ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μυστήριος ιός εξαπλώνεται στις ΗΠΑ.Είναι βιολογικό όπλο για μείωση πληθυσμού;

ΥΓΕΙΑ. - 14 Ιαν 2019 - 16:00
Loading...

Ένας βήχας μπορεί να είναι μάλλον ενοχλητικός, ειδικά όταν σας κρατάει τη νύχτα ά’υ’πνους,αλλά ελπίζεται ότι θα κάνει τον κύκλο του σύντομα και θα επανέλθετε στο κανονικό.

Δυστυχώς, ένας νέος ιός που δεν κρατά μία εβδομάδα,αλλά ένα μήνα εμφανίστηκε στις ΗΠΑ.
Ο ασυνήθιστος βήχας κρατά από 4-6 εβδομάδες και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη περισσότερο.
Ένας γιατρός, ο Δρ Gary Gross του Texas Health, του Dallas, λέει ότι έχει δει τουλάχιστον έναν ασθενή την ημέρα που πάσχει από τον ιό και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι διαρκεί τόσο πολύ χωρίς να

φαίνεται να βελτιώνεται.

Ο Δρ Gross είπε στο CBS DFW ότι ο ιός δεν έχει ταχεία αποκατάσταση. Οι ασθενείς δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να αφήσουν τον ιό να κάνει τον κύκλο του.
αν και μερικά φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στην κάθαρση του βήχα κάπως. Οι ασθενείς συμβουλεύονται να έχουν αρκετό ύπνο καθώς και πολλά υγρά.
Οι ειδικοί έκτακτης ιατρικής στο Σινσινάτι προειδοποίησαν το κοινό για τον ιό, το οποίο λένε ότι προκάλεσε αύξηση των ασθενών με συμπτώματα του ανώτερου αναπνευστικού , όπως βήχας , συμφόρηση και δύσπνοια.

Ο δρ. Kenneth Patton του Bethesda North Hospital περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με την εμπειρία του ιού στην αναπνοή, λέγοντας: «Ανασύρονται, τα πλευρά τους κάνουν πολλή δουλειά. Μπορείτε να δείτε τους μυς του λαιμού τους, μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι έχουν μια δύσκολη αναπνοή ».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ;

Φυσικά, κάθε φορά που ένας καινούργιος ιός όπως φαίνεται εμφανίζεται φανερά από το πουθενά, είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς αν θα μπορούσε να είναι μέρος ενός πειράματος βιοποικιλότητας αποπληθωρισμού.
Παθολογία των φυτών Ο καθηγητής Cyril Broderick δήλωσε την πεποίθησή του ότι ο ιός Eμπολα κατασκευάστηκε και στη συνέχεια απελευθερώθηκε εκ προθέσεως στην Αφρική ως οπλοποιημένος ιός. Άλλοι ειδικοί συμφώνησαν με τη θεωρία του. Εν τω μεταξύ, μετά την επιδημία Zίκα , οι κυβερνήσεις στη Λατινική Αμερική κάλεσαν τις γυναίκες να αποφύγουν την εγκυμοσύνη λόγω των δυνατοτήτων για γενετικές ανωμαλίες.
Η ιδέα ότι οι προσπάθειες αποπληθυσμού βρίσκονται σε εξέλιξη ενισχύεται από τη συνεχιζόμενη ώθηση προς την κατεύθυνση της μείωσης του ανθρωπίνων πληθυσμού, με σκοπό να σώσουν με κάποιο τρόπο τον πλανήτη από την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και τη δοκιμή εμβολίων και πειραματικών φαρμάκων στα αφρικανικά έθνη. Επικεφαλής ονόματα όπως ο Μπιλ Γκέιτς έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει να «σώσει» τον πλανήτη και οι New York Times έγραψαν πρόσφατα ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι το τέλος της ανθρωπότητας θα ήταν πράγματι καλό για τον πλανήτη.
Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πολλά να κερδίσουν μετά από αυτές τις εστίες αναπτύσσοντας νέα εμβόλια και φάρμακα. Στην πραγματικότητα, μια ομάδα ερευνητών στο ερευνητικό ίδρυμα Scripps της Καλιφόρνιας έχει σχεδιάσει ένα θανατηφόρο νέο στέλεχος της γρίπης των πτηνών που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους με την προτίμησή τους να μάθουν τι μπορεί να κάνει ένας τέτοιος ιός για να προετοιμαστεί γι ‘αυτό. Οι μεταλλάξεις που έχουν δημιουργήσει επιτρέπουν στον ιό να κάνει το δρόμο του σε ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;
Όταν δίνετε προσοχή σε ό, τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, δεν είναι μία αφορμή για να διερωτηθεί κανείς εάν οι προσπάθειες αποδυνάμωσης βρίσκονται πίσω από ιούς που εκδηλώνονται μυστηριωδώς και ξαφνικά επηρεάζουν σημαντικό αριθμό ανθρώπων.
Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
DFW.CBSLocal.com
KUTV.com
NaturalNews.com
https://www.naturalnews.com/2019-01-11-mystery-virus-spreading-across-u-s-depopulation.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NATURAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter