ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μοναδική Ψηφιακή Ταυτότητα Υγείας – Όλο και πιο «ορατό» το «ΧΑΡΑΓΜΑ»

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 23 Δεκ 2022 - 6:12

Τι αποφάσισαν στην Ινδία – Να συμβουλευτούν άμεσα τον Πιερρακάκη…

Νέο Δελχί : Η ψηφιακή αποστολή Ayushman Bharat (ABDM) ξεκίνησε από τον πρωθυπουργό Narendra Modi για να φέρει μια αλλαγή στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας.

ΚΑΙ ΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ;;;

Αυτή η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα μοναδικό αναγνωριστικό υγείας για κάθε πολίτη και τις ψηφιακές λύσεις υγείας των νοσοκομείων σε όλη την Ινδία κάνοντας την διαδικασία των νοσοκομείων απλοποιημένη.

Το ιστορικό υγείας των πολιτών της Ινδίας θα καταγράφεται και θα προβάλλεται ψηφιακά.

Η κάρτα υγείας θα επιτρέπει στον πολίτη να έχει πρόσβαση και να μοιράζεται δεδομένα υγείας με την συγκατάθεσή του, με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τους πληρωτές.

Σε περίπτωση ερωτήσεων, ο χρήστης μπορεί να επισκεφτεί τον επίσημο ιστότοπο της Εθνικής Αρχής Υγείας στη διεύθυνση healthid.ndhm.gov.in .

Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΤΕΙ!!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…

Τι είναι το ψηφιακό αναγνωριστικό υγείας;

Το ψηφιακό αναγνωριστικό υγείας είναι ένας τυχαία δημιουργημένος 14ψήφιος αριθμός που εξυπηρετεί τρεις σκοπούς: μοναδικό έλεγχο ταυτότητας, έλεγχο ταυτότητας και νήμα των αρχείων υγείας του δικαιούχου.

Αυτό το αρχείο θα είναι προσβάσιμο μόνο με την ενημερωμένη συγκατάθεση του δικαιούχου σε πολλά συστήματα και ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο χρήστης μπορεί να λάβει ένα αναγνωριστικό υγείας με αυτοεγγραφή στον ιστότοπο που παρέχεται στο διαδίκτυο ή κατεβάζοντας την εφαρμογή ABMD αρχεία υγείας στο κινητό του τηλέφωνο

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr