ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.39 – ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 14 Σεπ 2020 - 19:48

Είπε ο Κύριος: Σας λέω παιδιά μου, είμαι δίπλα σας, εσείς φοβόσαστε και πάτε πιο πέρα για να βρείτε ζεστασιά στο ανθρώπινο.

Εγώ έρχομαι ως πνοή, για να σας δώσω από την Πνοή μου στην πνοή σας, να μην πάθετε. Εσείς φοβόσαστε και προσπαθείτε να πάρετε ανάσα εκεί που δεν υπάρχει οξυγόνο, στην αμαρτία!

Εγώ έρχομαι και σας λέω να σας δώσω φως από το δικό Μου και εσείς φοβόσαστε να είσαστε μαζί Μου, γιατί η πίστη έχει χλομώσει και το σβήνετε αυτό το φως με την δύναμη της αμαρτίας που είσαστε βουτηγμένοι. Και ανάβετε ένα καντηλάκι μπας και βγείτε από το σκοτάδι.

Την συμπεριφορά που έρχεται εσείς την προκαλείτε. Εγώ όμως θα βοηθάω για να μην την προκαλείτε. Αυτά που θα επιτρέψω θα είναι μόνο για διαπαιδαγώγηση, αλλά δεν θα σας αφήσω να καταστραφείτε.

Σας έδωσα επί της γης το πιο πολύτιμο που έχει η ψυχή μου, την μητέρα μου και εσείς δεν την δικαιολογήσατε.

Παναγία μου λέτε από την μια και κλέπτες είσαστε από την άλλη. Κλέβετε την εμπιστοσύνη της και την δικιά μου με τις αμαρτίες σας.

Χριστέ μου λέτε από τη άλλη πλευρά και λέτε ψέματα στον εαυτό σας, γιατί μόλις περάσετε την δυσκολία, ξεχνάτε το, Χριστέ μου, και πάτε στα χρήματα.

Έλεος επί της γης θα δώσω και πάλι, αλλά συνέλθετε παιδιά μου, έρχονται δύσκολες ημέρες, δύσκολες ώρες.

Εσείς τις προκαλείτε, όχι Εγώ.

Εγώ προσπαθώ να μακρηγορώ, να μην γίνουν, εσείς τα σπρώχνεται να γίνονται.

Εγώ σβήνω το φυτίλι της φωτιάς και εσείς το βάζετε κοντά στο δυναμίτη.

Μετανοήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Βάλτε με μέσα σας, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Γονατίστε με τα γόνατα του σώματος και της ψυχής, όσο πιο ταχύτερα μπορείτε!

Εγώ δεν παρατάω τον κόσμο, δεν θα κοιτάξω αλλού, αλλά σας κοιτάω στα μάτια. Εσείς τολμήστε να σηκώσετε τα μάτια σας να με κοιτάξετε, και μην κρύβετε τα μάτια μπροστά στο ψέμα παιδιά μου.

Μακάρι να ξέρατε τι έρχεται, πίστη σας χρειάζεται. Πίστη μετάνοια εξομολόγηση, όσο πιο πολύ από ποτέ.

Αν τα στομάχια σας είχανε μάτια θα βλέπανε τι πείνα έρχεται!

Την πνευματική πείνα την περνάτε ήδη, με την απιστία σας σε πολλούς πλέον, με την χλωμότητα της πίστεως σε άλλους, με τον διωγμό σε αυτούς που πιστεύουνε και τον χλευασμό αυτών.

Ο διωγμός θα γίνει με γάντι, με ομορφιά! Δηλαδή, τι θέλεις; Δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο; Εντάξει μη το κάνεις! (Αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις). Και θα σας πουν, για δείξε μου το χαρτί, αν έχεις κάνεις το εμβόλιο! Α! το παιδί σου δεν μπορεί να πάει στο σχολείο!

Α! δημοκρατία έχετε, δημοκρατία της δικτατορίας. Εγώ δεν το θέλω αυτό, η Παναγία δεν το θέλει αυτό.

Εσείς που ο ίδιος ο Θεός σας είπε είστε ομοιώματα δικά Μου, είστε παιδιά μου, είσαστε σπλάχνα μου. Ο ίδιος ο Θεός που είπε δεν πετάω καμία ψυχή κάτω και δεν φταίνε αυτοί που δεν με ξέρουνε, όταν τους δείχνουν άλλον πατέρα.

Και εσείς επί της γης τι κάνετε; Τρελαθήκατε, αλλά τρελάνατε την γη όμως. Πως την τρελάνατε; Με τα καμώματά σας.

Να κάνετε μια πυρηνική έκρηξη για να δείτε πόσο ισχυρή θα είναι. Ε! ας πάτε να κάνετε γεωτρήσεις μέσα στην θάλασσα, με τον τρόπο που κάνετε, με τις σεισμικές έρευνες.

Γιατί παιδιά μου λέγονται σεισμικές έρευνες, οι γεωτρήσεις; Μήπως προκαλούν και σεισμούς, μια χαρά τα ονομάζουν. Μπορεί πίσω από την λέξη «σεισμικές» για τους επιστήμονες να υπάρχει άλλη έννοια.

Αλλά να όμως που αυτές οι έρευνες προκαλούν και αυτά στις περιοχές που γίνονται. Στο Αιγαίο δεν θα κάνουν όλες αυτές τις σεισμικές έρευνες; Γι΄αυτό θα το πάθει και η Τουρκία.

