ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ & ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ «ΘΑ ΜΑΘΗΤΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ»!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 18 Ιούν 2019 - 22:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας, το βεβαιώνουν οι τόσο πολλοί και μεγάλοι άγιοι του 20ου αιώνα, κατά την οποία «θα μαθητεύσουν πάντα τα έθνη»! Η Αποκάλυψη το επιβεβαιώνει, τόσο στο 10ο κεφάλαιο, με τον ισχυρό άγγελο που δίνει το βιβλιδάριο στον Ιωάννη για να προφητεύσει και πάλι, όπως και στο 14ο κεφάλαιο, οπότε σαν τελευταίος Ορθόδοξος κήρυκας είναι ο προφήτης Ηλίας, ο οποίος μεσουρανεί στα μέσα ενημέρωσης 3,5 χρόνια πριν τον Αντίχριστο. Προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα της κρίσης του Θεού:

(14:6) Και είδα άλλο άγγελο να πετά μεσούρανα, έχοντας ευαγγέλιο αιώνιο, για να ευαγγελίσει όσους κάθονται πάνω στη γη και σε κάθε έθνος και φυλή και γλώσσα και λαό, (14:7) λέγοντας με φωνή μεγάλη. Φοβηθείτε το Θεό και δώστε σ’ αυτόν δόξα, γιατί ήρθε η ώρα της κρίσης Του, και προσκυνήστε αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη και τη θάλασσα και πηγές με νερά. Για την Αποκάλυψη.

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:
3ήμερο εκφοβισμού – μετάνοια μειωμένη – Θεομηνίες.

Μητροπολίτης Μόρφου: Το τριήμερο εκφοβισμού δεν ήρθε ακόμη. Η μετάνοια είναι μειωμένη – είναι το παράπονο της Παναγίας. Τα αφύσικα νομοσχέδια ή μάλλον τα νομοσχέδια για αφύσικες σχέσεις, θα φέρουν Θεομηνίες. Θα ανοίγει η γη και θα καταπίνει πολυκατοικίες!…

imdleo.gr

orthodoxathemata

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…