ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Μυστική διπλωματία» με την Τουρκία και συνέχιση αποστολής «όπλων και πυρομαχικών» στην Ουκρανία!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 19 Δεκ 2022 - 6:52

«Μυστική διπλωματία» με την Τουρκία η οποία γίνεται απ΄ ευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου και εν αγνοία (;) του ΥΠΕΞ την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος για συνέχιση αποστολής ποσοτήτων πυρομαχικών από αποθήκες του ελληνικού στρατού προς «τον βορρά»!

Κι όταν λέμε βοά ο τόπος το εννοούμε. Προφανώς θα το ξέρουν και στο Μαξίμου ,όπου κάνουν τον ψόφιο κοριό και ταυτόχρονα διαφημίζουν τον «εξοπλισμό της χώρας» που έρχεται!

Νταλίκες με πινακίδες βαλκανικών χωρών έχουν εντοπιστεί πάμπολλες φορές από κατοίκους περιοχών στη Θεσσαλία και στη βόρεια Ελλάδα όπου υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών. Εκατοντάδες τα μηνύματα του κόσμου για τις νταλίκες με πινακίδες βαλκανικών χωρών που μπαίνουν σε μονάδες φορτώνουν και φεύγουν. Για που και τι μεταφέρουν;

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στέλνει πυρομαχικά και όπλα στην Ουκρανία; Στέλνει μόνο ρωσικής προέλευσης οπλισμό ή στέλνουμε ακόμη και «δυτικά όπλα» για τα οποία ακόμη και η μεταφορά τους από τη μία αποθήκη στην άλλη απαιτεί άδεια των ΗΠΑ;Με τι έχουμε αντικαταστήσει όλα όσα στείλαμε και πιθανόν εξακολουθούμε να στέλνουμε στην Ουκρανία;

Αν κρίνουμε από τον χειρισμό της κυβέρνησης με τα BMP-1 μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε. Μερικά Marder έχουν «προωθηθεί» στην Ξάνθη όπου Γερμανοί εκπαιδεύουν στελέχη μας ,για τα οποία μάλιστα γράφτηκε ότι «πληρώνουν για να πάνε»! Θα γέλαγε το στράτευμα αλλά αυτές τις ημέρες έχει …πολλά νεύρα.

Άρα έχουμε «μυστικές συνομιλίες» με «ανοιχτή ατζέντα» με τους Τούρκους και συνέχιση της απομείωσης «υλικών» από τα «αποθέματα πυρομαχικών» όπως έχει παραδεχτεί η κυβέρνηση. Τι σημαίνουν τα «αποθέματα» έχουν εξηγήσει πολλές φορές επαρκέστατα έμπειροι και αξιοσέβαστοι στρατιωτικοί, όχι μόνο στο militaire.gr , αλλά και σε πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης.

Ο μόνος τρόπος για να πιεστεί η κυβέρνηση και να μας πει επιτέλους τι κάνει και στα ελληνοτουρκικά και στο Ουκρανικό είναι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να απαιτήσουν με ένταση και εμμονή ενημέρωση. Όχι να τη ζητήσουν μια φορά και το θέμα να ξεχαστεί. Να την απαιτήσουν με ότι μέσα διαθέτουν.

Θα έπρεπε η κυβέρνηση από μόνη της ήδη να είχε το φιλότιμο να το έχει κάνει, γιατί οι συνειρμοί ,τα σχόλια, οι αναλύσεις και η σύνδεση των «μυστικών συνομιλιών» και της απόσυρσης οπλισμού που μοιραία γίνεται ανοίγουν πολύ μεγάλα θέματα που θα τα βρει μπροστά της.

Αυτά προς το παρόν…

militaire.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr