ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Μολύνουν ολόκληρο τον πλανήτη και φέρνουν πόλεμο»: Βίντεο «ΒΟΜΒΑ» για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Απρ 2023 - 18:03
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σοκαριστικά γεγονότα κάτω από την μύτη των περισσοτέρων…

Ποιες θα είναι οι συνέπειες της αποστολής πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από το ΝΑΤΟ που θα χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία, καθώς η Δύση πιέζει την κατάσταση στα πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, τα οποία φυσικά αντιτάσσονται στην συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο που ξεκίνησε το ίδιο το ΝΑΤΟ στην πολυτάραχη χώρα, το απεμπλουτισμένο ουράνιο ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ:

«Πρώτα, το ΝΑΤΟ περικύκλωσε τη Ρωσία με πυραυλικά συστήματα και έπειτα με επικίνδυνα βιολογικά εργαστήρια….

Τώρα προμηθεύουν πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία….

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο αποτελεί θανάσιμο πρόβλημα επί δεκαετίες. Τα τελευταία 78 χρόνια, χιλιάδες πυρηνικές βόμβες έχουν πυροδοτηθεί σε δοκιμές και χιλιάδες ακόμη έχουν αποθηκευτεί. Αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής απαιτούν ουράνιο-235 όπως και οι περίπου 430 ηλεκτροπαραγωγοί πυρηνικοί σταθμοί.

Το ουράνιο-235 πρέπει να εμπλουτιστεί από ακατέργαστο μετάλλευμα ουρανίου και το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι ένα παραπροϊόν αυτής της διαδικασίας εμπλουτισμού.

Το κόστος για τη σωστή διαχείριση και απόρριψη του απεμπλουτισμένου ουρανίου που παράγεται από μία μόνο μονάδα εμπλουτισμού είναι δισεκατομμύρια!!!! Έτσι, το ΝΑΤΟ άρχισε να διασκορπίζει αυτό το ραδιενεργό δηλητήριο σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη μορφή βαριδίων, θωρακίσεων και πυρομαχικών!!!!!!!!!!!!!!!

Η ικανότητά του να εκρήγνυται κατά την πρόσκρουση το κατέστησε αποτελεσματικό στη διάτρηση των θωρακίσεων. Αλλά κατά την πρόσκρουση το ουράνιο μετατρέπεται σε λεπτή σκόνη. Αυτή η λεπτή σκόνη διαρκεί πολλές ζωές και γίνεται ακόμη πιο θανατηφόρα με την πάροδο του χρόνου…

Έτσι, η σκόνη που εισέρχεται στο έδαφος και στην παροχή νερού μπορεί να δηλητηριάσει όλα τα ζωντανά πράγματα για πολλές δεκαετίες!!!!

Το ΝΑΤΟ έχει δηλητηριάσει τον πλανήτη με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Κι αυτή τη στιγμή υποκινεί έναν πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία».

 

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr