρνουν μίζες κι έχουν από 4–5 offshore ο καθένας, για να δέχονται τα χαρτζιλίκια από τα ξένα αφεντικά;

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η DW:

«Σημειωτέον ότι το Central European University του Τζ. Σόρος, που ιδρύθηκε το 1991 με έδρα τη Βουδαπέστη, έχει προσφέρει εκατοντάδες υποτροφίες σε φοιτητές από την Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Σήμερα πολλοί εξ αυτών έχουν καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις σε βαλκανικές κυβερνήσεις και θεσμούς της δημόσιας διοίκησης.»

Σχεδόν 30 χρόνια σπουδάζει τα δικά του παιδιά που μετά τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά.

Υποτροφία έδωσε ο Soros και στo ιδρυτικό στέλεχος του «αναρχικού» Indymedia, την Jaqueline Soohen.

Κάπως έτσι εκλέχτηκε κι ο πρώτος «μαύρος» Πρόεδρος της Αμερικής και ως αντάλλαγμα για τις δωρεές εκατομμυρίων που έλαβε από τη Goldman Sachs… αφαίρεσε από τις τσέπες των Αμερικανών και τα έδωσε στους χορηγούς του τοκογλύφους και μαφιόζους των Χρηματιστηρίων… πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια που καταγράφονται πλέον ως ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ στις πλάτες των Αμερικανών. Παρέλαβε τις ΗΠΑ με 10 τρις χρέος και παρέδωσε την Προεδρία με 20 τρις χρέος. Και γι’ αυτήν την τεράστια κομπίνα… οι πράκτορες της δημοσιογραφίας τον έχουν κάνει θεό, μιας και από αυτά τα κλεμμένα έφαγαν κι αυτοί το μερίδιό τους.

Πηγή: dw.com
https://www.protothema.gr/politics/article/604445/o-soros-pieze-tin-ellada-oukrania/
Πηγή: protothema.gr

aznews.site

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…