Γι΄αυτό σας είπα, οι κουκουβάγιες θα μοιρολογήσουν στα τείχη της Κωνσταντινούπολης, όπως κάποτε με την άλωση της πόλεως. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τώρα θα επαναληφθεί από φυσικά φαινόμενα και μετά από ανθρώπινα καμώματα!

Και μετά η Αγιά Σοφιά θα έρθει στη θέση της, θα πάρει αυτό το χάρισμα του Θεού που έχει, γιατί από εκεί θα ξεκινήσει και πάλι η καρδιά της Ορθοδοξίας να χτυπάει πολύ πιο ισχυρή!

Σας αρρώστησαν στην καρδιά, χτυπήσαν την αγάπη του Θεού μέσα στην καρδιά σας, να μην αγαπάτε τον Θεό, αλλά να αγαπάτε το χρήμα, τον μαμωνά. Να μην αγαπάτε την αγάπη, αλλά να αγαπάτε το μίσος, να μην αγαπάτε την ταπεινότητα, αλλά να αγαπάτε τον εγωισμό.

Αν έχετε το χρήμα γίνεστε θεοί, τότε τι να τον κάνετε τον Θεό παιδιά μου! Άραγε εσείς τρελάνατε την γη με τα καμώματά σας.

Σας έβαλε ο Θεός σε ένα μικρό παράδεισο, στον Άρη δεν υπάρχει ζωή, σε άλλον πλανήτη δεν έχουν βρει ακόμα ζωή. Τρέχουνε σαν τρελοί πάνω κάτω με τους δορυφόρους, με τις κοσμικές έρευνες.

Δεν είδαν όμως άλλον πλανήτη σαν την γη, ούτε να καρποφορεί, ούτε να τρέφει με τους καρπούς, τον άνθρωπο, τα ζωντανά,

όλα. Έδωσα το ύδωρ, χορταστικό και ζωϊκό, έδωσα την θάλασσα, έδωσα το στοιχείο του άλας για να δέσει η γη. Έδωσα το οξυγόνο να αναπνέετε και μετά που έφτιαξε όλα αυτά ο δημιουργός, ο παντοδύναμος, ο Αυτοκράτορας του σύμπαντος που λέγεται Θεός, έδωσε τα ζωντανά και τους ανθρώπους.

Τους έβαλε στον παράδεισο που έδωσε να ζήσουνε ειρηνικά. Εσείς με το που πατήσατε το πόδι σας στην γη, το πρώτο που κάνατε ήταν να σφαγιάσετε τα ζωντανά.

Τα λιοντάρια τρέφονται με αίμα, γι΄αυτό είναι και λιοντάρια και είναι άγρια. Εσείς οι άνθρωποι με τι τρέφεστε εκεί κάτω; Τι τρώτε;

Στο Ευαγγέλιο μιλάει για την θάλασσα και τα ψάρια και τα φυτά. Αλλά όμως εσείς σφαγιάζετε τόσα ζωντανά κάθε μέρα και ποτίσατε την γη με αίμα.

Ζείτε ειρηνικά με τα ζωντανά; Εσείς είστε αυτοί που χαλάσατε την γη, αυτό τον επίγειο παράδεισο, τον μικρό παράδεισο, αυτό που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο πλανήτη επί του Ουρανού.

Ακόμα και το φεγγάρι που είναι ο δορυφόρος της γης δεν μοιάζει με την γη, αλλά να, η γη έχει την δύναμη της έλξης του φεγγαριού και είναι ένας δορυφόρος επί της γης. Που την βρήκε αυτή την δύναμη; Τι είναι αυτή η δύναμη, τι στοιχεία υπάρχουνε; Ποιος τα δημιούργησε, ποιος τα έδωσε;

Και εσείς έχετε την δύναμη του εγωισμού και το θράσος στις μέρες σας να γυρίσετε την πλάτη σε Εμένα. Και να μιλάτε για ειρήνη και αγάπη και πανθρησκείες.

Και με Οικουμενιστικές ιδέες. Οικουμενισμός είναι όλη η οικουμένη, έτσι δεν είναι; Η Πανθρησκεία τι είναι; Μήπως είναι δύο λέξεις με την ίδια ουσία;

Μακάρι όλοι οι χριστιανοί να ήταν μαζί, αλλά να πιστεύανε ορθά. Εσείς λέτε όταν πάτε να κάνετε πάλη, να τον πιάσετε από

το κεφάλι για να τον ρίξετε κάτω, δεν θα τον πιάσετε από τα πόδια, γιατί θα σας ορμίσει πάλι, έτσι και οι αιρέσεις δεν πιάσανε την κεφαλή αλλά πιάσανε τα άκρα.

Χριστιανοί λέγονται, αλλά πια είναι η κεφαλή;

Πως τον πιστεύεις τον Χριστό! Ο Χριστός ψυχές μου δεν είναι κουστούμι, να το φοράς να δεις αν σου κάνει, κι αν σου είναι λίγο κοντό το μανίκι να το φέρουμε και αν σου είναι λίγο στενό να το φαρδύνουμε.

Η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια, είναι το κοστούμι της αληθείας, είναι ο μανδύας της αληθείας. Είναι η αλήθεια που άφησα Εγώ!

Εσείς ξεφύγατε… εσείς ξεχάσατε… εσείς φοβόσαστε!

Αμήν λέγω υμίν!

ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr