ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης : Συκοφαντία, το μεγάλο όπλο της «Εκκλησίας» / π.Ιωάννης Καρασακαλίδης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 3 Σεπ 2019 - 13:09
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Χριστός όταν ήρθε σ΄αυτόν τον αποστατημένο κόσμο, φέρθηκε με πολύ ευσπλαχνία σε όλους τους αμαρτωλούς και ιδιαίτερα στους πολύ αμαρτωλούς όπως ήταν οι πόρνες και οι μοιχαλίδες. Τις έσωσε από τον ψυχικό θάνατο, με την καλοσύνη, την ευγένεια, την μακροθυμία, το εύσπλαχνο βλέμμα του. Αντιθέτως φέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια στους Αρχιερείς και εκπροσώπους του νόμου Του.

Σύμφωνα με τον Λόγο και την Οδό που μας χάραξε, θα μιλήσω κατά του αποστήματος που λέγεται «Εκκλησία».

Με αφορμή τις επανειλημμένες διώξεις και συκοφαντίες κατά του π. Ιωάννη Καρασακαλίδη, θα γενικεύσω την αλήθεια, γιατί η μακροθυμία έχει και τα όρια της.

Από πολλά χρόνια τώρα και ειδικά μετά το 1924, όταν την Εκκλησία την πήραν στα χέρια τους οι εχθροί του Χριστού και εκδίωξαν, φυλάκισαν, συκοφάντησαν, ακόμα σκότωσαν Έλληνες ορθοδόξους που αντιστάθηκαν σε αυτή την καινοτομία, η καθ΄ολοκληρίαν χάρις και αλήθεια βρίσκεται στην διωκόμενη Εκκλησία και όχι στην παράνομη κρατούσα.

Και πάντοτε η Εκκλησία σε περίοδο αιρέσεων και σχισμάτων κρατήθηκε και παραδόθηκε σε εμάς από τους διωκομένους.

Όποιος ρασοφόρος κάνει έργο Θεού και συσσωρεύει κόσμο κοντά του, πόσο μάλλον περισσότερο κόβει και το μνημόσυνο των αιρετικών πλέον της «Εκκλησίας» του νέου ημερολογίου, θα υποστεί τα πάνδεινα.

Θα τον εξορίσουν σε απόκρημνες χαράδρες και βουνοκορφές απάτητες, για να μην μπορέσει να τον ανακαλύψει κανείς και ωφεληθεί. Δεύτερο όπλο τους, άμεσο, η συκοφαντία για να καλύψουν τη βρωμιά τους, αλλά και να πείσουν τα άβουλα και ακατήχητα πρόβατα, ότι σε αυτούς και μόνο βρίσκεται η αλήθεια.

Το γεγονός και μόνο, ότι διώκουν, διαπομπεύουν, έστω και αν κάποιος ρασοφόρος έχει πέσει σε ηθικό παράπτωμα, δείχνουν με αυτή τους τη στάση ότι δεν ανήκουν στους μαθητές του Χριστού, αλλά του διαβόλου, αφού διαβάλουν. Γι΄αυτό ο Κύριος είπε ότι οι καρποί τους θα τους κάνουν γνωστούς.

Ο Χριστός μας δίδαξε να συμπονάμε και να σκεπάζουμε τον εκπεσόντα στην αμαρτία. Μας έδωσε και το δικαίωμα να τον διορθώνουμε, κατά μόνας, εφόσον εμείς πρώτα έχουμε βγάλει το δοκάρι από το δικό μας μάτι. Γιατί μόνο τότε θα έχουμε αγάπη για να μπορέσουμε να τον πείσουμε να αποφύγει την αμαρτία.

Φυσικά η «Εκκλησία» κάνει τα εντελώς αντίθετα.

Μήπως πρέπει και εμείς να αρχίσουμε να διαπομπεύουμε τις σοδομικές πράξεις των Αρχιερέων σε στιγμές αγανάκτησης, όταν αυτοί μας χτυπάνε αλύπητα αδερφούς μας Ιερείς που γνωρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο τους;

Για δέστε λοιπόν πόσο αντίθετα είναι τα πράγματα από αυτά που λέει ένας από τους γκάγκστερ, σφόδρα αιρετικούς μητροπολίτες αυτής της «Εκκλησίας» που έχει εγκαταλείψει το λαό στο νύχια του διαβόλου.

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο.

Αυτός μίσησε θανάσιμα έναν από τους πρώην Ιερείς του, τον π. Ιωάννη Καρασακαλίδη, επειδή πρόσφερε τεράστιο έργο κατήχησης και πνευματικής διακονίας στην Μητρόπολη του.

Χιλιάδες οι πιστοί που εξομοληγήθηκαν στον π. Ιωάννη, καθοδηγήθηκαν πνευματικά, κατηχήθηκαν καθημερινά, με την αγωνία και τον ζήλο που τον διακατέχει να βοηθήσει τον λαό, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο της ημέρας όπως έκαναν παλαιότερα οι αληθινοί Ιερείς για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Αυτό προκάλεσε την ζηλοφθονία του Ανθίμου και πολύ περισσότερο όταν ο π. Ιωάννης έκοψε να τον μνημονεύει στις ακολουθίες, ως αιρετικό όπως και είναι, αυτό προκάλεσε την οργή, όλης της «Εκκλησίας», γιατί εκεί στην διακοπή του μνημοσύνου, αρχίζει και κινδυνεύει η εξουσία τους.

Όποιος κόβει το μνημόσυνο, του κόβεται ο μισθός, προσπαθούν να πάρουν το μοναστήρι αν υπάρχει, λες και αυτοί το έκτισαν, παίρνουν το Ναό της ενορίας του Ιερέα, και τον βάζουν σε στάση να μην μπορεί να λειτουργεί, ή τον καθαιρούν. Στη χειρότερη όπως συνέβει στον π. Ιωάννη, συκοφαντείτε για ηθικά παραπτώματα και αρχίζουν οι ταλαιπωρίες στα Εκκλησιαστικά και πολιτικά δικαστήρια.

Όποιος δεν θέλει να καταπίνει αμάσητα ότι του προσφέρει αυτή η αιρετική «Εκκλησία» που την κατευθύνει ο Σιωνισμός, ας ακούσει τις εκατοντάδες ομιλίες που έχει βγάλει στο διαδίκτυο ο π.Ιωάννης. Όποιος είναι καλοπροαίρετος και έχει λίγο πνευματική κατάρτιση θα καταλάβει.

Ο νόμος του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος το λέει, ότι τα δικά του τα πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου και ότι όποιος δεν φέρει την διδασκαλία του ούτε χαίρεται να του λέμε. Οι κανόνες της Εκκλησίας του Χριστού, δια των Αγίων, λένε ότι δεν κάνουμε υπακοή, όταν οι προϊστάμενοι Εκκλησιαστικοί είναι αιρετικοί, ανήθικοι και τρίτον όταν καταπατούν και εντολές του Ευαγγελίου. Και τα τρία συμβαίνουν μέσα στην κρατούσα «Εκκλησία».

Αυτή η «Εκκλησία», αρνήθηκε την μοναδικότητα της στο πλήρωμα της αληθείας, όπως την παρέλαβε από τον Χριστό, κατήργησε το σύμβολο της πίστεως, και υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος σώζεται όχι μόνο δια μέσου άλλων Εκκλησιών, παπικές, προτεσταντικές, μονοφυσίτες, αλλά και δια μέσω άλλων θρησκειών. Παγκόσμιο συμβούλιο Εκκλησιών, ψευτοσύνοδος Κολυμπαρίου Χανίων, 2016 κ.λ.π.

Μόνο στους παλαιοημερολογίτες δεν σώζεται, για ψάξτε το λίγο!!

Επομένως πολύ καλώς έκανε ο π. Ιωάννης και αποτειχίστηκε απ΄αυτήν την «Εκκλησία».

Όλα τα επιτίμια που δέχεται δεν ισχύουν, γιατί δεν μπορεί ο Θεός να συμπράξει με τους εχθρούς του, που φέρνουν το όνομά του, αλλά δεν κάνουν το έργο Του. Είναι αναγκαίο να ειπωθεί για άλλη μια φορά ότι ο Θεός δεν συ σχηματίζεται με το άδικο και το κακό.

Όλες οι κατηγορίες εναντίον του είναι ψευδείς, ανυπόστατες και ανακριβείς.

Ο π. Ιωάννης αθωώθηκε από το τοπικό δικαστήριο στις κατηγορίες για ανηθικότητα, δεν έχει εκπέσει από κανένα οφίκιο, το εξήγησα παραπάνω. Ανήκει πλέον στην Εκκλησία του πατρώου εορτολογίου, που οι του νέου, περιφρονητικά τους ονόμασαν παλαιοημερολογίτες.

Το κράτος αναγνωρίζει τα μυστήρια της Εκκλησίας του πατρίου, η Εκκλησία του νέου όχι. Αναγνωρίζει όμως τον πάπα ως αρχηγό της, εμμέσως, με την συμμετοχή της στους διαχριστιανικούς διαλόγους και συμπροσευχές, ακόμα και συλλείτουργα στο εξωτερικό.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναμοχλεύσει κατηγορίες και συκοφαντίες, είτε δια λόγου, είτε γραπτώς εάν δεν έχει

αποδείξεις και δεν γνωρίζει αυτόν που τα προωθεί και κοινοποιεί, πόσο μάλλον τον συκοφαντούμενο. Όποιος το κάνει, βάζει θηλειά στο λαιμό του και υποψηφιότητα για την κόλαση.

Γι΄αυτό λοιπόν ας κάνουμε και εμείς μια αναφορά για το ποιόν αυτού που συκοφαντεί ανελέητα τον π. Ιωάννη, ώστε να αποσαφηνίσουμε τη κατάσταση και να προλάβουμε την ψυχική ζημία, αυτών που παρασύρονται εύκολα στην κατάκριση.

Οι κακόδοξες ενέργειες οι οικουμενιστικές ασχήμιες και ανομίες του Αλεξανδρουπόλεως, δεν έχουν τελειωμό:

1. Εισήγαγε ιέρειες του νεοπαγανισμού εντός του Ιερού Βήματος ώστε να ανάψουνε τις δάδες για τους Ολυμπιακούς αγώνες

2. Έδωσε ευλογία σε καταγνωσμένες αιρετικές σέκτες, ετερόδοξες ομολογίες και παρασυναγωγές του λουθηροκαλβηνισμού ώστε να δραστηριοποιούνται ελεύθερα εντός της μητροπολιτικής επαρχίας του.

3. Υπέγραψε και επέβαλε εν παντί τρόπω στην ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης να δημιουργηθεί αμιγώς τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. όπου οι φοιτητές της Θεολογίας θα διδάσκονται από την μια για τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας, και από την άλλη για τον ψιλό άνθρωπο Χριστό, κατώτερο προφήτη και από τον μεγάλο «Προφήτη» του Ισλάμ τον Μωάμεθ.

4. Διακήρυξε από τα Μ.Μ.Ε. ότι ο επίσκοπος είναι υπέρ άνω των ιερών Κανόνων. Παπική δεοντολογία.

5. Καλλιεργεί την αιρετική διδασκαλία του μητροπολίτη Περγάμου κ.Ιωάννου Ζηζιούλα όπου καθιστά και υπερεξιδανικεύει τον ρόλο του επισκόπου στην Εκκλησία. Κοντολογίς καλλιεργείται η σοφιστική αμερικανιά του υπερανθρώπου και σούπερ επισκόπου.

6. Αναγνωρίζει τους ετεροδόξους Μονοφυσίτες, ως καθόλα ορθοδόξους.

7. Καλλιεργεί την μισαλλοδοξία σκόπιμα ενώ δημιουργεί αφιλάδελφες έριδες και σχισματικές διαιρέσεις έναντι ισχυρών αντι-οικουμενιστών μητροπολιτών, όπου ελέγχουν δικαίως την εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνηση.

8. Είπε σε βίντεο στο γιουτιούπ, το οποίο πρόσφατα κατέβασαν γιατί άρχισε να ξεφτιλίζεται, ότι οδοδείκτη έχω τον κόσμο και όχι το Ευαγγέλιο.

9. Στην Μητρόπολή του, αλλά και σε κάθε Μητρόπολη, όλες οι θρησκευτικές παραφυάδες, ανενόχλητοι μπορούν να έχουν τους ψευτοναούς, ο π.Ιωάννης που είναι ορθοδοξότατος, δεν επιτρέπεται!!

10. Οι λαθρό έποικοι εισρέουν καθημερινώς επί εκατοντάδες, και αντί οι μητροπολίτες της Θράκης να κρούσουν το κώδωνα του κινδύνου, να αφυπνίσουν και να προετοιμάσουν το λαό για την λαίλαπα που καταφθάνει, τους απασχολεί ο π. Ιωάννης!!

11. Όλες οι μητροπόλεις έχουν πάρει εντολή από τα κεντρικά της μασονίας, συγνώμη της Αρχιεπισκοπής, να προσάπτουν όλα τα ιδιωτικά Εκκλησάκια, για τα οποία ιδιώτες ξόδεψαν μεγάλα ποσά, στις δική τους δικαιοδοσία. Ο σημαντικότερος λόγος είναι για να μην μπορούν όσοι αποτειχίζονται, να έχουν δικά τους πνευματικά κέντρα συσπείρωσης και αντίστασης. Και φυσικά το παγκάρι, τα χρήματα, ο θεός τους.

Ένα τέτοιο Εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου, του Ανέστη Μαυροκέφαλου, το πήρε ετσιθελικά ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

Βρέθηκε λοιπόν ένας Ιερομόναχος Αγιορείτης να βγει στον κόσμο, με την επιθυμία να προσφέρει ότι γνώσεις έχει σε ένα ακατήχητο λαό και αντί να χαρούν οι προϊστάμενοι Αρχιερείς, μίσησαν το έργο του.

Αλλά να η μεγάλη απόδειξη ότι ο π. Ιωάννης είναι δούλος του Χριστού. Τα ίδια τα λόγια του Κυρίου στο Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 16, 1-3. «Αποσυναγώγους ποιήσουσιν υμάς, αλλ΄έρχεται ώρα ίνα πας ο αποκτείνας υμάς δόξη λατρείαν προσφέρειν τω Θεώ. Και ταύτα ποιήσουσιν, ότι ουκ έγνωσαν το πατέρα ουδέ εμέ».

Αν γνώριζαν τον Πατέρα μας δεν θα εκδίωκαν.

Αν αυτοί είναι του Χριστού, τότε και εγώ είμαι πλανεμένος.

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…