ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μπασάρ αλ Άσαντ, Προστάτης των Χριστιανών της Συρίας – Ρ.Τ. Ερντογάν, προστάτης των τζιχαντιστών του ISIS και της Αλ Κάιντα

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Σεπ 2019 - 16:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εδώ βλέπουμε τον Μπασάρ αλ Άσαντ να επισκέπτεται μοναστήρι των Ασσυρίων, στη Συρία.

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ και ο πατέρας του Χαφέζ, υπήρξαν προστάτες των ελληνορθοδόξων του Πατριαρχείου της Αντιοχείας, των Ασσυρίων και των Αρμενίων.

Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί επέζησαν της γενοκτονίας που είχαν διαπράξει οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί, τη δεύτερη δεκαετία του 20ού αιώνα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ξεκίνησε ως μεταρρυθμιστής και δημοκράτης, όταν εξουδετέρωσε τους αντιπάλους του στο βαθύ κράτος, άρχισε σταδιακά να μεταμορφώνεται σε έναν αυταρχικό πολιτικό ηγέτη, υποστηρικτή και προστάτη των τζιχαντιστών του ISIS και της Αλ Κάιντα.

Με άλλα λόγια, έχει μεταμορφωθεί σε έναν στυγνό συνεχιστή του γενοκτονικού έργου των Νεότουρκων και των Κεμαλικών.

Η Ελλάδα, ακολούθημα των επιλογών της Δύσης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, κρατά αποστάσεις από τον Άσαντ και στην ουσία τηρούμε στάση ανοχής στις ενέργειες του Ερντογάν, ο οποίος στηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία.

Σημειωτέον ότι ο Ερντογάν υπήρξε από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις απόπειρες ανατροπής του Άσαντ, για να αναλάβουν την εξουσία οι τρομοκράτες σουνίτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και να μετατρέψει τη Συρία σε προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν ο πόλεμος στη Συρία και το κύμα προσφύγων στην Ιορδανία, το Λίβανο και την Τουρκία.

Το τελευταίο μετατράπηκε σε “όπλο” στα χέρια του Ερντογάν, αφού με αυτό διέλυσε την Ελλάδα και την Ευρώπη, εξασφαλίζοντας μέχρι στιγμής και έσοδα 5,5 δις από την Ε.Ε., ενώ με αυτό σκοπεύει να εγκαταστήσει τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στη Ροζάβα, για να διαλύση το κουριδκό ομόσπονδο κράτος που λειτουργεί ντε φάκτο εδώ και οκτώ χρόνια ανατολικά του Ευφράτη και να εολοκηρώσει την γενοκτονία των Κούρδων και των Ασσυρίων, που εξκίνησε στο Αφρίν, πριν από δύο χρόνια, με την ανοχή της Ρωσίας.

Να τον χαίρεστε τον νέο γενοκτόνο κύριοι της Δύσης, της Ουάσιγκτον και της Μόσχας.


infognomonpolitics

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…